| For Men :D | |
|
+7Jasper Ruby Black Vladimir Stepan Nieltsev Ann Valerié Eclipse Darq Black Jack William Black Johnny Tomas Black Jonas Taylor Black 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: For Men :D C.tesi Tem. 25, 2009 8:44 am | |
| Erkeğin çapkınını parmağından tanı Anne karnında belirleniyor Almanya’daki Chemnitz Üniversitesi bilim adamlarına göre, erkeğin anne karnında maruz kaldığı testosteron (erkeklik hormonu) seviyesi onun çapkın olup olmadığını belirliyor.
‘Ellerine dikkatli bakın’ Araştırmayı yürüten Johannes Honekopp, anne karnında fazla miktarda testosteron alan erkeklerin çapkın olduklarını söylüyor. Honekopp, kadınların çapkınları tanıması için de parmaklarına bakmasını istiyor ve “Yüzük parmakları işaret parmaklarına göre daha uzun olan erkekler çapkın olur” diyor. bn süphesiz öyleyim | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: For Men :D C.tesi Tem. 25, 2009 9:17 am | |
| Benim yüzük parmağı işaret parmağının 2 katı :P Bayaa fark var aralarında...:D K o yüzden davar seviyoruz galiba :D | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: For Men :D C.tesi Tem. 25, 2009 7:02 pm | |
| Evet ben de çapkın oluyorm o zaman :D :D :D | |
|
| |
Darq Black Manken
Mesaj Sayısı : 237 Nerden : Londra-Hogwarts *Dolaşıoruz işte xD* Meslek : Manlen Gerçek İsim : Aslan Patronus : Almadı Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Asası : Gürgen Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Anka Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: For Men :D C.tesi Tem. 25, 2009 8:07 pm | |
| Hehe.Hocam Benim Yüzük parmak Aşırı değil ama Uzun,Bende Sevdiğim Kızı Aldatma Hisi Nerden Geliyor Diyordum.Kızlar Benden Bıktı Be Hocam | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: For Men :D C.tesi Tem. 25, 2009 8:19 pm | |
| Okul açılınca ilk işim bütün erkeklerin parmaklarına bakmak olacak. Neyse olay şu ki ben ölçtüm 1cm kadar uzun.Naaayır acı gerçek...Umarım kızlarda geçerli değildir. | |
|
| |
Jonas Taylor Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 505 Nerden : Işığın olmadığı yer Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Kadim Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yanlış Seçim.Expelliarmus Evcil Hayvan : Zehir oku kurbağası (Eduard) Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: For Men :D Paz Tem. 26, 2009 7:47 am | |
| Herkeste geçerli oluo :D kızlar erkeklerden daha beter o yüzden xD | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: For Men :D Paz Tem. 26, 2009 12:37 pm | |
| Dün uzundu bu gün kısa :roll: Anlamadım gitti.Neyse ben çapkın değilim bu yüzdende inanmıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: For Men :D Paz Tem. 26, 2009 1:30 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: For Men :D Salı Tem. 28, 2009 7:05 pm | |
| Herkes için geçerli ki bu, ben de dahil. xD | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: For Men :D Salı Tem. 28, 2009 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: For Men :D Salı Tem. 28, 2009 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Kristen Aurelié A'lle Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 21 Nerden : ~In the home~ Meslek : ~Öğrenci~ Gerçek İsim : ~Aslı~ Patronus : ~-~ Tarafı : ~Karanlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~13~ Özel Yetenek : ~-~ Evcil Hayvan : ~Alan James William~ Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: For Men :D Salı Tem. 28, 2009 7:47 pm | |
| - Jonas Taylor Black demiş ki:
bn süphesiz öyleyim Öğrendiğim iyi oldu.8) | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: For Men :D Salı Tem. 28, 2009 7:50 pm | |
| - Kristen Aurelié A'lle demiş ki:
- Jonas Taylor Black demiş ki:
bn süphesiz öyleyim Öğrendiğim iyi oldu.8) :D :D :D | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: For Men :D C.tesi Ağus. 08, 2009 3:35 am | |
| kısa olan varmı?:D benim yüzük parmak orta parmağı geçecek :) Başım bağlı olmadığı sürece çapkınım :) | |
|
| |
| For Men :D | |
|