Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Facebook Grubumuz Çarş. Tem. 22, 2009 8:42 pm | |
| Katıldım ve ilk katılımcıyım :) | |
|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Facebook Grubumuz Çarş. Tem. 22, 2009 8:46 pm | |
| Ben ilk katılımcıydım ama vazgeçtim geri çıktım.Face pek kullanmıyorum. :huh: | |
|
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Facebook Grubumuz Çarş. Tem. 22, 2009 8:49 pm | |
| Bende kullanmıyorum ama olsun kalsın :/ :D | |
|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Facebook Grubumuz Perş. Tem. 23, 2009 1:57 pm | |
| Vuuv...
Yakın zamanda bir myspacete bekliyoruz (: | |
|
Daisy Dina Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Londra Meslek : Sihirli yasal yatırım dairesi başkanı Gerçek İsim : İrem Tarafı : DarkSide Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Tavşan Kayıt tarihi : 19/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Facebook Grubumuz Perş. Tem. 23, 2009 3:58 pm | |
| | |
|