| "İstekler" | |
|
+5Vladimir Stepan Nieltsev Robert Brandon Eclipse Peter Léo Schwarz Mélania L. Mythique Loranne Elizabeth Widmore 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: "İstekler" Ptsi Tem. 20, 2009 4:44 pm | |
| | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 21, 2009 12:27 pm | |
| Gülüm.. Elinde hazır psd var mı? Ben 1-2 tane yaptım ama biraz daha bulunsun istiyorum.. varsa yollayıversene xD | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 21, 2009 12:32 pm | |
| Aaa..ben onun başlığını açmayı unuttum :D Tamamdır *gülüm* :D | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 21, 2009 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Peter Léo Schwarz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 14 Nerden : Karabayır Mah. / Esenler / İstanbul / Türkiye / Avrupa / Dünya / Güneş Sistemi / Evren Meslek : Gryffindor Öğrencisi Gerçek İsim : Ali OKUR Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Masum Gülücükler Evcil Hayvan : Bignose [Köpek] Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 21, 2009 12:50 pm | |
| Elinde hazır PSD olan varsa yollayabilir mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 21, 2009 1:31 pm | |
| Üstte ben de bunu belirtmiştim dikkat ettiysen =) Bu yüzden Seda Buraya başlık açtı =) | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 21, 2009 2:51 pm | |
| Güzel yazı tipleri varsa istiyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 21, 2009 2:58 pm | |
| Tamam ^^ Yakın bir zamanda ben eklemeye çalışırım.. Yer buldumda eklemeyi başaramamıştım. Neyse, tekrar uğraşayım. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 21, 2009 10:09 pm | |
| Bir psd hazırlama dersi çok yararlı olabilir bence. (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Ptsi Tem. 27, 2009 6:47 pm | |
| Ps de saç ekme varsa ondan ders verir misiniz? | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Tem. 28, 2009 12:38 pm | |
| "Saç ekme" mi ? :D :D Tamam bulursam eklerim Taha :D | |
|
| |
| Konu: Geri: "İstekler" C.tesi Ağus. 01, 2009 4:38 pm | |
| Lazım valla xD.Sen 3. üyeliği de mi açtın xD? | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" C.tesi Ağus. 01, 2009 5:50 pm | |
| Evet, Taha Loranne sıktı, Josephde kofti , bu iyi hem öğrencilik yıllarıma döndüm :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: "İstekler" Paz Ağus. 09, 2009 2:13 pm | |
| Su yanIp sönen YazIlar nasIl oluyor?Mesela hatta yazIyor ya.Onu bir gösterseniz. | |
|
| |
| Konu: Geri: "İstekler" Paz Ağus. 09, 2009 2:21 pm | |
| Ben onları Animation Shop'ta yapıyorum. İmageReady'de de yapanlar var ama ben uğraşamam o kadar ayrınyıtla. An. Shop yoksa indir güzel bir program, ordan yaparsın. | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Paz Ağus. 09, 2009 2:22 pm | |
| Çok kolay dandik bir tane program indir. Örn; PhotoScape işini görür. AniGif kısmı var. Oraya gir. Resmini orta alana sürükle. Yanda efekti değiştir butonu var ordan tek tek seç bak ;) Bir ty hak etmişimdir belki xP
Edit: ImageReady çook uzun iş asla ordan yapmam onu. | |
|
| |
| Konu: Geri: "İstekler" Paz Ağus. 09, 2009 2:24 pm | |
| Ya bırak o program hiç işini görmez ki. Gif yapacak olsa nasıl uğrasacak? Sen animation'dan ya da ready'den yap Taha ;) | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: "İstekler" Ptsi Eyl. 07, 2009 11:00 am | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Ben onları Animation Shop'ta yapıyorum. İmageReady'de de yapanlar var ama ben uğraşamam o kadar ayrınyıtla. An. Shop yoksa indir güzel bir program, ordan yaparsın.
Yanlız bu Animation Shop süreli ve kısıtlamalı. Süresiz olanını nerede buluruz acaba? | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: "İstekler" Ptsi Eyl. 07, 2009 7:07 pm | |
| Evet, ben de onu merak ediyorum. ^^ | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: "İstekler" Salı Eyl. 08, 2009 6:30 pm | |
| İnternetten Animation Shop Full yazsanız bulabilirsiniz bence. Şuan bilmiyorum; ama yarın araştırıp bulabilirim size =) | |
|
| |
| "İstekler" | |
|