| Aburcubur Salatası | |
|
+6Victoria Lynn Hogan Jonas Taylor Black Aimèe Dèmon Black Robert Brandon Eclipse Loranne Elizabeth Widmore Riley Beth McConnor 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Aburcubur Salatası Cuma Tem. 17, 2009 12:31 pm | |
| Aburcubur! Evet (: Bu "Hebelehübele" icadıdır! Evde herkes kendine göre versiyonlar üretebilir. Bu da benimkisi... Kullanılanlar
2 x 80 gr. Nestle Sütlü Çikolata 3 Bonibon 3 Jelibon Son Halinden Bir Önceki Hali | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Cuma Tem. 17, 2009 12:34 pm | |
| Ben dondurmanın içine bonibon katıp onu kola'yla birlikte yiyodum(Öfff ne iğrencim ya ben böyle :D) Bu daha orjinal olmuş!Deniycem :sns: :D :D | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Cuma Tem. 17, 2009 12:40 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Cuma Tem. 17, 2009 12:46 pm | |
| zuhahaha süpper bende whooper menu yü yazın vanilyalı milkshake ile yiyiorum :S:S biraz garip ama güzel | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası C.tesi Tem. 18, 2009 4:40 pm | |
| Güzel bişiye benzio denemek gerek :) | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Paz Tem. 19, 2009 10:05 pm | |
| Onun içinde dolu kalori vardır. o.O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Paz Tem. 19, 2009 10:11 pm | |
| Aman kaloriymiş :P :D Ahueha.. Güzel güzel yiyeceksin olacak bitecek yani. Gidip bir de koşacaksın birkaç saat (: | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası C.tesi Tem. 25, 2009 8:51 pm | |
| Aynen. Bende kiloları çok dert ederim ama dayanamayıp yiyiyorum. 40-45 kilo arasıyım. Hep spor yapıyorum. Bende çikolatayı rendeliyorum. İçine krema koyup karıştırıyorum. Çok az tarçın ve süsleme şekerleri atıyorum şüper oluyooo :D Bizim usb kablolarını bulursam eklerim bende :D | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Paz Tem. 26, 2009 12:40 pm | |
| Bende size bir salata hazırlayayım kilo vermeye birebir.Malzemeler markette bulabildiğiniz her çeşit diyet bisküvisi:P | |
|
| |
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Paz Tem. 26, 2009 12:43 pm | |
| | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Paz Tem. 26, 2009 1:26 pm | |
| Aburcubur olunca herşey güzel benim için :D | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası Ptsi Ağus. 31, 2009 1:25 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Ben dondurmanın içine bonibon katıp onu kola'yla birlikte yiyodum(Öfff ne iğrencim ya ben böyle :D)
Bu daha orjinal olmuş!Deniycem :sns: :D :D Koptum. :DBende yapçam. :P :lol!: (Kola'yı aradan çıkardım tabii bıykk :D ) | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Aburcubur Salatası C.tesi Eyl. 19, 2009 8:24 pm | |
| Aburcubur konusunda yorum yok :) Aburcubur yerken kendimden geçiyorum :) Jeibonların mükemmel dünyasına dalıyorum resmen XD Kim olduğumu unutuyorum aburcubur yerken :) Yani biraz abartıyorum XD | |
|
| |
| Aburcubur Salatası | |
|