Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Zehirli Hırs (Slytherin Masası)

+2
Johnny Tomas Black
Jack William Black
6 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Jack William Black
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Jack William Black

Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^
Tarafı : Karanlık
Kan Durumu : Safkan
Rp yaşı : 13
Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm.
Özel Yetenek : Yaşamak :D
Evcil Hayvan : Baykuş Wood
Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Sokta10

Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Empty
MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 6:30 pm

Heyecan... Evet, bugün Jack'in başına birçok yerde gelmişti: Hogwarts Ekspresine bindiğinde ve binmeden önce, trende iken ve daha önemlisi şimdi. Bunların belli bir nedeni vardı. Herkes heyecanlıydı. En azından okulundaki yaşça büyükler hariç. Kendisi gibi birinci sınıfların hepsi heyecanlıydı.

Balo zamanı gelmişti. Hogwarts'ta eğer tek kalmak istemiyorsa, baloda kendine bir arkadaş bulabilirdi. Slytherin masasına doğru yöneldi ve bir çocuk ile selamlaştı. Çocuk kendisine göre biri gibi gelmemişti. Bu yüzden ona adını sormadı. Jack umuyordu ki gece böyle bitmesin. Ama elbette bir arkadaş bulabilirdi. Ayrıca bulamasa bile ne önemi vardı? Cornelia ona yeterdi...

Salon hızlıca doluyordu. Ancak trende olduğu gibi Cornelia'yı salonda da göremiyordu. Jack'in endişesi iyice artmaya başlamıştı.

"Umarım başına bir şeyler gelmemiştir..." diye biraz dışından da olsa düşündü. Gecenin sonuna dek elbette onu görürdü. Bu umutla kendini çevresindeki diğer çocuklarla konuşmaya kaptırdı.
https://hogwarts-rpg.editboard.com/lejant-f27/jack-william-black-
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Meslek : Öğrenci
Gerçek İsim : Okan
Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus
Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair)
Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Keyifl10

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 7:19 pm

Johnny elini kolunu sallayarak hızlıca içeriye girmişti.Hızlıca ve başı dik bir biçimde yürüyordu.Sadece arada bir etraftaki kızlara bakıyor ve gülümsüyordu.Hufflepuff masasının önünden geçmesine rağmen yüzlerine bile bakmamıştı.Zaten sadece iki kişi vardı ve oldukça eziktiler.Oyalanmadan Slytherin masasına doğru ilerledi ve orada kuzenini gördü.Kuzeninin bişeyler mırıldandığını ve düşünceli bir ifade ile etrafı izlediğini farketti.Gülümseyerek "Selam kuzen, beni mi bekliyordun?" dedi ve kuzenin yanındaki sandalyeyi çekip yavaşça oturdu.Etraftaki kızllara bakıyordu.Birine çıkma teklifi etmeyi düşünüyordu ama etrafta isteyeceği türden bir kız göremedi.
Jack William Black
Jack William Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 8:50 pm

Tam o sırada yanına gelen kuzeniydi. Aslında onu bir dost olarak görürdü hep. Bu yüzden ona pek kuzen demezdi. Ancak Johnny 'kuzen' kelimesini sıkça kullanırdı.

"Selam kuzen, beni mi bekliyordun?"

"Ha, selam Johnny. Şey... Evet, tabi, her zaman..."

Yalan söylüyordu. Johnny'den çok Cornelia'yı bekliyordu. Ancak ona ilk kez yalan söylememişti. Ayrıca söylediği bütün yalanlar beyazdı. Yalanlarla ilgili düşünceler ona çok parlak gelmiyordu. İstemeden de olsa yalan söylüyordu. Ancak şimdi ona daha fazla yalan söylemenin yararlı olabileceğini ummazdı. Bu nedenle de onu kırmamaya çalışarak doğruyu anlattı.

"Evet dinle Tomas. Aslında seni beklediğim pek doğru denilebilecek türden değil. Yani ben, şey - anlarsın ya, bi' kız arkadaşım var. Onu bekliyordum." dedi Jack. Yüzü kızarmaya başlarken devam etti. "Yani tabi, senin geleceğini de umuyordum. Sonuçta kuzenimsin ve beni görmek istemen çok hoş. Ya senin bi' kız arkadaşın var mı?" dedi Jack Tomas'ın omzunu dürtüp hafif bir gülümsemeyle.

Tomas'ın vereceği cevabı bekledi. Salon büyük bir hızla doluyordu fakat hala O'nu görmüyordu.
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 9:24 pm

"Evet dinle Tomas.
Aslında seni beklediğim pek doğru denilebilecek türden değil. Yani ben,
şey - anlarsın ya, bi' kız arkadaşım var. Onu bekliyordum."
dedi Jack. Yüzü kızarmaya başlarken devam etti. "Yani
tabi, senin geleceğini de umuyordum. Sonuçta kuzenimsin ve beni görmek
istemen çok hoş. Ya senin bi' kız arkadaşın var mı?"
dedi Jack Tomas'ın omzunu dürtüp hafif bir gülümsemeyle.

Hafif bir gülümseme ve umursamaz bir tavır ile "Arıyorum işte...Yoksa eziklerle dolu bir baloda işim olmaz ama sen varsın iyiki yoksa beş dakika bile durmazdız." Daha sonra Jack'in söyledikleri üstüne düşündü.Bir kız arkadaşı vardı ve onu bekliyordu.Belkide masada boşuna yer tutmamalıydı.Jack sevgilisi ile rahat olmalıydı. "İstersen gideyim kuzen, sevgilin gelince daha rahat olursunuz.Ben size engel olmayayım." Johnny, Jack'in vereceği yanıtı bekliyordu.
Jack William Black
Jack William Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 9:32 pm

"İstersen gideyim kuzen, sevgilin gelince daha rahat olursunuz.Ben size engel olmayayım."

"Budalalık etme Tomas. Etrafta sence bana uygun kız görünüyor mu? Benimki burada değil. Onu trende de, burada da görmedim. O gelince istersen gidersin. Ama şimdi yalnız kalacağıma seninle vakit geçiririm daha iyi."

Bu sözler, Tomas'ın yüzünde bir gülümsemeyle son bulmuştu. Artık başka konulardan konuşmak, Cornelia'yı yatağına gidene kadar unutmak istiyordu. Evet, az önce yapılan konuşmadaki gibi. Parti başlamalıydı.
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 9:40 pm

"Budalalık etme
Tomas. Etrafta sence bana uygun kız görünüyor mu? Benimki burada değil.
Onu trende de, burada da görmedim. O gelince istersen gidersin. Ama
şimdi yalnız kalacağıma seninle vakit geçiririm daha iyi."

Belliki Jack kafa dağıtmalıydı ve ilacı Johnny'deydi.Johnny
cebinden ufak iki şişe Whiskey çıkardı.Birini Jack'e uzattı. "Boyu küçük ama marifeti büyük bunların...İçte kafan yerine gelsin." Kuzenine bunları söylerken o çoktan kendisininkini açmıştı bile ve çaktırmadan hızlıca içiyordu.
Jack William Black
Jack William Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 9:45 pm

"Boyu küçük ama marifeti büyük bunların...İçte kafan yerine gelsin." Aslında biraz kafa dağıtmak hoşuna giderdi Jack'in. Ve ne zaman hoşuna gidecek bir şey olacaksa onu yapardı. Şimdi de öyle yapmalıydı.

"Hey, ahbap, bunları da nereden buldun?" derken Tomas'ın elinden bir şişe aldı ve açıp içti. Bir yudumda bitirmişti. Tadı ekşi ile tatlı arası bir şeydi. Çok sevmişti. Aslında etkisi hemen değildi, ancak az sonra kafası yavaş yavaş dağılıyordu. Evet, Cornelia'yı unutmaya, parti havasına girmeye başlıyordu. Tomas'a teşekkür etmeliydi. Ancak o şişesindeki Whiskey'i içerken Jack bir soru sormuştu ve o sorunun cevabını bekliyordu. Ona daha sonra teşekkür ederdi...
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 9:49 pm

"Hey, ahbap, bunları da nereden buldun?" Johnny, Jack'in fondip yaptığını görünce oda hemen bir dikişte bitirdi.Yanlız içmeyi sevmiyordu.Daha sonra gülerek kuzenin sorusunu yanıtladı. "Bizim malikanede gizlice Kevin'in odasına girdim ve ne kadar minik içki varsa ödün çaldım.Valizimin yarısı bunlarla dolu sanırım para kaynağımızı bulduk." Johnny şişenin kapağını kapattı ve çaktırmadan masanın altına attı. "Bilsem daha fazla getirirdim.Sende ne kadar hızlısın be kuzen!"
Jack William Black
Jack William Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 9:53 pm

"Bizim malikanede gizlice Kevin'in odasına girdim ve ne kadar minik içki varsa ödün çaldım.Valizimin yarısı bunlarla dolu sanırım para kaynağımızı bulduk."

"Az değilmişsin sen, ha!" Aslında pek de zor bir şey değildi Tomas'ın yaptığını yapmak. Kafası dağılmıştı. Bu nedenle biraz deli gibiydi.

"Bilsem daha fazla getirirdim.Sende ne kadar hızlısın be kuzen!"

"Eh, fena olmazdı." Bu anda gülmeye başladılar. Saatine baktı. Daha erkendi. Birkaç saat daha kalmak fena olmazdı. Zaten uykusu da gelmiyordu. İçi kıpır kıpırdı. İçtiği şeylerden olsa gerek, Cornelia'yı bir kez bile düşünmemişti. Zaten düşüncelerini çelen de oydu. Partide iken düşüncelerini kafasından atmak için etkili bir yöntemdi içmek.

Darq Black
Manken
Manken
Darq Black

Meslek : Manlen
Gerçek İsim : Aslan
Patronus : Almadı
Rp yaşı : 19
Asası : Gürgen
Özel Yetenek : Yok
Evcil Hayvan : Anka

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 9:58 pm

James,Arkadan Onların Konuşmalarını Dinliyordu.Vay!Demek Kevin'in İçkileri,Onlar Çok Kötüydü,Tatlı-Acı Arası Bir Şey Farkını Hemen Hisettirmez,James Arkadan Yaklaştıkça Yaklaştık,Elinde Ateş Viskisi Doluydu,Johnny'nin Arkasında Visileri Tokuşturuyordu.Gözü Jack'e Kaydı,Çok Hızlı İçiyordu.O Kadar Hızlı İçerse Yere Yapışıp Kalırdı.Jack'in Arkasına Geçip Tokuşturmaya Başladı.Johnny'nin Yanına Geçip,Oturdu.Jack'e Baktı,Morarmaya Başlamıştı,Aralarında Konuşuyorladı James Araya Girip Konuşmayı Böldü "Jack Eğer Böyle İçmeye Devam Edersen Seni Yatakheneye Biz Çıkarıcağız Heralde" Getirdiği Viskileri Kafaya Dikmeye Başladı ,Onlara Baktı Onlar Da İçiyordu.Hogwarts Bugün Üç Ayyaş Kazanacaktı.Bir Kişinin Sesini Duyar Gibi Oldu.
https://hogwarts-rpg.editboard.com/karakter-kart-lejant-f93/darq-
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 10:03 pm

"Jack Eğer Böyle İçmeye Devam Edersen Seni Yatakheneye Biz Çıkarıcağız Heralde" Kuzenini görünce gülümsedi. "Diğer kuzenimde gelmiş.Aile toplantısı gibi oldu."

Ardından Jack'e döndü ve "Bencede kuzen birazda ateş viskisi içelim." Aslında ateş viskisi Johnny'e çok kısa geliyordu bu yüzden pek istemiyordu ama daha ilk günden sarhoş olup kötü bir imaj yaratmak istemiyordu.Daha hainlik yapacağı öğretmenleri vardı ve gözünü boyayacağı üç dört kişi daha

Darq Black
Manken
Manken
Darq Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 10:33 pm

James,Ateş Viskisini Fun-Dip Bıraktı.Johny'ye Döndü,İçtikçe Etrafe Bakınıordu,Kavga Çıkabilirdi,Her An İçin Yanındaydı Ama Her Ne Olursa Olsun Arkasını Kollayacaktı,Ona Bir Şey Olamamalıydı Yoksa Teyzesi,James'i Bir Güzel Her Neyse,Johnny,İçtikçe İçiyor Dur Diyeceğim Benimle Kavga Çıkarıcak,Bende Zurnaydım,Ayakta Durmak Çok Zordu.Gülümsüyordum Ama Ateş Viskisi,Johnny'yi Kesmiyor Gibiydi.Sarı Şaçları,Öne Doğru Fırlamıştı Sanki,Şaçlarını El Yardımıyla Eski Haline Getirdi,Jack Kötü Gözüküyordu.Aslında Hayatta Bir Kaç Kez Gördüğü Kuzenleriyle Birlikteydi.Johnny,James'e Dönüp

"Bencede kuzen birazda ateş viskisi içelim."

Güzel Fikir Ama Johnny'yi Kesmiyeceğini Bildiğinden Kaymak Birasıyla Karıştırıp Verdi Ve Yüzüne Bakarak

"İçki Dediğin Nedir?Bak Bunu Al Buna İçki Diyemessin Zehir Gibi Çok Kötü Çarpar Dene Bir Kere,Bu Arada Jack'i Yatakhaneye Biz Götüreceğiz,Baksana Yüzü Morardı.Bu Arada,Birini Buldun Galiba,Hep O Tarafa Doğru Bakıyorsun.Kim Bu Kız? "

James,Johnny'den Gelecek Tepkiyi Beklerken,Ateş Viskisini Kafaya Dikiyordu Ve İyice Hayal Görmeye Başlamıştı

Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 12:22 am

"İçki
Dediğin Nedir?Bak Bunu Al Buna İçki Diyemessin Zehir Gibi Çok Kötü
Çarpar Dene Bir Kere,Bu Arada Jack'i Yatakhaneye Biz
Götüreceğiz,Baksana Yüzü Morardı.Bu Arada,Birini Buldun Galiba,Hep O
Tarafa Doğru Bakıyorsun.Kim Bu Kız? "

Johnny, kuzeninin elindeki içkiyi aldı ve yavaşça yudumlamaya başladı.Kuzeninin dediği gibi Jack'i yatakhaneye onlar götürecekti.O yüzden hiç değilse o sağlam kalmalıydı ve belkide kızın yanına gidebilirdi.Kuzeninin verdiği içkiyi yudumlarken bir yandanda sorusunu yanıtladı."Slytherin'de diye biliyorum.Baksana şuna harika bi kız gerçi bugün üç-dört adet kızı ekledim listeme hepside Slytherindi.Aptal şapka bi hata oldu sanırım beni Hufflepuff'a attı ve senide.Bizde Slytherin olmassak kim olucaktı ki...Şu kaçırdığımız güzelliklere baksana"
Gitgide daha hızlı içiyordu ve en sonunda dibini görmüştü.Dibi çok acıydı ve tamamını içmeden masaya koydu. "Biraz daha koysana kuzen..."

Darq Black
Manken
Manken
Darq Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 7:37 am

James,Ateş Viskisini Rahat Rahat İçiyordu,Aslında Tek Sorun,Onun İçin İyilikti Ama Black Ailesi Bunu Hemen Kabul Edemezdi.Özelliklede Abisi,Abisi Tarafın Babadan-Oğula,Kardeşten-Kardeşe Geçtiğine İnanırdı.Johnny'nin Yanında Bu Potu Kırıp,İyi Taraftan Olduğunu Söylemek İstemiyordu.İnsanların Tercihi Aileleri Tarafından Kısıtlanmıştı.James Doğar Doğmaz Karanlık İşaret Ona İşlenmişti,Şimdi Hangi Taraf Olacağını Bilemiyordu Ama Kuralları Yıkıp İyi Olmak Ona Cazip Geliyordu Ama Bunu Ona Zaman Gösterecekti,Johnny'ye Baktı,Çok Sakindi Ama Her Zaman Ne Yapacağı Belli Olmazdı.Johnny,James'e Bakıp

"Slytherin'de diye biliyorum.Baksana şuna harika bi kız gerçi bugün üç-dört adet kızı ekledim listeme hepside Slytherindi.Aptal şapka bi hata oldu sanırım beni Hufflepuff'a attı ve senide.Bizde Slytherin olmassak kim olucaktı ki...Şu kaçırdığımız güzelliklere baksana"

James,Johnny'nin Yüzüne Bakıp Gülümsedi,İçkisinin Dibini Bırakmıştı,O Konuşmadan Önce James Lafa Atladı.

"Kuzen,Şansızlık Diye Buna Derim Ben İşte,Bir Tesadüf Sonucu Buraya Düşmek Komik Geliyor İnsana,Keşke Slytherin Olsaydık Ama Olamadık,Şimdi İstediğimiz Kadar Yalvarsakta Olamayız,Her Neyse Keyfini Çıkar Bu Gecenin,Zevkini Çıkar."

Johny,Biraz Daha Koymasını Söyledi.James Hemen Karıştırıp Uzattı,Ve Onun Dikişine Bakarak

"Hızlı Dikme Çarpar!"

James Kuzenine Bakıp Gülümsedi,Güzel Bir Akşam Olacağından Emindi,Eğer Kavga Çıkmassa.

Nerissa Olivia Wolf
Nerissa Olivia Wolf

Gerçek İsim : Büşra
Asası : Derin Uyku
Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark)
Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Mutlu10

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 8:15 am

Sonunda hayatından boş vaadler uğruna kaybedeceği yıllarını ilan edercesine balo salonunda duruyordu.Tren'le gelmemiş ablası sayesinde cisimlenerek gelmişlerdi.Ablası Nerissa ile aynı fikirleri paylaşmıyor olsa bile o tam bir dişi vampirdi.Tıpkı diğer Wolf cadılarının kaderlerinde olacakları gibi.Nerissa'nın sanşsızlığı sadece hogwarts'ı sevmemesiydi.Ama yine de vakit harcıyacak birşeyler bulmuştu.Ayrıca Slytherin binasında olmasını da göz önüne alırsa okulda birkaç can yakabilirdi.Bunları düşündükçe sevdiği çarpık gülümsemesi yüzüne yayılıyordu.

"Buraya bak güzelim."

Nerissa düşüncelerinin arasından o pisliğin sözleriyle sıyrıldı.Gülümsemesini yok ederek sesin geldiği yere doğru baktı.Gördüğü sadece ravenclaw'ın serseri tipli öğrencilerinden birisiydi.Nerissa başta ona doğru birkaç adım atsa da.Daha önündeki yılları düşündükçe ona bedelini daha sonra da ödetebilirdi.Tekrar gülümsemesiyle düşüncelerinin arasındaydı.Sonunda Slytherin masası görünmüştü.İçinde ufak bir mutluluk oluşsa da masanın etrafında duran iki hufflepuff'lu mutluluğunu kursağında bırakmıştı.Masanın diğer ucuna giderek onlardan uzak durmaya çabaladı.Bu arada "Bu ezikler her yerde karşıma çıkmalı mı " diye içinden geçirip derin bir nefes aldı sakinleşmeye çalışayarak.
Jack William Black
Jack William Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 10:49 am

Jack, ateş viskisini kuzenlerinin itirazlarına aldırmayarak büyük bir hızla kafasına dikiyordu. Kafası darmadağan olmuştu. Kuzenlerinin söylediklerinin yarısını bile dinlememiş, dinlediklerini de yarım yamalak anlamıştı.

"... Bu arada Jack'i yatakhaneye biz götüreceğiz, baksana yüzü morardı. Bu arada, birini buldun galiba, hep o
tarafa doğru bakıyorsun. Kim bu kız?"

Eğer konuştukları konu kızlar ve kendisi olmasaydı, söyledikleri umrunda bile değildi. İçkiden söz ediyorlardı daha önce. Bunları hiç dinlememiş sayabilirdi. Aslında onların dediğine göre Jack'in yüzü mosmordu. Pek mor olduğunu sanmıyordu. Ancak olabilirdi de. Bu kadar içkiden sonra kafası darmadağın olmuştu. Ancak iç iç nereye kadardı? İçmeyi bıraktı ve kalktığı sandalyesine tekrar oturdu. Otururken az kalsın sandalyeden düşüyordu. Galiba Hastane Kanadı'na gitmesi gerekecekti. Bunları düşünürken bir kız Slytherin masasına oturdu. Jack ona bakmaktan kendini alamıyordu. Kuzenlerine döndüğünde onlarda çevresine bakıyor, ellerini saçlarına götürüp düzeltiyorlardı. Ancak Jack başını bir daha kızın olduğu tarafa doğru yöneltmedi. jacK'in bir sevgilisi olduğunu hatırlaması da uzun sürmemişti. Galiba yavaş yavaş kendine geliyordu.
Darq Black
Manken
Manken
Darq Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 11:04 am

İçki İçmiş,Baygın Ve İçmekten Bıkmış Olan Gözleri Her An Kapanacak Gibiydi,Kafası Allak Bullak Olmuştu,Kendine Gelmesi İçin Sessiz,Sakin Bir Yerde Sızması Gerekirdi.Jack'i Bir An Önce Çıkarıp,Sızmak İstiyordu,Hem Kavga Çıkarabilirdi.Ayağını,Yavaş Yavaş,Gökyüzünde Dans Eder Gibi Kaldırdı,Sıkılmış Bir Durumdaydı,İnsanın Sıkılmaması,Normaldi.Kendine Göre Kız Yoktu Ve İçtikce Kavga Hevesi Kabarıyordu,Bunlar Kalkması İçin Yeterliydi.Öbürkü Ayağını Çektiği Ayağının Yanına Koydu Ve Masaya Dayandı Son Viskiyi De Dikip Bitirdi.Jack'e Doğru Baktı Ve Gözleriyle"Hadi Gel Gidelim" Dedi,Jack'ten Gelecek,Her Türlü Cevaba Hazırdı.Küfür De Edebilirdi.Çünkü;İçmişlerid Genede Onun Cevabını Beklerken Uyuşmuş Olan Ayaklarını Sallayarak,Uyuşukluğunu Gidermeye çalıştı
Jack William Black
Jack William Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 11:15 am

"Hadi gel gidelim" Jack kendine gelmişti. Ancak kuzeni James'in gitme teklifinde bulunmasıyla irkildi. Aslında gitmek istemiyordu. Biraz daha durmak, geç saatlere kadar baloda yer almak istiyordu. Bu nedenle James'in yaptığı teklifi reddetti.

"Ben burada kalmak istiyorum kuzen. Ben zaten kendime geldim, yatakhanenin yolunu bulurum. Sen gitmek istiyorsan gidebilirsin."

Burada kalmasının ne gibi bir sakıncası olacağını merak etti.

"Hem senin uykun mu geldi? Öyle görünüyorsun. Yoksa sıkıldın da uyumak mı istiyorsun? Yatınca da karanlıktan ve yalnızlıktan korktuğun için beni yanında görmek seni rahatlatıyor mu?

Aslında Hufflepufflılarla ve Gryffindorlularla alay etmek Jack'in hoşuna giderdi. Ancak kuzeniyle bu baloda ilk kez dalga geçmişti. Herhalde içtiği içkiden olsa gerek diye düşündü. James de ona kızgın kızgın bakıyordu. Sanki o anda her şeyi çekinmeden söyleyebilecekmiş gibi...
Regina L. Archangel
Regina L. Archangel

Gerçek İsim : Başak
Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık
Tarafı : Karanlık tabii ki...
Asası : Özgür Kanat~
Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D
Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (:
Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Huysuz10

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 7:10 pm

Taş merdivenler ayak seslerimle dolmuştu. Kuleden aşağı inerken saçlarımı açıp bırakmış, hafifçe çekik olan gözlerimi ortaya çıkarmıştım. Farklı olmayı seviyordum, saçlarım ne sarıydı ne de kahverengi. Turuncu saçlarıma bayılıyordum, beni basit insanlardan ayıran bir özelliğiydi. Ama yeterince farklı görüyordum zaten, gerek hareket ve davranışlarımla gerekse dış görünüşümle. Zekiydim, hem de oldukça zeki ancak aynı zamanda gizemliydim de. Kimse ne düşündüğünümü tam olarak bilemezdi ki...

Masalar arasında ilerlerken bazılarının bana baktığını farkediyordum. Fazla sırıtıyor olmalıydı saçlarım, bundan memnun değildim işte. Hızla Ravenclaw masasına ulaşmaya çalışıyordum. Nerissa önündeydi, seslenmeye gerek yoktu ki. Derken bir Ravenclaw'ın ona laf attığını gördüm. Gülümsedim ve "Şimdi başın dertte..." diye mırıldandım. Nerissa Slytherin masasına gidip oturdu. Hufflepufflı birkaç çocuktan uzakta oturuyordu, yanına gitmeye karar verdim. Siniri bozuk gibiydi. Masasının kirletildiğini düşünüyor olmalıydı, bu tam da ona göre bir düşünce olurdu. Sessiz ve uzun adımlarla Slytherin masasına yöneldim. Bir kaç Slytherin'in dönüp bana baktığını farkettim ama umrumda mıydılar sanki? Yapacağımı yapardım ve bana kimse karışamazdı. Nerissa'nın yanına ulaştım ve karşısına oturdum. "Selam canım." dedim ifadesiz bir suratla. "Şu Hufflepufflular. Ne arıyorlar ki burada?" dedim kafamı iki yana sallayarak. Suratı asılmıştı.
Nerissa Olivia Wolf
Nerissa Olivia Wolf

Gerçek İsim : Büşra
Asası : Derin Uyku
Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark)
Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Mutlu10

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 7:18 pm

İşte balo'da tanıdık birisi.En azından balo'yu anlamlı kılan bir öğrenci.Regina..Nerissa yüzündeki çarpık gülümsemesini ortaya çıkarıp ağır başlılıkla başını öne eğip ilk önce selam verdi.Ardından selamını sözlerine döktü.

"Merhaba Regina."

Regina'nın üzerinde ki kıyafet'e ancak dikkat etmişti.Nee..Tam bir rezaletti.Regina ve Ravenclaw.Şaka yapılıyor olmalıydı.Kötünün ravenclaw'da işi neydi ki.Gülümseyerek Regina'ya baktı üzerindeki cüppeyi işaret edercesine.

"Bu bir şaka mı tatlım.!"

Ardından bakışlarını masanın diğer ucunda duran hufflepuff'lulara çevirdi.Hiçbirside kendi tipi değildi.Ama teklif ederlerse neden kabul etmesindi ki.Biraz eğlence herkesin hakkıydı.Başını tekrar regina'ya çevirdi.

"Evet tam bir rezalet.Üzerinde ki cüppelere bakmadan bu masada duruyorlar.Ayrıca tipleri iyi olsaydı.Hiçbirisiyle çıkmam doğrusu."

dedi hafif bir kahkaha atarak.Ama yine de tam olarak tanımıyordu onları.Belki de Black ailesinden olsalardı onlarla çıkabilirdi.Ama Black olmalarıda bir mucize olurdu doğrusu.
Regina L. Archangel
Regina L. Archangel

Gerçek İsim : Başak
Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık
Tarafı : Karanlık tabii ki...
Asası : Özgür Kanat~
Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D
Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (:
Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Huysuz10

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 8:07 pm

"Bu bir şaka mı tatlım.!" Malesef ki değildi zekam içimdeki intikam duygusunu yenmiş olmalıydı. Yüzümü buruşturmakla yetindim... En azından Ravenclaw'dı Hufflepuff değildi. Gryffindor istese de olamazdı, zaten istemezdi de. O lanet binadakilerin çoğu Aydınlık taraftaydı, iyilik meraklısı budalalar. Kafamı çevirerek o tarafa baktım, sırıtıp duruyorlardı, iflah olmaz bir neşenin içerisindeydiler sanki. Ama hayat bu kadar toz pembe değildi ki...Dışarıda onları nelerin beklediğinin farkında değildiler. Onlara acıyordum.

Slytherin masasında Hufflepufflı çocuklar vardı ve cidden rahatsız ediciydiler. Bir tanesine dikkat ettim, Nerissa'ya o kadar dikkatli bakıyordu ki aşık olduğuna yemin edebilirdim. Gülümsedim. Nerissa bundan hiç hoşnut olmayacaktı. "Tatlım." dedim gülerek. "Şuradaki Hufflepufflı çocuk seninle bayağı bi ilgilendi sanırım." diye ekledim meraklı bakışlarının arasında. Kafasını umursamazcasına çevirdi ve baktı. Gözleri öfkeyle parlamıştı.
Jack William Black
Jack William Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 8:08 pm

Kuzenleri çoktan gitmişti Jack'in. Etraftaki birçok kişi şimdi yoktu. Saate baktığında çoktan on ikiyi geçmişti. Hem etrafında bakıp da göremediği kimse yoktu. Bu nedenle o da yatakhaneye gitti. Ertesi sabah dersler başlayacaktı. Bu nedenle kuzenlerini dinleyip daha erken yatağa gitmesi gerekirdi. Şu an çok pişmanlık duyuyordu. Bunları düşünürken yatağını açtı, içine girdi ve kısa sürede uyudu.
Jacob J. Broxé
Gryffindor V.Sınıf
Gryffindor V.Sınıf
Jacob J. Broxé

Tarafı : Aydınlık
Asası : Çobanpüskülü
Özel Yetenek : Alamıyorm x(
Evcil Hayvan : Crew adında bir kurbağa.

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 8:11 pm

"Ne kadarda aptal bir yer burası..."

Büyü öğrenecek olmasa burada 1 saniye bile durmazdı Alan. Etrafta saçma kıyafetli insanlar ve karşıda masalarda değişik türden adamlar duruyordu. Alan buna dayanmalıydı. Geleceği buraya bağlıydı. Durmstrang'a gitme fikrini bir kez daha düşünse de artık Hogwarts'a gidiyordu. Buraya alışmak zorundaydı. Etrafta sersem tipler gülümsüyor, adeta mutluluk tablosu çiziyorlardı. Yan tarafta birkaç Slytherin onlar hakkında konuşup gülüşüyordu. Gerçekten bir rezillik abidesiydi. Kompartımanda yanında oturan kız buradaydı. Alan ona ilgi duymaya başlamıştı. Çok güzel görünüyordu. Ona doğru bakarken balkabağı suyunu üzerine döktü. "Lanet Olsun." diye feryat etti. Ve bu sıkıcı balonun bitmesini bekledi.
Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 8:37 pm

Kuzenleri giderken Johhny'e gelmesi için işaretler yapmışlardı ama Johhny masaya gelen kızı görünce gitmemeye karar verdi.Oturduğu yerden kalktı ve Regina'ya selam verdikten sonra Slytherinli kıza baktı ve hafifçe eğilerek

"
Merhaba güzel bayan bu partiyi güzelliğiniz ile süslemeniz beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz.Ben Johhny, Johnny Tomas Black"

Johnny hafif içkiliydi ama durumu idare edebilirdi.Tam aşık olucak birini arıyorken böyle bir raslantı...Kesinlikle kaçırılamazdı.Hemen harekete geçmeliydi.Regina'nın kulağına eğildi ve

"Bu kadar güzel arkadaşların olduğunu niye daha önce söylemedin?"

dedi hafif gülümseyerek.
Darq Black
Manken
Manken
Darq Black

MesajKonu: Geri: Zehirli Hırs (Slytherin Masası)   Zehirli Hırs (Slytherin Masası) Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 9:36 pm

James,Jack'in Verdiği Cevaba,Karşılık Bakışlarıyla Karşılık Veriyordu,Aslında Ona Kızmıyordu.Ona Nefret Bakan Gözleriyle,Bakıyordu.Sinirlenmişti,Masadaki Bazı Kişilere Baktı Ve Kızarmış Suratını Jack'e Doğru Çevirdi.Hayatında Kuzenine Laf Söyleyememişti Ama Şimdi Sınırı Aşmıştı.James Onun Gözlerinin İçinden,Gözlerini Çekti,Hufflepuff Masasına Baktı,Herkes Oradaydı Ve Şakalaşıp Duruyorlardı.Gülümsedi,Yeniden Jack'e Dönüp Konuşmaya Başladı

"Jack,Aynı Kandan,Yani İkimizde Black Olmasaydık Ve Kuzenim Olmasaydın,Hayatının Akışını Değiştirecek Cümleyi Söylemiştin Dostum"

James,Arkasını Döndü Ve Arkasındakileri Hiç Umursamadan,İçkili Haliyle Yatakhaneye Gitti.

Zehirli Hırs (Slytherin Masası)
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Profesör Masası
» Slytherin Duyuru Panosu
» Slytherin Ortak Salonu
» Slytherin Bina Puanları
» Slytherin Antrenman Alanı