Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: SİTEMİZ HACKLENDİ!!! Perş. Tem. 23, 2009 10:48 am | |
| Seninde emir vermemen bizim susmamız için yeterli. | |
|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: SİTEMİZ HACKLENDİ!!! Perş. Tem. 23, 2009 10:49 am | |
| Emir vermem için susun demem gerekiyor.Ben sadece susmanız yeterli dedim. | |
|
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: SİTEMİZ HACKLENDİ!!! Perş. Tem. 23, 2009 10:50 am | |
| Anlatımında emir hissettim, bu yüzden böyle bir yorum yaptım. ^^ | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: SİTEMİZ HACKLENDİ!!! Perş. Tem. 23, 2009 11:15 am | |
| Herkes yorumunu yaptığına göre tartışmaya gerek yok^^ Adminlerin hepsine şahsen güvenim sonsuz, yaşandı ve bitti ( bizimkisi bir rüyaydı vs.(ıyyyy :D)) umarım bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayız.^^ | |
|
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: SİTEMİZ HACKLENDİ!!! Perş. Tem. 23, 2009 11:32 am | |
| - Jackié Grov'e Clêz demiş ki:
- Ann Valerié Eclipse demiş ki:
- Açıkçası şifre tahmin etmeden çok bir program.Ben siteyi hackleyenlerden birisinin sitesine üyeydim ve bu program sayesinde kolaylıkla şifrelerimizi edinebileceğini gördüm.Bu yüzden yükü adminlere yüklemekten çok kendi bütünlüğümüzü korumalıyız.
Sen korkma denemeyerek şifre bulmaları imkansız, zaten bu işte çok acemiler ben üstüne basa basa söylüyorum. Admin şifrelerinden birisini almışlar. Katılıyorum...dikkat edersen kaydolduğun sitenin admini hem şifrenin md5 halini görmesi yeterli kırması için banada md5 ver bende bulurum şifreni o sorun değil :/
| |
|
James Eragons A. Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 16 Nerden : Londra Meslek : Gringotts Büyücü Bankası Sahibi Gerçek İsim : Aslan Desen Yetiooo Patronus : Cerberus Tarafı : Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : ~Cerberus~ Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: SİTEMİZ HACKLENDİ!!! Perş. Tem. 23, 2009 12:24 pm | |
| - Johnny Tomas Black demiş ki:
- James Eragons A. Black demiş ki:
- İstedikleri Kadar Hacklesinler Hw-RPG Büyük Bir Aile,Bizi Hiç Kimse Ayıramaz,Zorlukla Bile.Ip Adreslerini Bir Yerden Bulup Göstermek Lazım,Siz Ne Dersiniz?
Arkadaşım sana bir sorum olucak acaba IP adresini bulduğunda ne yapıcaksın ? Merak ettim....TV'de bile IP adresi bu kadar meşhur kimseye vermeyin v.s.. Bence birisinin IP adresine ulaşmak çok kolay mesela msnden ulaşmak için programlar v.s.. var ve birisinin ziyaret ettiği bir sitede yöneticiyseniz onu görebiliyorsunuz(bazı panellerde).İstedikten sonra ulaşırsın ama ne yapıcaksın ? Elimizde Koz Olarak Bulunsun,Ip Numarası Çok Önemli Bir Şey Olduğunu Hatırlatırım,Her İşimize Yarayabilir,Bulduğumuz An da Savunmaya Geçip,Kendimizi Korumak İçin O Ip leri Öne Sürebiliriz? | |
|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: SİTEMİZ HACKLENDİ!!! Perş. Tem. 23, 2009 12:49 pm | |
| Ip değiştirmek için bir sürü program var.Birini hackledikten hemen sonra ıp değiştirirler. | |
|