| Kendime GüveniyoruMoruk! | |
|
+2Edward Kevin Black Jasper Ruby Black 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:01 pm | |
| Sonunda Umut 8) Site İle İlgilenen Bir Kişi ! | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:01 pm | |
| Evet, lütfen. Hatta direkt sil. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:02 pm | |
| Arkadaşlar.. Sanırım bunların kim olduklarını biliyorum. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Edit Mélania düşündüğün kişilere sonuna kadar katılıyorum
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Perş. Tem. 16, 2009 10:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:03 pm | |
| Bende grup'ada gelmişlerdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:04 pm | |
| Çisem, şincik çıkıyorum. Gelişmeleri mesaj atarsın. xD
*Hepimize geçmiş olsuuun. (: | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:09 pm | |
| Silmiyorum. Mail adresleri bende ekleyip göstereceğim!
Sadece Banladım | |
|
| |
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:09 pm | |
| Jasper Ruby Black Engelini Kaldır. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:15 pm | |
| Adminler bize bir açıklama borçlu değil mi sizce? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:16 pm | |
| Evet öyle bu alıntı bir site ise nasıl güvenipte rp'ye dewam ede biliriz ? ! | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:19 pm | |
| Bence alıntı olan hiçbir yanı yok.Temaysa eğer bahsettikleri.Bütün tema bugün baştan aşağı değişti sizin gözleriniz önünde hemde.Başka neyi alıntı olabilirki?Üyeleri mi alıntı yapacaklar?Ya da yapılan Rp'leri,kurguyu vs.
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Perş. Tem. 16, 2009 10:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Kendime GüveniyoruMoruk! Perş. Tem. 16, 2009 10:20 pm | |
| Bunu Yapan Kişiler. Kocaeli'den gelmekte. IP Adreslerini tarattırdım. | |
|
| |
| Kendime GüveniyoruMoruk! | |
|