| Sitenin En... | |
|
+33Rosepery Dé Querin Mellysa Jessica Andié Wentworth Lincoln Wayne Chris Thomas L. Backler Winona Bannatyne Lionel Avigdor Goldstein Daniel Williams Nylénia Calanthe Olethea Michellé R. Curtis Britney Vera Curtis Dianne Dickenson Johnny Tomas Black Vladimir Stepan Nieltsev Riley Beth McConnor Darq Black Jasper Ruby Black Vittoria April Brigham Swieta Miranda Andié Sean Jake Miller Tess Meridith Albanese Jonas Taylor Black Jack William Black Victoria Lynn Hogan Edward Brigham Aldenberg Anika Freyja Jørgen Aimèe Dèmon Black Loranne Elizabeth Widmore Mélania L. Mythique Babette Grishold Sébastien C. Clemenceau Rabel Xyre Marveille De Mauréll 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 10:26 am | |
| Ben sana yaparım istiyorsan XP | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 10:30 am | |
| En bana da yapar mısın Taylor Swift'li dediğim xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 10:34 am | |
| Tamam bakarım dediğim en XD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 10:41 am | |
| Gerçekten yapar mısııııııııııııın ^^ eğer uygun resimlerle bir şeyler halledebilirsen ünlümü tekrar willa olarak değiştirebilirim sanırım ^^ En teşekkür ettiğim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 10:46 am | |
| Yaptım bile yolluyorum şimdi PM'den ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 10:58 am | |
| en cevabımı ilettiğim fakat sözlerimin kırıcı olmaması için o kadar kastım ki kendimi ne diyeceğimi bilemedim saçmaladım, kırmak istemiyorum seni kesinlikle, kırılma e mi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:02 am | |
| Yemin ediyorum bir daha durumumu geveze yapmayacağım, asla xD En Solist | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:11 am | |
| En, Zaten 4-5 kişinin geveze demekten vaz geçeceğini düşünmüyorum ama en azından başkaları öyle demesin; dediğim ^^ | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:12 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:13 am | |
| En, o zaman tanışalım ben Gizem, dediğim ^^ | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:15 am | |
| En hadi rp yapmıyor muyuz Üç Süpürge uygun dediğim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:20 am | |
| En, işim var canım şu üç gün içinde RP yazmayı düşünmüyorum, dediğim. Öyle ki başka sitedeki balo rp'mi bile iptal ettim katılmayacağım, ilhamim kaçtı x( | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:29 am | |
| Memnun oldum bende İrem dediğim :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:31 am | |
| En Pembesi xD Bu Gizoşa :D ; ben de dün akşamdan beri ilhamımı kaybettim rp yapıyım diorm olmuyo :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 11:34 am | |
| Bende en son ufak bir ilham patlaması yaşandı, bir mektup yazdım ardından da söndü, dediğim ^^ İrem'le de memnun oldum ilhami döndüğünde seninle/grubunla düet yapmak isterim ^^ | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 12:26 pm | |
| En gel bizim aileye senle musa&firavun yapalım :D kardeş oluruk ^^:P | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 12:31 pm | |
| En eni işte ne biliyim ya :D En partnerine beni yazmayan, :D :D | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 2:24 pm | |
| En phahaha bu günleride mi görecektim dediğim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 2:26 pm | |
| En oof dıkandım hem rp ne zamana heycanlandım :P dediğim xD | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 2:31 pm | |
| En ilk rp yapacağım kişi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 2:35 pm | |
| En ilk rp yapacağım kişi benim de xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 4:48 pm | |
| - Wentworth Lincoln Wayne demiş ki:
- En gel bizim aileye senle musa&firavun yapalım :D kardeş oluruk ^^:P
Haha evet kardeş olalım xD - Seninle rp yapacağıma söz veriyorum xD dediğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 4:49 pm | |
| seninlede rp yapacam dediğim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin En... Paz Ağus. 09, 2009 4:57 pm | |
| Benimle yapacağın RP'nin konusu ne olacak kiiğğğğğğğ xD dediğim | |
|
| |
| Sitenin En... | |
|