| HP 6 Nasıldı? | |
|
+18Daniel Williams Patrick S. Patel Jasonth Wilson Jasper Ruby Black Lois Elizabeth M. Widmore Wentworth Lincoln Wayne Rosepery Dé Querin Justin Isaac Black Britney Vera Curtis Jacob J. Broxé Ann Valerié Eclipse Jack William Black Regina L. Archangel Loranne Elizabeth Widmore Babette Grishold Mélania L. Mythique Johnny Tomas Black Robert Brandon Eclipse 22 posters |
Harry Potter 6 Nasıldı? | Rezalet ötesi. | | 22% | [ 8 ] | Berbat | | 16% | [ 6 ] | İdare eder | | 16% | [ 6 ] | İyi | | 16% | [ 6 ] | Muhteşem | | 30% | [ 11 ] |
| Toplam Oylar : 37 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: HP 6 Nasıldı? Salı Tem. 21, 2009 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Salı Tem. 21, 2009 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Salı Tem. 21, 2009 11:38 pm | |
| İdare eder e basıcaktım ama iyi ye bastım yanlışlıkla... Bence az çok iyiydi ama biraz daha hareket olabilirdi.En önemli olay Dumbledore'un ölmüydü başka bir konu işlenmedi bile neredeyse...Sadece hermione rona iyice aşıktı Ronda tutucu oluyodu v.s.. sıkıcıydı ama idare ederdi | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Çarş. Tem. 22, 2009 12:37 am | |
| Bana göre gelmiş geçmiş en güzel filmiydi açıkçası.. Daniel bu sefer daha gerçekçi oynamıştı rolünü. Ciddi ciddi nereye kadar? Sonunda eğlenceli bir hava kattılar. Ayrıca en baştaki ölümyiyenlerin köprülerde falan uçuş sahnesini resmen yaşadım. Onların yanında uçuyor gibiydim. Beklentimi karşılamayan tek yer Dumbi'nin ölümüydü. Orda ağlamayı beklerdim ama öyle bön bön baktım perdeye.. Sıradandı. Onun dışında Muhteşem ^^ | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Çarş. Tem. 22, 2009 6:06 pm | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Çarş. Tem. 22, 2009 6:07 pm | |
| | |
|
| |
Regina L. Archangel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Nereye =D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Başak Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık Tarafı : Karanlık tabii ki... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Özgür Kanat~ Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (: Kayıt tarihi : 23/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Cuma Tem. 24, 2009 1:55 am | |
| iğrenç ötesi. bi kere harryi tonks kurtarıodu luna değil, ayrıca harry öyle bi yerde değldi dumbledore onu almaya geldiğinde. gayet de privet drive'daydı, yok bi kızl buluşucak falan...mağara hiç umduğum gibi değildi özellikle iksrin bulunduğu yer. felix felicis'i paylaştırıyodu, savaş sahnesi olmadı. bi dahaki filmeBill'in yüzünde izler flan olmıycak, Fleur ve Mrs. Weasley'in birbirlrini anlamalarını da açıklayamayacaklar. yani sonuçta fleur bill'i kurtadama yakın bir şeyken de sevecekti, mrs. weasley bunu görünce yumuşayacak ve iki kadın birbirine sevgi beseleyeceklerdi. olmadı olmadı cıkcık... okul içinde çok eğlenceliydi, inkar edemem ama filmde bariz yanlışlıklar ve eksiklikler vardı. hele dumledore'u ölümü vasat ve ötesiydi. belki kitabını su gibi ezberlemiş olmasam filmi sevebilirdim (arkdaşım byldı, hayatında hiç hp okumamış bi insan) ama bu kadar hayranı olduğum bu kitaba bu filmi yakıştıramaım doğrusu :D rezalet ötesi yani... | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? C.tesi Tem. 25, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? C.tesi Tem. 25, 2009 8:27 pm | |
| İdare eder.Çünkü gerçekten çok az konu vardı.Sanki geçiştirme filmi gibiydi.İnsanları 1 yıl daha oyalayıp 7. filmde merak duygusunu arttırmak için.Okan'a katılıyorum konularla ilgili.Bari 7 den biraz 5 ten biraz konu alıp hepsini 6 da toparlasalardı.Böylece 7. filme olan ilgi artardı. | |
|
| |
Jacob J. Broxé Gryffindor V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 32 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Çobanpüskülü Özel Yetenek : Alamıyorm x( Evcil Hayvan : Crew adında bir kurbağa. Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Ptsi Tem. 27, 2009 8:54 pm | |
| Film gerçekten güzeldi. Fakat kitapla yakından uzaktan hiç alakası yoktu. Lunanın o saçma gözlükleri falan harry'i kurtarışı saçmaydı. Bu arada Bella'nın Morsmordre büyüsünü daha canlı yaşamak isterdim fakat hiç güzel değildi. Aragog ölünce 10 dk dumbledore ölünce 2 dk gösterdiler buda tam bir saçmalıktı. Fakat dediğim gibi kitapla alakası yoktu. Ama ilk defa bu kadar rahat oynadıkları için film hoşuma gitti. Daha çok matraktı. | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Çarş. Tem. 29, 2009 11:05 am | |
| | |
|
| |
Justin Isaac Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 31 Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Geniş Manzara Evcil Hayvan : Hector adında bir baykuş Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Çarş. Tem. 29, 2009 11:23 am | |
| İdare ederdi bence içine bi kaç tane daha kapışma sahnesi yakışırdı. | |
|
| |
Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Cuma Ağus. 07, 2009 9:45 am | |
| Film tek kelimeyle muhteşemdi. İlk film başladığında ölüm yiyenleri kendim gibi hissettim ve bu meni mutlu etti. Bir çok yerde gülmekten gözlerime yaş geldi. Mesela Hagrid'in örümceği öldüğünde Harry'nin tipi Küçük Emrah'tı. :D :D Ron Vonvon hala aklıma geldikçe gülüyorum :D :D Ama kitapla alakası yoktu ve çoğu yer kesilip atılmıştı. Açıkcası Dumbledore öldüğünde ağlamak isterdim. Harry Potter, Cedric öldüğünde bile daha fazla ağlamıştı. Ama Dumbledore'de bir gözyaşı bile akıtmadı. Sonra kitapta Dumbledore Harry'e Hortkuluklardan çok fazla bahsediyordu. Film'de ise 1 dakika bile sürmüyor. İşte böyle daha fazla konuşmuyum. Ayrıca dikkatimi çekti de öpüşme sahneleri bu filmde artmıştı :D :D | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? C.tesi Ağus. 08, 2009 2:03 am | |
| Koca bir fiyasko. Hayatımda izlediğim en berbat filmlerden ki çok film izlerim. Girdiğimde yanlış bir filme mi girdim diye düşündüm. ilk 2 denememde uyudum :D 3. denemede zar zor arkadaşların dürtüklemesiyle izledim. kitapla alakası yoktu. Saçmalamışlar. Harry Potter serisine yakıştıramadım. Umarım 7 adam akıllı olur :/ iğrenç bir filmdi! | |
|
| |
Lois Elizabeth M. Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 19 Meslek : Ünlü xP Patronus : Sincap.. Tarafı : Karanlık* Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Özel Yetenek : Görücülük Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Ptsi Ağus. 10, 2009 10:50 am | |
| Muhteşem, yalnız Snape'den değil melez prens, soytarı olmaz :lol!: Babam filmin ortasında uyudu. :lol: İnferiusların çıktığı bölümde sıçramama uyandı. :D Yetişkinler hiç beğenmemiş. :( | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Ptsi Ağus. 10, 2009 11:34 am | |
| | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Perş. Ağus. 13, 2009 11:33 am | |
| Başlığı geç gördm neyse bende yorumumu yapayım genel oalrak diğer filmlerine göre oldukça sıradan kaldı, oyuncular rahat oynadı fakat o kadar da çok heyecanlı sahne yoktu yani beklediğimin altındaydı tabi bunun sebebi kitapalrının hepsini okumamadan da kaynaklanabilir. Ama bu film pek hoşuma gitmedi. | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Paz Ağus. 16, 2009 12:50 pm | |
| | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Paz Ağus. 16, 2009 2:59 pm | |
| | |
|
| |
Clara Swank Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Nerden : İstanbul/Kadıköy Gerçek İsim : Ezgi Patronus : Kara Kedi Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Kara kedi Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Çarş. Ağus. 19, 2009 9:33 am | |
| İdare ederdi. Ama daha fazlasını bekliyordum | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Cuma Ağus. 21, 2009 11:36 am | |
| Berbattı! Aşk falan filan güzel ama ben bu filme fantastik bir fim için gidiyorum karşıma aşk çıkıyor. Normalde romantik filmlere tapsamda bu bana çok ''züppece'' geldi. Son filmlerin öyle olmayacağı umuduyla bekliyorummm | |
|
| |
Eulalia Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 45 Tarafı : KaranLık Kan Durumu : SaFkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Bues. Oda malesef evcil değil. :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Cuma Ağus. 21, 2009 11:44 am | |
| Filmin en güzel sahnesi Dumbledor'un ölüm sahnesi diyecektim ama bunuda diyemiyorum. Kitaptaki ölümden sonra gelen sahneler daha etkili oluyordu ama bu oldu bittiye geldi. Aşka gelince bence saçmalamışlar Harry Harmonie'nin yanına gidiyo sonra Ron'lar geliyo filan. Ben açıkçası pek beğenmedim. Diğer filmleri bu filmden çok çok daha iyiydi ve bunda bana hiçbir konu ele alınmamış gibi geldi. | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Cuma Ağus. 21, 2009 11:47 am | |
| Ölüm beni etkilemedi. Kitabı okurken ağlamıştım xD Fakat filmde öyle aval aval baktımm | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Ptsi Ağus. 24, 2009 12:15 pm | |
| - Fiore Ann Muschi demiş ki:
- Ölüm beni etkilemedi. Kitabı okurken ağlamıştım xD Fakat filmde öyle aval aval baktımm
| |
|
| |
| Konu: Geri: HP 6 Nasıldı? Ptsi Ağus. 24, 2009 12:20 pm | |
| Kovuğun yandığı yer güzeldi xD.Bi de Dambi ile heri sarmaş dolaş cisimlenirken garip bi şekil oluyodu. | |
|
| |
| HP 6 Nasıldı? | |
|