| Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kevin Jacop Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 2 Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Nereye ? Meslek : Profile Bakıver qw Gerçek İsim : Ozan Patronus : Yokkü ? qw Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Olur musun? (A) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Ptsi Tem. 20, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Ptsi Tem. 20, 2009 9:16 pm | |
| Bir süre sonra yüzdükten sonra ikimiz de sıkılmıştık. Kevin yanına geldi ve beni sararak dudaklarımdan öpmeye başladı. Sanırım düşündüğüm şeyi istiyordu. Fakat ben fazla istemiyordum. Ama o yine de beni ikna etmeye çalışıyordu. Kulağıma doğru odasına gitmesini teklif etitğin de biraz çekinmiştim ama bir süre sonra tam cevap verecektim ki hemen elimi tutarak birlikte odasına cisimlendik. Üzerimiz sırılsıklamdı. Hemen beni odaya gelir gelmez ilk önce dudaklarımdan sonra da boynumdan öpmeye başladı. Daha benim isteyip istemediği bile sormadan hemen başlamıştı. Sonra beni yatağa atarak üzerimi çıkarmaya başladı. Bir süre sonra çırıl çıplak olmuştum. Bu beni biraz da olsa utandırmıştı. Hemen üzerime yorganı örüttüm. Kevin üzerinin benim çıkarmasını istiyordu fakat biraz çekiniyordum. Kendimi biraz da olsa rahatlatmak için gözlerimi kapattım ve bir süre düşündükten sonra üzerini çıkarmaya başladım. Bir süre sonra ikimizin de üzerinde hiç bir şey yoktu. Kevin da hemen yanıma geldi ve beni öpmeye başladı. Çok sıcaktı. İkimiz de bundan zevk alıyor gibiydik. Sonra üzerime çıktı ve beni ilk olarak dudaklarımdan sonra da boynumdan öpmeye başladı. Ah çok güzeldi.
| |
|
| |
Kevin Jacop Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 2 Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Nereye ? Meslek : Profile Bakıver qw Gerçek İsim : Ozan Patronus : Yokkü ? qw Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Olur musun? (A) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Ptsi Tem. 20, 2009 9:30 pm | |
| Daisy, yorganı üzerine çekmişti sanırım utanıyordu ama utanmayı bırakıp gözleri kapalı bir şekilde üzerimi çıkarttı ve üzeri çıktı dudaklarından öpüyordum ve boynunu öpüyordum ellerimde her zamanki gibi göğüslerinden ayrılmıyordu çok güzeldi, boynunu öptükten sonra göğüslerine inmiştim biraz göğüslerini yaladıktan sonra Daisy'nin dur demesini bekliyordum, ben bile azmışken onun ne halde olduğunu tahmin etmek gerekmezdi. Tekrar dudaklarına çıktım ve dudaklarını öpmeye başladım Daisy, bugün isteksiz görünüyordu daha önce böyle olmamıştı, Daisy'nin dudaklarına çıktım ve dudaklarını öpmeye başladı biraz sonra durdum ve ''Daisy, bugün neden istemiyorsun, sorun nedir?'' dedim ve Daisy'nin cevabını bekledim, Daisy kaldırdım ve üstüme aldım şimdi altta yatan bendim ve üstümde Daisy vardı böyle daha çok zevk almıştım, ama sürekli bu pozisyonda kalamazdım çocuk yapmayı pilanlıyordum acaba bunu Daisy'ye söylemeli miydim peki ya ona nerde evlenme teklifi edicektim? Bunları çok düşündüm ama bir cevap bulamadım ama bugün çocuk yapıcaktım kararlıydım. | |
|
| |
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Ptsi Tem. 20, 2009 9:39 pm | |
| Bir süre boynumdan öptükten sonra aşağaya inmişti. Aslında bugün böyle şeyler yapmak istemiyordum. Biraz isteksizdim nedense. Ama yine de kendimi biraz kötü hissediyordum. Kevin ise hiç durmadan beni öpüyordu. Kendimi hem geri çekmek istemiyordum hem de yapmak istemiyordum. Sanki biraz hazır değildim. Kevin bunu anlamış olsa gerek dudaklarımı öptükten sonra bir an için durdu ve söze başladı. '' Daisy, bugün neden istemiyorsun, sorun nedir? '' Bilmiyordum nedense bugün hiç istek gelmiyordu içimden ama Kevin buna aldırmayacak gibiydi. Çünkü sürekli dudaklarımdan ve göğüslerimden öpüyordu. Kendimi ondan çekmemek için zor tutuyordum. Ona tam olarak veremiyordum kendimi. Sonra beni üzerine aldı ve tekrardan öpmeye başladı. Sanırım bir şeyler planlıyordu. Daisy bir an için duraksadı ve onun gözlerinin içine bakarak söze başladı. '' Bilmiyorum ama nedense kendimi bunu yapmak için pek fazla hazır hissetmiyorum. '' dedikten sonra üzerinden indi ve yatağın bir köşesine gitti. Kevin bunu çok istiyordu anlaşılan. Yatağın diğer köşesine gittim ve yorganı üzerime çekerek uzandım. Düşüncelere dalmaya başladım. Acaba yapmalı mıydım? Ama evlenmeden de böyle şeyler yapmak istemiyordum. Buna Kevin bozula bilirdi fakat napacaktık ki. Ama benim keyfimi yerine getirirse ve beni ikna ederse belki olabilirdi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Ptsi Tem. 20, 2009 9:46 pm | |
| ''Bilmiyorum ama nedense kendimi bunu yapmak için pek fazla hazır hissetmiyorum.'' dedikten sonra üzerinden indi ve yatağın bir köşesine gitti. atağın diğer köşesine gitti ve yorganı üzerine çekerek uzandı. Buna pek şaşırmamıştım onun yanına doğru gittim ve yorganın kenarını açarak bende içine girdim Daisy'i kendime çevirdim ve ona sarıldım, vicudumuz temas içindeydi ''Seni Seviyorum, ve sen istemiyorsan olmucak demektir.'' dedim ve dudaklarına masum bir öpücük kondurdum sadece ona sarılıp uyumak istiyordum, ''İstersen biraz yatalım hem ikimizde iyi değiliz, ne dersin?'' dedim ve Daisy'e sıkı sıkı sarıldım Fiziği çok yumuşaktı ve güzeldi, onu çok seviyordum o da beni seviyordu sanırım, içimden bunları geçirirken kendime neden hiç neden Daisy diye sormadım, onunla karşılaştığım için çok mutluydum onunla karşılaştım ve yattım hayatımın en güzel günü oydu ve bugüne kadar sürmüştü dahada ilerlicekti bu ilişki evlenicektım Daisy ile bunu kafama koymuştum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Ptsi Tem. 20, 2009 9:56 pm | |
|
Yanıma geldi ve yorganı hafifçe açarak yanıma sokuldu. Sıcaklığını hissedebiliyordum. Bu çok güzel bir duyguydu. Beni kendine çevirdi ve sarıldı. Bir süre sonra kulağıma fısıldadı. '' Seni Seviyorum, ve sen istemiyorsan olmucak demektir. '' demişti. Bu çok hoşuma gitmişti. Evet şuanlık istemiyordum ama belki ilerleyen günlerde olabilirdi bu bilinmezdi. Gülümsedim ve ona sıkıca sarılarak dudağına bir öpücük kondurdum. Onu gerçekten çok seviyordum ve o da beni tabi ki de. Gülümseyerek o masmavi gözlerine baktım ve söze başladım. '' Teşekkür ederim hayatım bende seni seviyorum bunu sakın unutma olur mu? '' Gülümsedim ve ona sımsıkı sarıldım. uykum gelmişti biraz uyusak her için daha iyi olacaktı. O da benimle aynı fikirdeydi. Bir süre sonra kulağıma fısıldadı. '' İstersen biraz yatalım hem ikimizde iyi değiliz, ne dersin? '' dedi. Ah! Evet aynı şeyleri düşünüyorduk bu ne kadar güzel bir duyuguydu. Ona tekrardan sarıldım. O da beni kendine çekti. Tenimiz birbirimize deyiyordu. İkimizin de teni çok sıcaktı. Daisy gülümseyerek söze başladım. '' Tamam canım sen nasıl istersen. '' dedim ve ona sımsıkı sarıldım. Sadece ona sarılıp uyumak istiyordum tek istediği buydum. Onu gerçekten çok seviyordu. Bir süre sonra yüzünde küçük bir tebessüm oluştu ve gözlerini kapatarak hayallere daldı. Bu Kevin ve Daisy'nin içinde olduğu bir hayaldi. Kendi aşklarının.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 12:44 pm | |
| ''Teşekkür ederim hayatım bende seni seviyorum bunu sakın unutma olur mu?'' Gülümsedi ve bana sımsıkı sarıldı. Daisy gülümseyerek söze başladı. ''Tamam canım sen nasıl istersen.'' Teninin sıcaklığını tenimde hissederken Daisy'ye ''Unutmam.'' dedim gülümseyerek. Ona sarılırken vicudu beni rahatlatıyordu sex olmasa bile onun yanımda olmasından hoşlanıyordum birazdan Daisy, bana sarılarak uyuyup kalmıştı, bende daha fazla durmadan uyumuştum yorganı iyice çektim Daisy'nin üşüceğini düşünerek, daha gece bile omamıştı sabahtı ama yorgunken uyumak güzel geliyordu insana birde sevdiğin kadının yanında olunca. Uyurken rüya görmemek elde değil ve bende görmüştüm bi kaç tane, ilk rüya'm çok güzeldi Daisy, ile evlenip 2 tane çocuğumuz oluyordu isimlerini daha belirliyememiştik, ama sürekli düşünüyorduk ikimizde belirli bir süre işe gitmiyorduk zaten Black ailesini çalışması bile gerek, sadece bir uğraş olsun diye bunu yapmak saçmalık. 2. rüya'm o kadar güzel olmasada zevk verici bir rüya'ydı Daisy beni aldatıyordu hemde tanıdığım birisiyle tabi durmak elde olmadan ikisinide yatakta basıp ''Avada Kadevra!'' ile öldürüyordum Daisy'ye bunu gerçekte yapmak istemem yapamamda. Diğer gördüğüm rüya değilde bir kabus'du. Aşşağlık sarhoşun birisi benim Daisy'den olan oğlumu öldürüyordu tabi bende onu öldürüyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 7:05 pm | |
| Ertesi Gün sabah oLur..
________________________________ Gözlerimi açtığımda pencereden sızan ışık beni rahatsız ediyordu. Kendimi Kevin'ın kollarında buldum. O ise mışıl mışıl uyuyordu hala. Ona baktım ve gülümseyerek yanağın bir kere öptüm ve yavaşça yanından kolunu üzerimden çektim ve yataktan kalktım. Üzerime sabahlığımı aldıktan sonra direk içeriye gittim. İçerisi dün akşamdan çok dağınık görünüyordu. Hemen asasını eline aldı ve bir çırpıda toparlıyı verdi. Ah o dağınıklıkta nasıl uyuyabilmişlerdi hayret. Aslında Daisy böyle yapmazdı demek ki dün o kadar çok yorgun olmuşlarki zaten hemen yatağa yatar yapmaz Kevin'in o sıcacık kollarında uyumamak mümkünmüydü sanki. Bir süre sonra içeriyi toparladıktan sonra salonda ki perdeyi açtım ve içeriye hava girmesini sağladım. Dışarısı öyle güzeldi ki. Biraz temiz havayı içine aldıktan sonra tekrardan içeriye döndüm ve kanrımın acıktığını hissetmiştim. Kahvaltı yapmanın zamanı gelmişti. Kendimi hemen mutfağa attım ve bir şeyler yapmak istiyordu canım. Bugün Kevin'a kendi ellerimle yemek yapacaktım. Kahvaltıyı salona kurmak istiyordum. Bir süre sonra herşeyi hazırladıktan sonra tekrardan odaya gittim. Kevin hala mışıl mışıl uyuyordu. Ne kadar uykucu bir insandı. Gülümseyerek üzerine çıktım ve dudağından bir kere öperek söze başladım. '' Aşkım hadi kalk yemek hazır.. ''
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 7:15 pm | |
| Sabah olmuştu sanırım ancak ben daha kalkamamıştım mışıl mışıl uyuyordu, Daisy'nin vicudunun bedenimden ayrıldığını hissettim, Oda'mdan bir nefes alan kişinin ayrıldığını hissettim bu kesinlikle Daisy, olmalıydı. Büyük ihtimalle acıkıp aşşağıya kahvaltı hazırlamaya inmişti ''Umarım güzel birşeyler hazırlar.'' diye geçirdim içimden dün'ün yorgunluğu kalkmıştı üzerimden, artık çok daha rahattım. Daisy odaya tekrar girmişti gülümseyerek üzerime çıktı dudaklarımdan öptü ve söze başladı ''Aşkım hadi kalk yemek hazır.'' bende uyandığımı farkettirmeden biranda Daisy'i altıma aldım ve dudaklarından öpmeye başladım sabah sabah insana sevdiğinin dudaklarında kendine gelmesi çok hoştu hergünümün böyle geçmesini isterdim ama işlerim oluyordu Daisy'ninde öyle, birgün onunla evlenince işimi bile bırakmayı düşünüyordum sadece onunla hergün sex ve çocuklarımla vakit geçirmek ne kadar güzel birşey olurdu kim bilir ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 7:22 pm | |
| Bir süre sonra gözleri açtı ve hemen beni altına aldı. Yüzümde kocaman bir gülümseme oluşmuştu. Bir süre dudaklarımdan öptükten sonra söze başladım. '' Aa.. Hadi aşkım kalkta yemek yiyelim belki yemekten sonra. '' dedim ve gülümseyerek bir kere onu öptüm. Onu üzerimden attım ve yataktan kalkarak biraz ilerledikten sonra onun yattığını görünce yanına gittim ve elinden tutarak onu kaldırdım. Salona doğru gittiğimiz de güzel bir ziyafetle karşılaşmıştı. Bu onun için çok güzel ve tatlı bir şeydi. Elinden tutarak onu masaya otutturdum ve kahvaltılardan yemeye başladık. Her ağzına attığı bir lokmaya yüzünde küçük bir gülümseme beliriyordu. Bu da beni çok mutlu ediyordu. '' Nasıl olmuş hayatım? Kendi ellerimle yaptım. Sırf senin için. '' dedim ve gülümseyerek ona meraklı gözlerle bakmaya başladım. Yemekleri beğenmişe benziyordu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 7:34 pm | |
| Yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmuştu. Bir süre dudaklarından öptükten sonra söze başladım. '' Aa.. Hadi aşkım kalkta yemek yiyelim belki yemekten sonra. '' dedi ve gülümseyerek bir kere beni öptü. Beni üzerinden attı ve yataktan kalkarak biraz ilerledikten sonra benim yattığımı görünce yanına geldi ve elimden tutarak beni kaldırdı. Salona doğru gittiğimiz de güzel bir ziyafetle karşılaşmıştım. Bu benim için çok güzel ve tatlı bir şeydi. Elimden tutarak beni masaya oturtturdu ve kahvaltılardan yemeye başladık. Her ağzına attığı bir lokmaya yüzümde küçük bir gülümseme beliriyordu. Bu da Daisy'i çok mutlu ediyordu. '' Nasıl olmuş hayatım? Kendi ellerimle yaptım. Sırf senin için. '' dedi ve gülümseyerek bana meraklı gözlerle bakmaya başladı. Yemekleri beğenmişe benziyordum. Yemekler gerçekten çok güzeldi beyenmiştim ''Çok güzeller sewgilim, seni bu yüzden seviyorum harikasın.'' dedim ve gülümsedim, her lokmayı zevkle yiyordum çok güzellerdi.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 7:45 pm | |
| '' Çok güzeller sewgilim, seni bu yüzden seviyorum harikasın. '' dedi. Gülümseyerek kahvaltılıklardan birlikte yemeye başladık. Bir süre sonra sıkılmıştım artık aksiyon istiyordum. Ama bunu Kevin'a nasıl öyleyebilirdim ki. Yemeğini bitirdikten sonra kendimi çok rahatlamış hissediyordum. Kevin arkasına yaslandı ve televizyon kumandasını eline alarak televizyonu açtı. Of! Yoksa istemiyordu. Ben de bir şey yokmuş gibi kahvaltılıkları mutfağa getirdim ve ortalığı bir süre topladım. Kevin'ın yüzüne bakarken hiç bir tepki vermiyordu. elinde kumanda boyuna zaplıyordu. Sinirimi bozmuştu. Yanına giderek elinden kumandığı aldım ve televizyonu kapattım. Şaşkır gözlerle bana bakıyordu. Elinden tutarak kaldırarak yatak odasına getirdim. Yatak odasına gidince anlamış gibiydi. Onu hemen yatağa attım ve üzerini çıkardım. Sanırım o da istiyordum. Benim de hevesim gelmişti. Hevesim gitmeden şu işi yapmalılardı. Üzerini çıkardıktan sonra kendi üzerini çıkarmadan üzerine çıktı. Onun çıkarmasını bekliyordu. Gülümseyerek söze başladı. '' Ee istiyor musun? ''
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 7:52 pm | |
| Arkama yaslandım ve televizyon kumandasını elime alarak televizyonu açtım. Daisy de bir şey yokmuş gibi kahvaltılıkları mutfağa götürdü ve ortalığı bir süre topladı. yüzüme bakarken hiç bir tepki vermiyordum. Elimde kumanda boyuna zaplıyordum. Sinirini bozmuştum Daisy'nin. Yanıma gilerek elimden kumandıyı aldı ve televizyonu kapattı. Şaşkın gözlerle Daisy'e bakıyordum. Elindem tutarak kaldırdı ve yatak odasına geldik. Yatak odasına gidince anlamış gibiydim. Hemen beni yatağa attı ve üzerimi çıkardı. Sanırım o da istiyordu. Üzerimi çıkardıktan sonra kendi üzerini çıkarmadan üzerime çıktı. Benim çıkarmamı bekliyordu. Gülümseyerek söze başladı. ''Ee istiyor musun?'' gülümsedim ve yavaş yavaş üzerini çıkarmaya başladım bütün vicudu tekrar ortadaydı ve dudaklarını öpmeye başlamıştım vicudunun sıcaklığı bana zevk vermişti göğüslerini yalarken kulaklarına çıktım ve ''Elbette istiyorum sana hayır diyemem.'' dedim ve dudaklarından öpmeye devam ettim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 7:58 pm | |
| Gülümseyerek yavaşça tekrardan üzerimi çıkardı ve çırılçıplak olmuştum. Üzerimize yorganı çektim ve ben yine onun üzerindeydim. Beni dudaklarımdan yavaşça öpmeye başladı. Gittikçe aşağıya iniyordu ve göğüslerimden de öpmeye başladı. Çok hoşuma gidiyordu. Evet yapmak istiyordum. Bir süre sonra kulaklarıma fısıldadı. '' Elbette istiyorum sana hayır diyemem. '' Gülümsedim ve beni dudaklarımdan öpmeye devam etti. Bende kendimi ona bırakmıştım tabi ki. Yani benim gibi birine hayır denemezdi tabi ki. Gülümsedim karşılıklı öpüşüyorduk. Çok hoşuma gidiyordu. Gözlerimi kapattım ve kendimi ona bıraktım. Teninin sıcaklığını hissedebiliyordum tenimde. Terlemeye başlamıştım. Hiç bir şey konuşmadan devam ettim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 8:10 pm | |
| Ellerim, Daisy'nin bütün vicudunu geziyordu dudaklarını bir süre sonra bıraktım ve göğüslerini yalamaya devam ettim biraz sonra hep göğüslerini yalıyarak devam ettiremiceğimizi düşünerek iyice aşşağıya doğru indim, dünyanın 1. harikasıydı Daisy'nin vicudu. Bacaklarını elliyordum çok yumuşaktı harika bacaklar. Daisy'yi üstüme almıştım yavaş yavaş başlıyordum, çocuk yapmamaya karar vermiştim ama kesinlikle bugün bu kadar azmışken rahatlamam gerekiyordu, bu iş bugün olucaktı. Daisy'yi kendime doğru çevirdim ve öyle devam ettim, dudaklarından öperken aşşığıdaki organlarımızda işlevini görüyordu harika birşeydi, sabaha kadar sürsün istiyordum. Dilimle Daisy'nin dilini birleştirmiştim harikaydı dünyanın 1. harikası Daisy.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 8:19 pm | |
| Bir süre sonra herşey tamam olmuştu. Fakat kendimi birden çok kötü hissetmiştim. Bir an da hevesim gitmişti. Aklımdan '' Ben ne yapıyorum böyle?! '' diye geçirdim. Aa! Evlenmeden asla böyle şeyler yapamazdım. Ay çok utanıyordum. Ne olmuştu bana yapsa biri büyü mü yapmıştı bana. Ay kendini çok kötü hissediyordum. Kevin'in büyü yaptırmadığı kesindi ama kimdi bu. Kim olabilirdi ki? Hemen gözlerimi açtım ve kendimi onun üzerinden attım. Kendimi çok kötü hissediyordum. Başım ağrıyordu. Ah kendime gelmeseydim az kalsın halime bile kalabilirdim. Bunu düşünmek bile istemiyordum. Utanıyordum. Yüzüm kıpkırmızı olmuştu. Evet Kevin benim sevgilimdi ama böyle şeyler yapmak bana tersti. Hem de evlenmeden. Hemen üzerime sabahlığımı aldım ve üzerimi sıkı sıkı örtmeye başladım. Evlenmeden olmazdı. Hemen ayağa kalktım ve hemen banyoya girdim. Bir süre banyoda kaldıktan sonra çıktığım da Kevin'ın şaşkın bakışları ile karşılaştım. Bana kötü bir şeyler yapacak gibi duruyordu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Salı Tem. 21, 2009 8:32 pm | |
| Daisy, bir anda gözlerini açıp kendisini üzerimden atmıştı, hemen üzerine sabahlığını sıkı sıkı giydi ve kıpkırmızı oldu, Şaşkınlık ile Daisy'e bakıyordum ve ona ''Aklından geçenleri biliyorum hamile kalma korkusu, ve cinsellik karşıtı birisin.'' dedim, neden böyle yapmıştı merak ediyordum ama sinir olmuştum sex'in yarım kalması benim için olması gereken son şeydi. ''Bunu yapmanın nedeni buysa eğer bende çocuk düşünmüyorum biz sevgiliyiz sex yapmamız normal, türkler gibi evlendikten sonra sex, olayınamı giricez, ben buna gelemem Daisy.'' dedi ve yataktan kalkarak üzerimi giyindim, aşşağıda salona indim ve bar'da bir ateş viskisi içtim Daisy'nin neden böyle yaptığını gerçektende anlamamıştım. Sinir bir tipik türk kopleksi olması gerekiyordu ama ne yazikki biz türk değiliz yani devam etmemizde bir sakınca yoktu.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Perş. Tem. 23, 2009 3:27 pm | |
| '' Aklından geçenleri biliyorum hamile kalma korkusu, ve cinsellik karşıtı birisin. '' '' Hayır hiçte bile. Ben sadece seninle neden yattığımı merak ediyorum o kadar. Bana neler oldu?! '' Başım çok ağrıyordu. Kendimi yere atmamak için zor tutuyordum. Neler oluyordu bana yoksa deliriyor muydum? Aman Allah'ım! Kendimi çok kötü hissediyordum. Bu şeyden nasıl kurtulabilirdim. Kevin'ı seviyordum fakat şuanlık onunla yatmak istemiyordum. Daha çok erkendi. Evlenmeden istemiyordum fakat Kevin bunun tam tersini düşünüyordu emindim. Yaptıkları yarım kaldığı için çok sinirlenmişti fakat ne yapabilirdim. Oldu evlenmeden hamile mi kalsaydım? Ay! düşünmek bile istemiyorum ne kadar kötü bir durum olurdu. Büyücüler dünyasın da adım çıkardı. Ay! Ne kadar kötü bir durumdu. Şuan kendimi hamile kalmış bir şekilde düşünemiyordum. Zor zor hemen odaya gittim ve sabahlığımı üzerime geçirdim. Kevin ise sinirden deliye dönmüştü. Orada beni istemeden bile yapabilirdi. Yatağa oturdu ve bana Türklerle ilgili bir takım şeyler söylüyordu. Onu dinlemiyordum bile. Sadece neler olduğunu bilmek istiyordum. Yataktan hemen kalkarak üzerini giyindi ve odadan çıkarak aşağıya indi. Çok kızmışa benziyordu. Ama ben onu takmıyordum. Hem banane kızarsa kızsın hamile kalacak o değildi. Ben de çok sinirlenmiştim. Hala üste çıkmaya çalışıyordu. Hiç bir konuşmadan cam kenarına gittim ve havuzu izlemeye başladım.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ Perş. Tem. 23, 2009 3:57 pm | |
| '' Hayır hiçte bile. Ben sadece seninle neden yattığımı merak ediyorum o kadar. Bana neler oldu?! '' Oda'dan çıktığım için Daisy'nin ne yaptığını merak etmiyordum, ateş viski'sini bitirdikten sonra yukarıya oda'ma çıktım ve Daisy'nin cam'dan havuza baktığını farkettim, Daisy'e döndüm ve ''Biliyor musun Daisy, artık hiçbirşey umrumda değil, bu ne demek ben sana birşey yaparakmı sex yapıcam? Azdırıcı hap verdiğimi filanmi zannediyorsun?'' Cevabını bile beklemeden altıma bir kot ve üstümede bir T-shirt giyerek malikaneden ayrıldım malikane'den çıkarken kafamı dağıtmak için bakanlığa cisimlenmiştim Edward'ı görücektim, daha sonrada bir bar'a giderdim sanırım. Malikane'de olan olaydan sonra kafamı dağıtmam gerekiyordu 10-14 bira ve 6 tanede ateş viskisi, bunları içtikten sonra sanırım 1-2 gün uyurdum veya geç uyanırdım ne olucağım belli olmaz.
| |
|
| |
| Black Malikanesi ~ Kevin'ın Odası ~ | |
|