Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bilet Gişesi

+10
Darq Black
Alexis Dane Andié
Riley Beth McConnor
Jonas Taylor Black
Swieta Miranda Andié
Johnny Tomas Black
Michael Nymins Miller
Chris Thomas L. Backler
Sean Jake Miller
Patrick S. Patel
14 posters
YazarMesaj
Patrick S. Patel
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Patrick S. Patel

Meslek : başbelası
Tarafı :
Kan Durumu : melez
Rp yaşı :
Evcil Hayvan :
Bilet Gişesi Nerede10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 2:25 pm

Daniel bilet gişesine geldi ve;
-Bir bilet lütfen.
-Tabi canım,dedi yaşlı adam ve bir bilet kesip Daniel'e verdi;
-Hogwarts'da başarılar.
-Teşekkür ederim,dedi Daniel ve tekrar annesiyle babasının yanına döndü;
-Tamam aldım baba.
-Eee şimdi ne yapacağız bizi bir saat önce getirdin?
-Önemli değil baba siz gidin gerçekten,dedi Daniel.Babası her ne kadar gitmek istemese de onlarla vedalaşıp göndermeyi başardı.

En son daniel dumbledore tarafından Cuma Tem. 24, 2009 3:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sean Jake Miller
Sean Jake Miller

Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi !
Meslek : Cami Hocası xD
Gerçek İsim : Yok--
Tarafı : 2sinden de..
Kan Durumu : Melez
Rp yaşı : 13
Asası : Güçlü Rüzgar
Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-]
Bilet Gişesi Tuhaf10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 2:31 pm

Sean mutluydu.Hemen gişeye gitti ve bir bilet istedi.Yaşlı adam
"Al bakalım küçük bey"

dedi ve bir bilet kesip Sean'a uzattı.Sean trende Miranda'yı görmeyi umuyordu.Tabi ki diğer arkadaşlarınıda.

"Teşekkür ederim"

dedi ve bileti aldı.Adam ona baktı ve gülümsedi

"Hogwarts'da başarılar."

dedi.Sean sadece gülümseyip kafasını salladı ve sandığını büyük trene yaklaşmaya başladı.Heyecanlıydı.Daha ilk senesiydi.Yeni arkadaşlar yeni dostluklar kuracaktı.
Chris Thomas L. Backler
Chris Thomas L. Backler

Meslek : Öğrenci
Gerçek İsim : -
Patronus : -
Tarafı : -
Kan Durumu : Safkan
Asası : Yok
Özel Yetenek : Yok
Evcil Hayvan : Yok
Bilet Gişesi Neseli10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 3:39 pm

Bugün gerçektende özel birgündü.Hogwarts'a gidecekti ve binası belirlenecekti.Aslında istemediği bir binada olmakta onu korkutuyordu ama bunları unutmanın en iyi yol olduğunu düşünürken bilet gişesine doğru yürüyordu.Geldiğinde Sıraya grdi.Önünde hoş bir bayan vardı endişeli gibi görünüyordu.Neyse sıra ona geldiğinde.Bilet istedi."Bir Bilet verir misiniz?"Dedi ve anında bilet gelmişti.Adama işini çok hızlı yapıyordu."Teşekkürler."Dedi daha erkendi.Chris'te biraz oturmaya karar verdi.Oturduğunda ise o hoş bayan bir sağa bir sola gidip duruyordu.Chirs merak etti ve sordu."Pardon rahatsız etmek istemezdim ama,bir sorun mu var?"Dedi.Kız gerçekten çok güzeldi.Ona birini hatırlatıyordu.Ama birtürlü çıkaramıyordu.Kızla tanışmaya karar verdi."Bu arda Ben Chris,Chris Thomas Lee Backler.İsterseniz Oturun."Dedi ve yanındaki boş yeri gösterdi.
Chris Thomas L. Backler
Chris Thomas L. Backler

Gerçek İsim : -
Patronus : -
Tarafı : -
Asası : Yok
Evcil Hayvan : Yok
Bilet Gişesi Neseli10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 3:54 pm

Kız Chris'le konuşmaya başlamıştı.Birilerini bekliyordu.Ve bi ad söyledi bu arkadaşı Swieta'ydı."Swetlana sen Swieta'nın nesi oluyorsun? Ben onun arkadaşıyımda."Dedi kıza bakıyordu kız arkadaş olmak istedi Chrisin bu hoşuna gitmişti."Olur"Dedi biran dayanamadı onu öpmek istiyordu ama erkek arkadaşı olabilir diye uzak durdu.Aklında bunları geçirirken içinden "Yeter artık."Diyordu ve kafasını koyduğu şeyi yapmaya kararlıtdı.Zaten uzun bir süre sesiz kalmıştı.Dyanamadı ve Swetlana'yı dudağından öptü.Ve bir soru sordu."Swetlana erken olucak ama sevgilim olur musun?"Dedi.Utanmamışta değildi.Swetlana'nın olum cevap vermesi için dua ediyordu.Çünkü sanırım ona gerçekten aşık olmuştu.
Michael Nymins Miller
Michael Nymins Miller

Meslek : Serbest Meslek
Gerçek İsim : Hakan
Tarafı : Aydınlık
Asası : Gerçeğin Aynası
Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır.
Evcil Hayvan : yok
Bilet Gişesi Olgun10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 5:27 pm

Daha üçgün önce çatlakkazan'ı berbat -rezil- hale getirmişti.İkinci şişenin ardından sarhoş olup masaları devirmeye başladığını ve insanlara saldırdığını bir sonraki uğrayışında oranın sahibinden öğrenmişti.''Sarhoşda olsam durduk (!) yere bir şey yapmam ben..''gibisinden sözlerle kendini avutuyordu.Ayıldığında malikanenin holünde yüzükoyun yatmaktaydı.Carol'dan gelecek bir azarı okadar haketmiştiki.Ama pek -hiç- kızdığı söylenemezdi.Evet üçgün geçtiğinde ise yani şuan Diagon yolundaki alışverişleri çoktan tamamlanmış.Asası ''Gerçeğin Aynası'' baykuşu ''Fawkes'' 'ı almıştı.Eşyalarını arabadan indirmekteydi.Carol'da Mich'e ve kardeşlerine yardımcı oluyordu.Burdan sonrasında yanlarında bulunmasının utanç verici olduğunu düşünmekteydi.Güya dalga (!) geçilmesinden korkuyordu.İşin büyük kısmını halletmişti hemde,alınan araç gereçlerin parası...

Mich bir süre etrafına bakındıktan sonra herkesden ayrı bir köşede bir kuyruk olduğunu gördü.Büyücülerden oluşmuş bilet gişesine yönelen bir kuyrukdu bu.Mich'de sırasını beklerken saatine bakıyordu.Ardından Carol'ın el sallamasını gözardı etmekte zorlanıyordu.Sırası geldiğinde konuşmaya başladı, ''Saat onda kalkacak hogwarts ekspresi için bir bilet lütfen!'' Gişeye bıraktığı beş galleon karşılığı biletini almış,cebine koymakta zorlandığı otuzdokuz knut'u ellerinde sıkıca tutarak saatine göz atıyordu.Araç gereçleri ve kafesiyle peron 9 3/4 'e doğru yönelmişti...

Johnny Tomas Black
Johnny Tomas Black

Gerçek İsim : Okan
Tarafı : Karanlık
Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus
Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair)
Bilet Gişesi Keyifl10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 8:14 pm

Johnny perona bavulları ve kafesteki baykuşuyla giriş yaptı.Daha sonra bilet gişesine doğru yöneldi ve etrafa bir göz gezdirdi.Etraftaki çocukları dikkatlice inceledi.İnsanlarla fazla muhattap olmadan bilet gişesine gitti ve dirseklerini gişenin çıkıntı yerine dayıyarak adamın suratına baktı.Adamda ona bakıyordu.Bir anda kaşlarını çattı ve "Hadisene be adam! Suratımda Quidditch mi oynanıyor?" adamın gülen yüzü bir anda asılmıştı.Johnny'e doğru gözlerini dikip sinirli ve yüksek bir ses ile "Ne vereyim?Yolculuk nereye?" bir yandan da biletin üstüne birşeyler yazmaktaydı.Az önce yaşanan olaya rağmen yaşlı adam, Johnny ile sohbet etmeye çalışıyordu.Johnny dirseklerini çıkıntıdan çekti ve ellerini bir an havaya kaldırıp başını salladı.Ardından adama tekrar bakıp "Domuz pastırması alayım ben...Sence elimde ki baykuş ve bavullarla bu gişeden nereye bilet alabilirim?". Adam bileti hazırlayıp kesmişti.Johnny'nin önüne sertçe bileti koydu."Al!Başarılar ve iyi yolculuklar..." Johnny biletin yanına 5 galleon bırakıp bileti aldı ve arkasını dönüp gitti.Giderken, bir an arkaya doğru bir el hareketi yaptı.Görüşürüz gibi bir anlama geliyordu bu...
Swieta Miranda Andié
Swieta Miranda Andié

Gerçek İsim : Simge :D
Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^
Tarafı : Bilmem :D
Asası : Yeşil Renkler
Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy*
Bilet Gişesi Keyifl10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 8:19 pm

Swieta geç kalşmıştı ama gelince hala zamanı olduğunu anladı.Sıraya girdi.Sıra ona gelince hızlı hızlı konuşmaya başladı.

"Bir kız buraya 2 bilet bırakmıştı alabilir miyim?"

Dedi.Adam Bileti verdi.Şimdi Sonai'yı beklemeye koyuldu.Yolda "Bir saniye." diyip ortadan kaybolmuştu.Bir bank gördü ve oturdu.Acaba ablası napıyordu.Diye düşünüyordu.Sanırım Sonia gecikecekti.O da bileti gişeye bıraktı.Ve Ailesi ile vedalaştı.
Jonas Taylor Black
Jonas Taylor Black

Gerçek İsim : Kadim
Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus
Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard)
Bilet Gişesi Bezgin10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 8:42 pm

Johnny Jonası beklemede istasyoa gitmişti.Jonas geç kaldığı için koşuşturup etraftaki insanlara çarpıyordu.Bilet gişesinin yanına geldiğinde gişe kapanmak üzereydi

''Bir bile alabilirmiyim acele '' dedi Jonas.

''Derhal'' dedi.Yaşlı adam. Jonas biletii alıp hemen tren e koşturdu.
Riley Beth McConnor
Gryffindor III.Sınıf
Gryffindor III.Sınıf
Riley Beth McConnor

Gerçek İsim : Buseee'
Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O.
Rp yaşı : 15
Asası : Çoban Püskülü
Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie
Bilet Gişesi Yorgun10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 10:04 pm

Chuck ve Betty ile gelmişti buraya Beth. Kuzeninin annesinin ailesi getirmişti buraya onları. Chuck ise kendi başına gelmişti, Diagon Yolu'ndan geçerek. Bu şehvetli istasyon gerçekten destansıydı ve ilk defa geldiklerinden çok şaşırmışlardı.

Ayağıyla bavulunu destekleyerek doğrulttu ve arkasına dönüp gişeye yaslandı. "Bir bilet alabilir miyim efendim?" diye sordu gişedeki görevliye. Adam gülümseyip kopçadan bir bilet kopardı ve Beth'e uzattı. "İyi şanslar evlat. Dikkatli ol!" diye nasihatte bulundu adam. Teşekkür etti Beth büyük zorla bavulunu sürükleyerek yoluna koyuldu.
https://hogwarts-rpg.editboard.com/lejant-f27/pearl-beth-side-t70
Alexis Dane Andié
Alexis Dane Andié

Meslek : Ev Erkeği :D
Gerçek İsim : Can
Patronus : Patronus^m 1.sınıf :D
Kan Durumu : Melez
Asası : Mürver Asa -- En iyi büyü Expelliarmus
Özel Yetenek : --
Evcil Hayvan : Baykuş Eule
Bilet Gişesi Agrasi10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 8:03 am

Alexis biletini almaya gelmişti ve Hogwarts'a gitmek için sabırsızlanıyordu gişeye geldi ve :

"Bana bir bilet verir misiniz ?" dedi ...

Yaşlı adam :

"Tabii genç adam " dedi ...

Alexis teşekkür etti ve gişeden ayrıldı bavullarıyla trene doğru koştu...
Darq Black
Manken
Manken
Darq Black

Meslek : Manlen
Gerçek İsim : Aslan
Patronus : Almadı
Rp yaşı : 19
Asası : Gürgen
Evcil Hayvan : Anka
Bilet Gişesi Keyifl10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 10:19 am

James Geç Kaldığının Farkındaydı Ama Elindeki Bavullarla Çok Ağır Yürüyordu,Bilet Gişesini Uzaktan Göründü,Geldi Adamdan Nereye Demesini Bekliyordu.

"Sen İnek Misin?"

Adam James'in Yüzüne Baktı,Şarşırdı James

"İnek Misin Sen,Trene Bakar Gibi Bakıyorsun,Kes Şu Bileti Hogwarts'a Tabikide"

Adam Hırçınlaşmış Bir Biçimde Bileti Kesti.Ve james Trene Bindi.
https://hogwarts-rpg.editboard.com/karakter-kart-lejant-f93/darq-
Jack William Black
Jack William Black

Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^
Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm.
Özel Yetenek : Yaşamak :D
Evcil Hayvan : Baykuş Wood
Bilet Gişesi Sokta10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 11:33 am

Jack okulun açılacağını biliyordu ve önceki gece biraz zor uyumuştu heyecandan. Sabah bilet gişesine gelmişti. Sıra bekliyordu. Cornelia'yı görme umuduyla çevresine bakındı ama hala gelmemişti. Herhalde geç kalmıştır, diye düşündü Jack. Sıra sonunda ona gelmişti. Adam asık suratlıydı ve etrafına, canı sıkılmış ve dalgın bir şekilde bakıyordu. Sanki işini sevmiyor gibiydi. Bunu ona sorabilirdi. Ancak arkadaki kalabalığı görünce milletin derdini öğrenip de ne yapacağını kendi kendine sordu. Adam ona baktı sonunda.

"Nereye?"

Jack daha şimdiden adama kıl olmaya başlamıştı. Elinde sandık ve kafesiyle nereye gidiyor olabilirdi Hogwarts'tan başka. Bir an önce bileti almak için adama sadece Hogwarts'a gideceğini söyledi. Biletini aldı ve trene doğru yürüdü.
https://hogwarts-rpg.editboard.com/lejant-f27/jack-william-black-
Regina L. Archangel
Regina L. Archangel

Gerçek İsim : Başak
Patronus : 1. sınıfta Patronus mu olurmuş cıkcık
Tarafı : Karanlık tabii ki...
Asası : Özgür Kanat~
Özel Yetenek : 4 saat uykuyla durabilitem var ve bu da bi yetenek bence =D
Evcil Hayvan : Queen isimli gri bir pisi (:
Bilet Gişesi Huysuz10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimeC.tesi Tem. 25, 2009 12:27 pm

Turuncu saçlarımı yüzümün önümden çekerek koşuyordum, yoksa geç kalacaktım. Teyzem kedim Queen'in taşıma kabının sapını yakalamış, peşim sıra yürüyordu. Teyzemi geride bırakıp bırakmadığıma bakmadım bile, tren kalkarsa bunların hiç bir önemi kalmayacaktı. Yüzlerce Muggle'ın arasında yolumu bulmaya çalışıyor, Peron 9 ¾ ben yaklaştıkça uzaklaşıyor gibiydi. Sonunda 9. ve 10. peronların arasındaki duvarın önüne gelebildim.

"Gelmemi istemediğinden emin misin canım?" dedi teyzem endişeyle. Hiç çocuğu olmadığı için bütün sevgi ve ilgisini bana bağışlamış olan teyzem, anne ve babamı kaybettiğimden beri bana öz çocuğuymuşum gibi davranıyordu. Ona minnettardım, bütün ruhumla hem de ama artık kocaman bir kız olmuştum ve bir perondan geçip biletimi alabilirdi.

"Teyze, iyi olacağım." dedim gülümseyerek. Daha sonra ona sarıldım. Onu uzun süre göremeyecek olmak beni çok da yaralamıyordu, anne ve babamı da yaklaşık 8 senedir görmüyordum, sevdiklerimden ayrılmaya alışmıştım. Teyzem "Uslu dur ve bana her hafta en az bir tane mektup at." dedi yine yüzünde endişeli bir ifadeyle. Hepsini onaylarcasına başımı salladım.

"Eğer biraz daha gecikirsem bunları söylemene gerek kalmayacak çünkü treni kaçıracağım. Daha biletimi almadım." dedim sırıtarak. Teyzem bana son kez sarıldı ve "İyi şanslar canım!" diye bağırdı ben elimde sandığım ve diğer eşyalarımla birlikte duvardan geçmek için hazırlanırken.

"Seni seviyorum teyze!" diye bağırdım son kez. Garip bir şeydi, bir cadı olduğumu biliyordum ancak tamamen katı bir duvardan geçme fikri beni rahatsız etmiyor değildi. Derin nefesler alarak koştum ve duvardan geçtim. Garip bir histi. Sanki sudan geçiyordum ama ıslanmıyordum. Derken karşımda büyük Hogwarts Treni'ni görünce şokla ağzım açık kaldı. Kocaman kırmızı bir yılan gibi gözüken tren gerçekten görkemliydi. Kalabalık ve buhar yüzünden dikkatle ileriye baktım ve oradaki bilet gişesini gördüm. Önündeki sıranın uzunluğunu görüp sıkıntıyla ofladım ve ileriye doğru yürüdüm.

Yaklaşık 10 dakika sonra sıra bana gelmişti. Adamın yüzünü görebilmek için eğildim. Aradaki kesik camdan adam dışarıya bakınıyordu. "1 bilet lütfen." dedim gülümseyerek. Adam gülümsedi ve "1. sınıfsın değil mi?" dedi. Başımı onaylarcasına sallarken adam biletlerden birini tırtıklı yerinden kopardı ve elime tutuşturdu. Ben "Teşekkür ederim." derken adam iyi şanslar diliyordu. Elimde eşyalarımla trenin kapısına geldim. Şimdi boş bir kompartıman bulmama gerekiyordu. Adım attığım büyülü dünyayı iyice merak etmeye başlamıştım...
Victoria Lynn Hogan

Gerçek İsim : Nino
Rp yaşı : 21
Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD
Evcil Hayvan : pingui
Bilet Gişesi Huysuz10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 4:25 pm

Victoria biletlerini almak üzere gişeye doğru koşuyordu. Etraf o kadar kalabalıktı ki, koşarken herkese çarpıyordu. Bunu yapmaktan nefret ediyordu ama mecburdu. Sonunda gişeye varmıştı. Hiç vakit kaybetmeden;

“Merbahalar, Bana bir tane bilet verebilir misiniz?” Dedi Vicky. Nefes nefese kalmıştı. Adam koskocaman gözlüklerini çıkardı ve Vicky’e baktı. “Güzel bayan ne bu haliniz? Daha vakit vardı tren’in kalkmasına.” Adam dalga geçermişçesine söylemişti bu lafını. Vicky gözlerini kısarak; “10. gidişim değil ya Hogwarts’a biraz erken gelsem ne olabilir ki? Biletlerimi rica edebilir miyim?” Demişti Vicky kendini beğenmiş bir tavırla. Adam Victoria’nın yüzüne bile bakmadan biletleri uzatıverdi.

Victoria biletleri alır almaz koşmaya başladı. Koşarken arkasına bakmadan “Teşekkürler!” Diye bağırdı. Adam da kendi kendine gülmeye başladı ve gazetesini okumaya devam etti…
Jacob J. Broxé
Gryffindor V.Sınıf
Gryffindor V.Sınıf
Jacob J. Broxé

Asası : Çobanpüskülü
Özel Yetenek : Alamıyorm x(
Evcil Hayvan : Crew adında bir kurbağa.
Bilet Gişesi Keyifl10

Bilet Gişesi Empty
MesajKonu: Geri: Bilet Gişesi   Bilet Gişesi Icon_minitimePaz Tem. 26, 2009 7:19 pm

Bilet alma zamanı gelmişti. Alan koşarak gişeye geldi. Hogwarts için bilet istedi. Adam bileti uzattıktan sonra fiyatını söyledi. Alan cebinden birkaç galleon çıkararak adama uzattı. Sonunda Hogwarts'a gidecekti. Bileti cebine yerleştirdikten sonra bavullarını yerden alarak yürümeye devam etti. Tren kalkıyordu. Hemen yetişti. Ve Trene bindi.

Bilet Gişesi
1 sayfadaki 1 sayfası