Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Gizli Labirent (Masa) Ptsi Tem. 27, 2009 9:13 am | |
| İşte Victoria'nın en çok merak ettiği şeydi bu. Baloya gidecekti ama tek başına Vicky kimseyi tanımıyordu. Aslında Victoria içine kapanık birisi olduğu içindir muhtemelen. Victoria balo için aldığı o siyah elbisesini giyinmişti. Üstü askısızdı ve siyah fiyonkları vardı. Altı ise dizlerinin üstüne kadar dalgalı bir biçimdeydi. Saçlarını açmıştı ve siyah bir bant takmıştı. Sapsarı saçlarına çok uymuştu. Ayakkabı bulamamıştı ve hemen converse’lerin önlerini yıkamaya başladı. Evet, buda tamamdı. Bu gecenin rengi siyahtı Vicky için. Yem yeşil gözlerine Hafif siyah far sürüp ardından dudak parlatıcısını sürdü. Ve hemen Balo yerine yöneldi. Hangi masaya gitmesi gerekiyordu ki? Her yer doluydu. Biraz tek olabileceği bir yer seçmek istiyordu. Ardından Gizli labirent’e girmeye karar vermişti.
Tek başına sıkılacaktı. Herhangi bir masaya oturdu. Masa seçmesine de gerek kalmamıştı çünkü kimse yoktu. Victoria masasında aptal gibi oturuyordu. Bir şeyler içmekte istemiyordu çünkü. “Tek başına bir şeyler içilir mi hiç?” Demişti kendi kendine mırıldanarak. Victoria oldukça sıkılmıştı. Elleriyle masanın üzerinde ritim tutturuyordu. En azından vakit geçiriyordu. Vicky, garsn bir süre sonra Victoria’nın yanına gelir: “Ne arzu edersiniz hanım efendi?” Demişti kibarca. “Kibar olacaktı tabi. Bu sadece bana özel değildi ki? Garsonlar adı üstünde işi için kibar olurlar.” Beyaz gömlekli, siyah kısa ceketi ,deri pantolonlu ve şeker bir fiyonk’u vardı garsonun.
Fiyong çok komik duruyordu. Saçlarını da jölele miş, arkaya atmış. Victoria biraz gülmüştü. Garson tek kaşını havaya kaldırıp Victoria’ya bakıyordu. Victoria garsonu daha fazla bekletmemek için, “Hımm, bir düşüneyim. Tavsiye ettiğiniz bir şey var mı acaba?” Demişti Victoria kibarca. Aynı garson gibi konuşmasına özen gösteriyordu. Garson gülümseyerek: “Tabiki. Haftanın ürünü seçilen Whiskey ikram edebilirim size isterseniz?” Victoria hafif gülümseyerek başını yere eğmişti. “Teşekkür ederim. Ben ondan alayım o zaman.” Demişti zarif bir şekilde. Garson Victoria’nın yanından ayrıldı. Ve Whiskey’ini hazırlamaya başladı. Victoria fazla beklememişti. Garson 10 saniye içinde getirmişti. Hafifçe masasına koydu. “Afiyet olsun.” Demişti garson nazikçe. “Teşekkür ederim.” Victoria oldukça kibardı. Bunu garsondan aldığı kibarlık elektriğine borçluydu. Victoria yavaş,yavaş yudumluyordu içeceğini… | |
|
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Gizli Labirent (Masa) Ptsi Tem. 27, 2009 9:32 am | |
| Jonas bu gece özel bişi olmuyacağını tahmin edebiliyordu o yüzden fazla şık giyinmemeye karar vermişti.siyah t-shirt ceket ve siyah kot pantolon gitmişti ayakkabı tercihini yapamamıştı o yüzden en sevdiği süet ayakkabılarını giydi saçları biraz düzeltmişti uzun ve cok yumusaktı.Jonas balo salonuna girdiğinde etrafta bir sürü kişi eğlenmekteydi aslında Jonas çok kalabalığı sevmezdi o yüzden kalabalık olmayan bir yere gitmeyi düşünüyordu etrafındaki insanlar çok şıktı balo salonu harikaydı Jonasın çok hoşuna gitmişti salon.Jonas gizli labirent e girdi ve içeriyi izledi tek başına oturan çok hoş kıyafetleri olan bir hanım oturmaktaydı.Jonas '' Acaba yanına gitmelimiyim ? '' diye düşündü ve kararı '' Evet '' di.Jonas bayanın yanına gitti ve '' Merhabalar acaba yanıza oturmamda bir sakınca varmı diye sordu '' ama sorarken biraz kaygılıydı belki yanlız kalmayı istiyordu belki birini bekliyordu.Jonas soruyu sorduktan sonra etrafına bir baktı ve bayanın cevabını beklemeye basladı. | |
|
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Gizli Labirent (Masa) Ptsi Tem. 27, 2009 9:48 am | |
| Victoria içeceğini yudumlarken, içeri giren birisi gördü. Siyahlar içerisindeydi. “Demek ki baloda bir tane daha siyahlar içinde birisi çıktı” Dedi kendi kendine gülümseyerek. Saçları biraz açık renkteydi. Uzun ve harika saçları vardı. Üzerinde tişörtü ve ceketi vardı. Sade birisiydi. Victoria kafasında puanlama yaptı. “Hımm, bu en kendi gibi birisi bence.” Demişti. Ama onun duyduğunu sanmıyordu ve uzaktaydı. Victoria kafasını çevirip içkisini yudumlamaya devam etti. Ardından o çocuğun Victoria ‘ya doğru geldiğini fark etti. '' Merhabalar acaba yanınıza oturmamda bir sakınca var mı diye sordu '' Victoria gülümsemişti. Kendini tutamamıştı. O kadar çok sırıtmıştı ki neredeyse dişleri görünecekti. “Ahh, tabi ki oturabilirsin bende burada tek başıma aptal gibi içki içiyordum.” Dedi Victoria. Onun da yüzünde bir gülümseme olduğunu fark etti.
Victoria uzunca yanında kini izledi. İsmini merak ediyordu ve çekinmeden soruverdi. “Adın nedir ?” Victoria bunu sorduktan sonra ilk kendi adını söylemesi gerektiği aklına geldi ve hiç vakit kaybetmeden “Pardon bu arada ben Victoria, Vicky de ama.” Demişti ve küçük ve masum bir kahkaha atmıştı. Bu sırada içerisi kalabalıklaşmaya başlamıştı. Kalabalık artınca da görevli bir şarkı koymuştu. Victoria şarkıyı ilk kez duyuyordu ve slow bir parçaydı. Slow parçalardan pek hoşlanmıyordu. İçinden “Diğer şarkıların suyumu çıktı?” Demişti. Ve Önünde duran bardağını elinin tersi ile öne itip duruyordu… | |
|
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Gizli Labirent (Masa) Ptsi Tem. 27, 2009 10:25 am | |
| Jonas karşısındaki hoş bayana bakarken '' Ahh, tabi ki oturabilirsin bende burada tek başıma aptal gibi içki içiyordum. '' dedi. Jonas hemen oturdu ve '' Adın nedir ? '' diye sordu karsısındaki hoş bayan. Jonas tam cevap vericekken '' Pardon bu arada ben Victoria, Vicky de ama. '' dedi.Jonas '' Bende Jonas memnun oldum Vicky '' dedi ve Vicky nin elini öptü ve '' Kendinize haksızlık etmeyin '' dedi. Çok hoş bakışları vardı Jonası adeta büyülemişti.Jonas Vicky e bakarken gözlerinin içi gülüyordu sanki doğum gününde hediyesini alan bir çocuk gibiydi nedenini kendisi bile bilmiyordu ama bu durum onun çok hoşuna gidiyordu.Vicky'de Jonas gibi siyah giyinmişti harika görünüyordu Saçları çok hoştu.
Jonas Vicky e bakarken birden bire garson geldi ve '' İyi günler ne arzu edersiniz beyefendi '' dedi.Jonas birazcık düşündü ve '' Whiskey '' dedi nazikce garson '' Derhal '' dedi ve yavaşca uzaklaştı ordan.Jonas '' Nasılsın Vicky '' dedi.Bunu derken gülümsüyordu Vicky'nin çok hoş ve alımlı bir teni vardı. Jonas biri ile tanısmaktan bu kadar memnun olabileceğini hiç düşünmüyordu.Vicky'nin çok tatlı bir gülüşü vardı çok hoştu.Jonas içinden Vicky'nin güzelliğini anlatmanın imkansız olduğunu düşünüyordu.Garson geldi ve '' Buyrun Efendim '' dedi.Jonas whiskey sini alıp '' Çok teşekkür ederim '' dedi ve içkisini yudumlamaya başladı.Jonas '' Acaba Vicky i dans a davet etmelimiyim ? '' diye düşündü ama çok erkendi kendisini Vicky'nin güzelliğine kaptırmıştı.Hayatından memnundu ve zamanın durmasını ister gibiydi.Birazda kardeşini düşünüyordu acaba suanda ne yapmaktaydı Johnny.Etraf kalabalıklaşıyordu birden slow bir şarkı çalmaya başladı.Etraftaki insanların slow sarkılardan hoşlandığı bes belliydi ama Jonas fazla sevmezdi ve biraz onu sıkıyordu... | |
|