Anouck Ducloux Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Anouck Ducloux Paz Tem. 26, 2009 11:00 am | |
| - Spoiler:
Helena bir türlü uyuyamıyordu. Yerinde hafifçe doğrularak vagonun içini süzdü. Dora'ya baktı. Yanında ki arkadaşıyla birlikte adeta bir melek gibi uyuyordu. Yattığı yerden diğer tarafa döndü. Sallanarak giden tren, onu da salladıkça, üzerinde yattığı rahatsız koltuk ellerini, kollarını çiziyordu. Rayların sesi beyninde yankılanıyor, battaniyelerin pis kokusu midesini bulandırıyordu. " Hiç mi yıkamıyorlar bunları " dedi burnunu tutarak. Şimdiye kadar kaç çocuk, kaç genç, kaç yaşlı yatmıştı acaba bu vagonda ve daha kaç kişi yatacaktı acaba? Yattığı yerden kalkarak Dora'nın yanına geldi ve battaniyesini düzeltti. * Senin için ne yapacağım? * diye düşündü. Dora başından geçen bir olay yüzünden konuşmamaya başlamıştı. Helena neler olduğunu bilmiyordu. Onu sokakta bulmuştu. Dora'nın konuşmasını beklemekten başka bir çaresi yoktu.
Helena Dora'nın saçını okşuyordu. * Konuşabiliyordun.. Gülebiliyordun.. Doktor hiçbir şeyinin olmadığını söyledi. Öyle çok istiyorum ki iyileşmeni... Tekrar güleceksin, diye geçirdi içinden. Bir şekilde, senin tekrar gülmeni, konuşmanı sağlayacağım. Fakat nasıl? * Helena alnını ovuşturdu. Acı hissediyordu.
Dora'nın yanağına bir öpücük kondurduktan sonra yeniden koltuğuna oturdu. Vagonun kapısına bakıyordu. Birden donup kaldı. Sanki birisi onu izliyordu. Delikten gelen ışık bu sefer yoktu. Yavaşça ayağa kalktı ve asasını yanına aldı. Aslında Dora'yı bırakmak istemesede böylesi daha güvenli olacaktı. Kalbi hızlı bir şekilde atmaya başlamıştı. Kapının kolunu kavradı, yavaşça bastırdı ve ani bir hareketle kapıyı açtı. Ama kimsecikler yoktu. Koridora çıktı. Bir sağına bir soluna bakıyordu. " Lanet olsun kaçırdım! " dedi kendini tutamayarak. Tekrar vagona döndü. O gece hiç uyumayacaktı...
Bir ara dalmıştı ki vagonun şimdi daha da beter olan sesiyle uyandı. Hemen Dora'ya baktı. Yemek yenildikten sonra yine uyumuştu ve hala da uyuyordu. " Onlar dahil herkes uyuyor. Acaba kuruntu mu yapıyorum? Hayal mi görüyorum? " dedi sessizce. Sonra vagondaki köşesine kıvrılıp yattı.
Uyandığında sabah çoktan olmuştu. Vagonda ki zamanlarda bütün günleri, saatleri kaçırmıştı. Tek bildiği vagonun en son duracağı yerde inecekleriydi. Bir muggle değildi ama Dora bir muggleydi. Kendisinden korkmasını istemiyordu. Bu yüzden tren yolculuğunu seçmişti. Dora'ya döndü. Ama bir dakika Dora! Dora yoktu. Olamaz demek ki yanılmamıştı. Asasını alıp koridora fırladı. Dora'nın ona ihtiyacı vardı. Deli gibi vagonlara bakmaya başladı. Herkes rahatsız bir şekilde somurtuyordu. Tek bir kişi bile yardım etmeye tenezzül etmemişti. Tam umudunu kestiği sırada koridorun ortasına çömeldi. Başını ellerinin arasına aldı. Ağlamaya başladı. Dora'ya söz vermişti. Onu her zaman koruyacaktı ve hiç bir zaman bırakmayacaktı. Ne yapmıştı böyle?
Arkasından bir şey hissetti omzunda. Arkasını döndü. Birde karşısında ne görsün? Dora! Evet! Evet! Bu Dora'ydı. İnanamamıştı. Dora'yı sıkıca kucakladı. " Ah! Bitanem nerelere gittin sen? Hani seninle anlaşmıştık. Bir yere gidince ya benimle gidecektin yada bana haber verecektin. " Ne yapıyordu? O konuşamıyordu ki daha fazla üzmek yada üzülmek istemiyordu. Ayağa kalktı ve Dora'yı kucakladı. Dora ise şaşkın bir şekilde hala ona bakıyordu. Vagona doğru ilerlediler. " Birgün ama birgün... kesinlikte... konuşacaksın o zamana kadar eğer bana bişey olmazsa her zaman seninle olacağım bitanem " dedi. Gözlerinin ıslandığını hissetti. Dora hala şaşkındı. Helena gözlerini sildi ve onu yerine otutturdu. Eline en sevdiği oyuncakları verdi. Dora'nın şaşkınlığı geçmiş eski haline dönmüştü. Helena yerine oturdu. Aklı ise Dora'nın nereye gittiğine takılıydı. Yorulmuştu. Vagonun kapısını kilitledi ve rahatsız olan yerine geçip uykuya daldı...
| |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Anouck Ducloux Paz Tem. 26, 2009 11:06 am | |
| RP'nizdeki karakter sizin üye isminiz olmadığı için,bu Rp'nin size ait olduğunu bir şekilde kanıtlamalısınız.Daha sonra Rp'nin değerlendirilip,puanlanlanacaktır.
| |
|