| {Rp Out} | |
|
+5Mélania L. Mythique Marveille De Mauréll Nerissa Olivia Wolf Jack William Black Loranne Elizabeth Widmore 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: {Rp Out} Salı Tem. 28, 2009 12:53 pm | |
| Fazla aşırıya kaçmadan sohbet edebilirsiniz ^^ | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Salı Tem. 28, 2009 9:08 pm | |
| | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Salı Tem. 28, 2009 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Salı Tem. 28, 2009 9:33 pm | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Çarş. Tem. 29, 2009 8:32 am | |
| Şimdi ben geldim siz yoksunuz :D :D | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Çarş. Tem. 29, 2009 9:18 am | |
| | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Perş. Tem. 30, 2009 10:49 am | |
| Tüm Slytherin halkına, cümleten, merhaba xD | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Perş. Ağus. 06, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: {Rp Out} Ptsi Ağus. 10, 2009 7:34 am | |
| | |
|
| |
Fraude Wedens Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Çukurun Derinliklerinde Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melüsss Patronus : Yok Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf Kan Rp yaşı : 13 Asası : o da yok istmeiyorum asa masa asa beni kasar Özel Yetenek : Tek hareketim bile yetenektir. Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Cuma Ağus. 14, 2009 12:45 pm | |
| Selam nasılsınız arkadaşlar ? | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Cuma Ağus. 14, 2009 2:06 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Çukurun Derinliklerinde Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melüsss Patronus : Yok Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf Kan Rp yaşı : 13 Asası : o da yok istmeiyorum asa masa asa beni kasar Özel Yetenek : Tek hareketim bile yetenektir. Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Cuma Ağus. 14, 2009 2:07 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: {Rp Out} Cuma Ağus. 14, 2009 2:11 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: {Rp Out} Cuma Ağus. 14, 2009 2:22 pm | |
| Ehemmm bu arada ben Meliss xD | |
|
| |
| Konu: Geri: {Rp Out} Cuma Ağus. 14, 2009 7:40 pm | |
| Ben de geldim. Bu arada memnun oldum Melis. Ben de Arda. Motor kazası geçirmişsin duyduğumda üzüldüm. Geçmiş olsun... =) | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Paz Ağus. 23, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Jane Valo Iglesias Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 5 Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 29/08/09
| Konu: Geri: {Rp Out} Paz Ağus. 30, 2009 4:41 pm | |
| Merhaba millet bende Dilara çok durgunmuş burası yaff anca selam neyse konu açın konuşabiliriz xD Ya da nasılsınız ? xD | |
|
| |
| {Rp Out} | |
|