Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Oliver Punt Paz Tem. 19, 2009 12:09 pm | |
| Karaterlerin fiziksel görünümlerini betimlemen hoş ancak mekan ve iç dünyanın da tasvirini yapmalıydın.Bunlar olmadığı için Rp bıraz eksik kalmış.Söylediğim betimleme çeşitleri konusunda kendini geliştirirsen çok güzel Rp yazabileceğine eminim.
Betimleme:15
Uzunluk konusunda söyleyebileceğim hiç birşey yok.Tam yerinde.
Uzunluk:15
Taban rengi olarak kullandığın mavi siyah üzerinde çok tezatlık oluşturmuş.Parlak görünümünden dolayı hem okurken zorlandım hem de göz yorucu geldi.Daha mat renkler kullanmalısın.Ayrıca konuşma renlerini aynı yapmışsın.Karakterlerin konuşma cümlelerinin renkleri birbirinden farklı olmalı.
Renk:8
Bazı kelimeleri günlük hayatta konuştuğun gibi yazman,noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmadan yazman senin için bir eksi puan getirir.Bunlara dikkat etmelisin.
İmlâ:10
Neden ilk başta görülen geçmiş zamanla başlayıp ilerlerken geniş zaman kullandın anlayamadım.Ve tabi daha sonra tekrar g.geçmiş zamana dönmüşsün.Rp'lerde en fazla 3 zaman kullanılabilir ama bu geçişler yerinde ve farkettirilmeden yapılmalıdır.Ayrıca sonlara doğru bakış açısını da değştirip ben dili kullanmaya başlamışsın.Gerçekten herşeyi birbirine karıştırmışsın diyebilirim.Bu konuda sıkıntı çekersen,bana veya diğer Rp Puanlama görevlilerine danışabilirsin.
Yazım:5
Rp Puanın:53 + 2 =55 * Rp Dersine katılıp,orada verilecek olan talimatlara uyarak kendini geliştirmelisin | |
|