| Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! | |
|
+6F. Xaviér Graimouré Diego Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Robert Brandon Eclipse Elijah J. Mc'Reid 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 3:56 pm | |
| Saçmalık! Ben bu siteye girdiğimden beri tek eksiği Co-Adminler gerisi tamamen emek açıldığından beri varım (üyelik tarihim belli) tüm herşey silbaştan olduğundan bunları söylemekte haksızlar,Şöyleki İstanbul'u İst. diye biliyoruz ama Edirne'yi İstanbula benzeterek(ki böyle bişey olamaz ben örnek verdim) Edirne'yi kalkıp kuşatamayız!
Şöyle bir durum daha var.Her horoz kendi çöplüğünde öter, onlar bu düşünceyle hareket edip saldırmaya çalışmışlar...Başarısız olmuşlar! | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 3:57 pm | |
| Ya Carolyn'in bir lafı vardı: Carolyn Anna Miller Demiş Ki: Meyvel Ağacı taşlarlar. Sitedeki müthişliği görünce aptal saptal olaylara başvuruyorlar işte. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 3:58 pm | |
| Uğur açıklama için çok teşekkürler ^^ O gün bir açıklama diye bağrınıp duruyordum. Bir açıklamanın yapılması iyi oldu. Kafamızdaki sorular kalktı en azından =) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 4:02 pm | |
| Robert'a veya Anna'nın yorumuna katılıyorum.Ayrıca o yaptıkları çok saçmaydı.Harry Potter temalı Rpg sitelerinin hepsi neredeyse birbiriyle aynı olur.Çünkü başka farklı olabilecek ne ekliyebiliriz ki? Sitenin başarısını çekemeyenler için her yaptığınız suçtur ve bu çekemeyenlerin gözüne batar zaten. | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 4:03 pm | |
| Eğer kitabı tekrar yazarsak her şey değişir ama böyle bir imkanımız var mı? Cevap:Yok.Şu an tek sorunum bunu olmayan beyinlerine nasıl sokacağım? | |
|
| |
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 6:47 pm | |
| Meyveli ağacı taşlarlar...Bu yüzyıllardır hep böyle olmuştur..Bizim yapmamız gereken işimize devam etmek.Öyle kolay değil karalamak. | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:10 pm | |
| Haklısınız. Uğur'un dediği gibi. Birlik olmalıyız. Böyle hemen karşımızdakilere kanarsak ve kendi içimizde dahi kavga çıkarırsak bizim halimiz hiçte iyi olmaz.
Burada olduğum sürece bunun olmasına izin vermeyeceğim. Dün bir ara yolculukta olduğum için yaptıklarını farketmedim. Fakat geldiğim gibi hakettiklerini verdim. Onlarla konuştum. Bir daha geleceklerini sanmıyorum. Ip adreslerini tarattırıp önlerine koydum. Eğer bir daha böyle birşey yapmaya kalkışırlarsa sonlarının kötü olacağı hakkında bilgi verdim.
Ve artık geleceklerini sanmıyorum.
| |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:18 pm | |
| Ben, o site her neyse artık, onun önüne geçemememiz için bir sebep göremiyorum. Eğer bunu istiyorsak, ki ben çok istiyorum, her üye üstüne düşen sorumluluğu yapmalı. Rp Puanlama başlığına Rp bırakmalı, gerek görüldüğü takdirde de Akademi'ye katılmalı. | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:20 pm | |
| Kim olursa olsun bizi birmirimizden ayıramaz.Birlikten kuvvet doğar.Biz birlik olursak kimse bize birşey yapamaz.Ayrıca Bayanlar için:Kafanıza Tokadan Başka Birşey Takmayın Erkekler için:Kafanıza Şapkadan Başka Birşey Takmayın | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:22 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:23 pm | |
|
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından C.tesi Tem. 18, 2009 9:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:25 pm | |
| Babette bunu kişisel bir meseleye dönüştürme eğerki benle bir sorunun varsa gel bunu msnde falan halledelim.Biz burda ne konuşuyoruz sen ne cevap veriyorsun. | |
|
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:26 pm | |
| Sen düelloya gelde, ben kafana en bonbelisinden şapka takacağım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:26 pm | |
| Konuyu saptırmayın biz siteyi konuşuyoruz ya ne kadar ayıp yaptığınız bana göre. | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:27 pm | |
| Seninle kişisel bir sorunum yok. İçimden geçeni söyledim, o kadar. Eleştiriye açık ol biraz. (; | |
|
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:28 pm | |
| Dimi ^^ Babette eleştirebilir :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:28 pm | |
| Benim özelliğim bu ben bunu değiştiremem ama sen bana karşı davranışını değiştirebilirsin değil mi? | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:30 pm | |
| Özelliğim ne? xD
Iska.
Benim de özelliğim bu. İçimden geçeni direkt söylüyorum. Alınıp alınmamak ise sana kalmış. Umursamıyorum.
Iska.
Haklı^^ | |
|
| |
|
En son Jackié Grov'e Clêz tarafından C.tesi Tem. 18, 2009 10:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Uzatmayın,lütfen.Çocuk gibisiniz.Günün yogunluğu fazla mı geldi?Hepiniz gerginsiniz (+ ben) | |
|
| |
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 8:31 pm | |
| Ben senle bundan sonra muhattap olmuyacağım Babette. | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! Cuma Tem. 17, 2009 11:37 pm | |
| Arkadaşlar haLa uzatıyorsunuz. Lütfen Kesin artık. Burası Sohbet Bölümü Değil! | |
|
| |
| Site Karşı Yapılan Saldırılar!!! | |
|