| Gazete Butonu!!! | |
|
+3Jack William Black Carolyn Virginia D'Angelo Babette Grishold 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:20 pm | |
| Teşekkürler, Uğur.^^ Yaşasın, okuyucumuz artacaaak. xD :P | |
|
| |
Carolyn Virginia D'Angelo Vampir
Mesaj Sayısı : 61 Tarafı : Karanlığa yatkın Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:22 pm | |
| Uğur, gerçekten çok teşekkür ediyorum. Gazetemiz açısından bu buton çok yararlı olacak; ama aklıma bir soru takıldı. Birden fazla gazete/dergi olursa ilerde, nasıl navigasyon butonu ekleyeceksiniz? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:25 pm | |
| Tamamdır. Teşekkür ederiz.
Babette&Stevie Rae | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:30 pm | |
| Bu uygulama süper olmuş. Eğer yeni bir karakter açarsam, Gelecek Postası veya Dırdırcı'yla işe başlayacağım^^ | |
|
| |
Carolyn Virginia D'Angelo Vampir
Mesaj Sayısı : 61 Tarafı : Karanlığa yatkın Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:34 pm | |
| - Joseph Heaven Lersey demiş ki:
- Yapanın da eline sağlık :P
Yani ne desem bilemiyorum ki? Ben hayatımda böyle Photoshop kullanan,bunun hakkını veren,güzel olduğu kadar da küstah birini daha görmedim vs. vs. :D Diğ mi diğğ miii... Ben de aynen, hiç öyle güzel kullanan birini görmemiştim.. Bu mütevazı ve photoshop'u çok iyi kullanan arkadaş kim acaba? :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:36 pm | |
| - Joseph Heaven Lersey demiş ki:
- Yapanın da eline sağlık :P
Yani ne desem bilemiyorum ki? Ben hayatımda böyle Photoshop kullanan,bunun hakkını veren,güzel olduğu kadar da küstah birini daha görmedim vs. vs. :D Ben de, bebek! Köpeen olayım. :P Oldum ki. xD Neyse, ellerine sağlık S'm. (: | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:43 pm | |
| Evet, sırf onun yüzünden benim avatar-imzamı geciktirdi. :D Yine de yaptı ve çok güzel oldu. :D Aynı tuşlar gibi... Çok teşekkürler... :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:48 pm | |
| Öhm..teşekkür ederim^^(Ya da birşey değil :suspect: )
*Arda ne güzel,yine lafını koydun gittin valla :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:50 pm | |
| Bir yere gittiğim yok Seda :D :D | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 2:50 pm | |
| | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 3:03 pm | |
| Tebrik ederim, Seda. Gerçekten çok hoş şeyler ortaya çıkarıyorsun. Ben de isterim! Öğrencin mi olsam ne? :suspect: Neyse. Tekrar tebrik ediyorum. Navigasyon tuşunun isminin "Gazete" olması da, çok hoşuma gitti, itiraf edeyim. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 3:05 pm | |
| Dırdırcı (: Nice nice nice.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 3:12 pm | |
| Teşekkürler Annette^^ İstersen öğretebilirim.Gerçi benimde çok birşey bildiğim söylenemez ama yardımcı olabilirim en azından^^ | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 3:13 pm | |
| Seda kimseye öğretme daha sırada ben varım.Bana sen pmden at.Msnye rast gelirse girebiliyiorum anca. | |
|
| |
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 3:13 pm | |
| İstersen bana da öğretebilirsin. :D :D | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 3:16 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Teşekkürler Annette^^
İstersen öğretebilirim.Gerçi benimde çok birşey bildiğim söylenemez ama yardımcı olabilirim en azından^^ Şey... Aslında harika olacağından eminim ama siteye eski sıklığıyla girebileceğimi hiç zannetmiyorum. Yine de, teklifin için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok iyisin... | |
|
| |
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 3:18 pm | |
| Taha, sen derslerden kaçmasan, işim var deyip gitmesen ben sana öğreticem.
Arda,sana öğretmem :D
Pınar,peki ama istediğin zaman yardımcı olabilirim.Bunu bil^^
Herneyse,konuyu yine dağıttık ama stresimizi atmış olduk boşverin :D
En son Loranne Elizabeth Widmore tarafından Ptsi Tem. 20, 2009 3:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Gazete Butonu!!! Ptsi Tem. 20, 2009 3:19 pm | |
| | |
|
| |
| Gazete Butonu!!! | |
|