| Stres Ölçer | |
|
+13Wentworth Lincoln Wayne Regina L. Archangel Ann Valerié Eclipse Daisy Dina Widmore Johnny Tomas Black Peter Léo Schwarz Vladimir Stepan Nieltsev Melaine Scmithz Mélania L. Mythique Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Britney Vera Curtis Jonas Taylor Black 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 11:42 am | |
| Dün baya yavaştılar bugun baya hızlılar | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 11:56 am | |
| :D Delimisin Seçkin olm ne katili cok stresli oldugunu gosterır | |
|
| |
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 11:57 am | |
| azılı suclular fırıldak gıbı dondugunu soluyor ndn adam oldurmusler yakalanma stresı olme heran arkalarını kollamaları gerek o yuzden stresliler | |
|
| |
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 12:02 pm | |
| hah sole akıllı ol reismisin olm | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 12:26 pm | |
| Ben bunu önceden yaptığımda(4-5 defa yaptım) cidden çok hızlı dönüyorlardı|Katil falan değilim bu arada xD|Şimdi normal dönüyorlar,gelişme var.Artık insanlık için teklikeli değilim xD | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 12:28 pm | |
| Normal dönüyolar.Ne hızlı ne yavaş.Zaten stresliyim biliyorum. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 12:54 pm | |
| Ben de hiç dönmüyor bunlar. Noluyor ya :D Bende bir sorun olmalı.O kadar rahat bir insan olduğumu sanmıyorum :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 1:11 pm | |
| Şimdi fırlamaya başladılar bende. | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Paz Tem. 19, 2009 9:17 pm | |
| Oha. bu kadar stresli miydim ben o.O | |
|
| |
Melaine Scmithz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 30 Gerçek İsim : Edağ. Tarafı : Karanlık Taraf. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 19.5 Evcil Hayvan : Köpeğim - Daist Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Ptsi Tem. 20, 2009 3:56 pm | |
| Orta hız. Sonra bayağı yavaş. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Ptsi Tem. 20, 2009 4:22 pm | |
| İlginçtir, az önce hafifçe dönüyordu, şimdi hiç dönmüyor. Zararsızım, korkmayınız. :D | |
|
| |
Peter Léo Schwarz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Karabayır Mah. / Esenler / İstanbul / Türkiye / Avrupa / Dünya / Güneş Sistemi / Evren Meslek : Gryffindor Öğrencisi Gerçek İsim : Ali OKUR Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Masum Gülücükler Evcil Hayvan : Bignose [Köpek] Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Ptsi Tem. 20, 2009 4:55 pm | |
| Resimler hareketsiz mi kimi kandırıyorsun xP :) .gif uzantılı bir resim.. =) Madem hareketsiz diosun .jpg ye döndür öyle bakalım kanka ^^
Edit: Harbiden gerçek mi lan acaba bu :S :pale: | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Ptsi Tem. 20, 2009 8:13 pm | |
| Seçkinin yapçaı işi bu kadar olur zaten :D resimler gözünüzü kıpırdattıkça dönüyor gözünüzle sürekli ordan oraya bakarsanız hızlı dönüyo ama tek bi noktaya sabit bakarsanız dönmüyo hiç :D | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Ptsi Tem. 20, 2009 9:43 pm | |
| Ay inanamıyorum. :O
Bakıyorum hiç dönmüyorlar bir bakıyom kımıldıyorlar o kadar. ^^ | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Salı Tem. 21, 2009 8:38 pm | |
| Açıkçası pek inanmıyorum çünkü şu an aşırı stresli olmama rağmen hiç dönmüyorlar. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Salı Tem. 21, 2009 8:43 pm | |
| Göz hareketlerine göre gözlerinizi çok kıpırdatırsanız çok dönüyo sabit bakarsanız hiç dönmüyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Stres Ölçer Salı Tem. 21, 2009 8:47 pm | |
| - Johnny Tomas Black demiş ki:
- Göz hareketlerine göre gözlerinizi çok kıpırdatırsanız çok dönüyo sabit bakarsanız hiç dönmüyor
Alakası bile yok.Açık tutarsan her zaman daha hızlı dönerler.Yani bence öyle. | |
|
| |
| Konu: Geri: Stres Ölçer Salı Tem. 21, 2009 8:52 pm | |
| Ben 2-3 kere denedim öyle gördüm :/ 0 stress bi insan değilim sonuçta yani sabit bakınca odaklanınca hiç dönmüyor enteresan ama bence gerçek değil | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Salı Tem. 21, 2009 10:13 pm | |
| Bilmiyorum, gerçek olma payı var dediğinin.Sabit bakınca gerçekten dönmüyorlar.Ama oldukça rahat biriyimdir, belki de bundan kaynaklanıyor, bilemiyorum. | |
|
| |
Regina L. Archangel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Nereye =D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Başak Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık Tarafı : Karanlık tabii ki... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Özgür Kanat~ Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (: Kayıt tarihi : 23/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer C.tesi Tem. 25, 2009 7:06 pm | |
| baktığım şekil dönmüyor, diğerleri de çok yavş dönüyor ama bugün bayağı bir stresli bi gün :D | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer C.tesi Ağus. 08, 2009 2:11 am | |
| topaç gibi dönüyorlar:D Sadece göz yanılması yorgunluk ve toplayabildiğiniz dikkate bakar :/ Ayrıca hapishaneye polis karışmaz Gardiyandır onlar:) ve isterse hiç durmuyor desin cezası değişmiyecektir mahkumun | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer C.tesi Ağus. 08, 2009 8:18 am | |
| Hızlıı dönmüyor o zaman stersli diilim xD | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Ptsi Ağus. 10, 2009 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Ptsi Ağus. 10, 2009 7:42 pm | |
| | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: Stres Ölçer Ptsi Ağus. 10, 2009 7:51 pm | |
| Bazıları sabit duruyor.. Bazıları ise durup durup dönüyor.. Bu iyiye işaret sanırım ^^ | |
|
| |
| Stres Ölçer | |
|