| Bütün Yaptıklarımız | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:42 pm | |
| N'oldunu ayrıntılı yazsanız? Bizim gibi konulara Fransız kalmış insanlar da bilgilendirilse x.x | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:44 pm | |
| Lan Mal Moruk Moruk Deyip duruon ananda Moruk diyip doğurdu heralde seni ? ! | |
|
| |
Edward Kevin Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 156 Nerden : Expecto Patnorum Büyüsü Yaptıydı Kereta Asa'dan Ucube Olarak Ben Çıktıydım O Bakımdan Asa'dan xD Meslek : Gizem Dairesi Başkanı o.o ~ Patronus : Beyaz Kar Leoparı .^^ Tarafı : Zümrüdü Anka Yoldaşlığı. o.o ! ~ Belkide Kimliğini Değiştirmiş Bir Katil Olduğundan Haberin Yok ! Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 36 ~ Asası : Gecenin Ateşi o.o Defne ağacından yapılma. Özünde Anka Teleği vardır. 23 cm. Oldukça esnek. Sahibinden Başkasında Çalışmaz En iyi büyüsü: Carpe Portus~ Özel Yetenek : Zihnefendar ~ Zihnebendar ~ ÇataLdiL ~ Evcil Hayvan : BasilisK ! ~ Naqini ! Benim Yılan o.o ! ~ Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:46 pm | |
| Bence de basın gidin artık ! | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:48 pm | |
| Arkadaşlar eğlendiler bence. Ne salakça. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:49 pm | |
| Tek hücreli yaratıkların eğlence anlayışı bu canım ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:51 pm | |
| Bunu adam gibi anlatsanız da biz de adam gibi karşılasak? Siz böyle mal hareketler yaparsanız, emek hırsızlığı devam eder. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:53 pm | |
| Bunu mal mal hareketler yapmadan en başında anlatsaydınız? Korkak gibi sürü halinde gelmeseydiniz? Daha insan gibi gözükmezz miydiniz acaba diyorum.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 9:55 pm | |
| Geç bile kaldınız ayrılmak için ! | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Bütün Yaptıklarımız Perş. Tem. 16, 2009 10:37 pm | |
| Arkadaşlar Emek Hırsızlığı Falan yok. Gördüğünüz gibi. Temamız yeni yapıldı. Hangi siteyse söylesinler o zaman zaten birçok kurala karşı geldiler. Neyse Siteden bu üyeleri uzaklaştırdık. Lütfen bu bölücülere kanmayalım. Sitemiz olduğu gibi devam ediyor. Bu yolda bizi çekemeyenler olabilir. Anten takmalarını rica ediyorum (ıyyykk). Neyse ciddi olmak gerekirse bunları kafanıza takmayın. Sitede emek hırsızlığı yoktur. Temayı Adminimiz Jasonth yapmıştır.
| |
|
| |
| Bütün Yaptıklarımız | |
|