Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Sabah Çarş. Tem. 29, 2009 12:40 am | |
| Sabah erkenden kalktı Beth. Dışarı çıkıp akşam yazdığı mektubu yollayacaktı amcasına. Bugün tek ders vardı: Karanlık Sanatlara Karşı Savunma. Bu derste akşamüzeri olduğundan günün yarısı boştu. Hemen pijamalarından kurtulup bir şeyler giyinmiş ve Ortak Salon’dan hızla çıkıp kuleye tırmanmıştı. Burayı birkaç günde tanımaya başlamıştı. Gene de geçen hafta Profesör Eclipse’ın verdiği Hogwarts haritasını yanından ayırmıyordu.
Okulun baykuşlarına bakınarak Sovie’yi aramaya başladı. Birkaç kez ona ismiyle seslendi ama gene onu bulamadı. Merdivenlere yöneldi ve adımını atar atmaz o sırada yukarı çıkan halasını gördü. Nymph, Hogwarts’ta Muggle Bilimleri Profesörü’ydü. Beth onu hiç görmemişti. Burada olmadığını sanıyordu. Onun dersine girmiyordu, bir dahaki sene ve diğer senelere saklıyordu. Nymph cübbe giymek yerine bir gömlek giymişti üzerine. Bu havaya göre aslında iyi bir seçimdi. Beth onu görünce hafifçe gülümsedi ve ona bakarak gözlerini kıstı. Nymph sakince aralarındaki basamakları aşarak yanına geldi. Onun gülümsemesine karşılık vererek ona sarıldı. Aynı boyda olduklarından bu gerçekten eski yükselişlerinden daha kolay geldi Beth’e. Bunu nedeni aklına küçükken ona sarılmasının gelmesiydi. Başını onun omzundan çekti ve Nymph onun kollarından sıyrılıp içeriye geçti. “Hoş geldin.” dedi Beth onun peşinden giderken ve onun yaslandığı pencerenin diğer kenarına geçti. Halasını gerçekten özlemişti. Ailede en iyi anlaştığı kişi olduğunu söyleyebilirdi. Aralarındaki bağ diğerlerine göre daha farklıydı. Birbirlerini daha iyi anlıyorlardı. Kişiliklerinde ortak noktalar nadir olmasına rağmen gerçekten ilişkileri yeterince sağlamdı. Beth ona ne soracağını ve ne söyleyeceğini bilmiyordu. “Neden geç geldiniz profesör?” diye sordu ona saygıyla.
| |
|
Nymph Appeals Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Patronus : At Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Eşsiz İkilem Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : Köpek Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sabah Çarş. Tem. 29, 2009 12:41 am | |
| Nymph pencereden dışarı bakarken başını Beth’e doğru çevirdi ve yüzündeki gülümseme daha da genişledi. Ona hitap şekli Baykuşhane’yle pek de uyumlu değildi. “Beth, burada bana böyle hitap etmen gerektirmez. Aslında okul içerisinde de diğerlerinin Nymph demesini istemiyor değilim.” dedi bir çırpıda. Sesi çatlamıştı ve bunu fark edince yutkunup boynunu dikleştirdi. “Geçen hafta ilk dersim için buraya gelmiştim ama galiba beni görmedin, boş günün ne de olsa.” dedi alayla. Beth dişlerini göstererek kafasını salladı ve Nymph devam etmeye karar verdi. “Bugün dönme nedenim ise yarın dersim olması.” dedi. Beth ona şaşkınca bakınca neden geç geldiğini açıklaması gerektiğini anladı. “Arkadaşım Kate. Bilmem hatırlıyor musun? Okuldan arkadaşımdı, tanışmıştınız. Norveç’e gitmişti ve bu ay hep onunlaydım. Kişisel problemler yaşıyor.” dedi yüzünü buruşturarak. Kate onun Hogwarts’tan arkadaşıydı. Slytherin’de olmasına rağmen onunla yıllardır çok iyi anlaşıyordu. Desteklediği tarafta okuldaki binasıyla zıt olduğundan ortak noktalarının sayısı artıyordu.
Beth onu hatırlamıyordu, bunu başını iki yana sallayarak dile getirmişti. Aslında onunla tanışmıştı Beth ama hatırlamıyordu. Nymph yaslandığı pencere kenarından bir adımla uzaklaştı ve doğrulup Beth’e yaklaştı. Sol kolunu onun beline dolanı ve kendine doğru çekti. “Peki, sen neden buraya geldin? Doğrusu mektubun kime?” diye sordu ona. Beth inleyerek yanıtını verdi ve kollarından ayrılarak Baykuşhane’nin diğer tarafına doğru ilerledi. Bu tarafta tünemiş baykuşlar vardı, okula ait olanlar. Nymph birkaç adım atarak ona doğru yaklaştı. Beth ona doğru dönüp başını yukarı kaldırdı ve kollarını avuçları yukarıya gelecek şekilde yükseltti. | |
|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Sabah Çarş. Tem. 29, 2009 12:42 am | |
| Yükselttiği kollarını alçaltıp ellerini kafasına bastırdı. Açık olan saçlarını karıştırdı ve başını öne eğdi. Elini cebine sokup amcasına göndereceği mektubunu çıkarttı ve Nymph’e doğru salladı. “Roe’ya gönderecektim ama Sovie’yi bulamıyorum.” dedi hayıflanarak. Arkasını dönüp gene etrafına bakındı ve baykuşları süzdü. Hepsi sakince yerlerinde durmuştu. Bazılarının gagalarını hareket ettirişleri artık ona hakaret gibi geliyordu. Elini saçlarına geçirip Nymph’e döndü ve onu nasıl bulabileceğini sordu. Nymph ona Sovie’yi bulduğunda parşömenlere alıştırmasını söyledi. Doğruydu, Sovie genç sayılırdı ve fazla mektup taşımamıştı. Onu bulamamasının nedeni de ona küsmesi olabilirdi, onunla daha çok vakit getirecekti.
Nymph birkaç saat önce gelmişti, ‘güneş doğduğu zamanda’ diye söylemişti Beth’e. Onun Baykuşhane’de olduğunu bilmesi de Chuck ile 1. katta karşılaşmasıydı. Nymph Profesörler Odası’ndan çıkarken ve Chuck da duş almak için Tuvalet’e giderken karşılaşmışlardı. Beth’in buraya geleceğini bilen Chuck da onu buraya yönlendirmişti.
| |
|
Nymph Appeals Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Patronus : At Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Eşsiz İkilem Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : Köpek Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: Sabah Çarş. Tem. 29, 2009 12:44 am | |
| “İhtiyaç Odası’nı mı keşfettin? Bu ilk hafta için oldukça erken…” diye söylendi Nymph, Beth’in anlattığı şeyi duyunca. Beth ona tam olarak şöyle anlatmıştı. “2. kattaki Kızlar Tuvaleti’ni ararken içi büyük bir banyoyla dolu bir oda buldum.” demişti. Ne olduğunu bilmiyordu ama bu keşfinin ne olduğunu Nymph ona anlatmalıydı. Beth ilk haftasında neler yaptığını anlatırken bunu da araya sıkıştırmıştı. Diğer öğrencilere oranla daha hızlı gidiyordu. Bu gerçekten şaşırtıcıydı çünkü onun anlattığı şeyleri Nymph 1. senesi olarak adlandırabiliyordu. Beth için ise 1 haftaydı sadece bu süreç, sadece 1 hafta.
Beth İhtiyaç Oda’sı ismini duyunca şaşırarak gözlerini iyice açtı ve kafasını salladı. “Gelen-Giden Oda dedikleri de oluyor…”dedi masumca Nymph ve Beth gene başını reddedercesine salladı. “Önünden geçerken, eğer istediğini tam olarak düşünürsen büyük bir kapı ve istediğin şeyin var olduğu bir oda beliriyor. Ben bu odayı 3. sınıfta bulabilmiştim. Önünden canımın çörek istediğini belirterek geçmiş olmalıyım ki bana bir oda dolusu paketlenmiş çörek sundu.” dedi hafifçe dişlerini göstererek gülerek. Beth ile yaklaşık bir saattir konuşuyorlardı. Kahvaltıya az kalmıştı. Beth ile mektubu okulun baykuşlarından biriyle gönderip kuleden aşağı inmeye koyuldular. Merdivenlerde vedalaştılar ve birkaç dakika sonra Bethi Gryffindorlar’ın masasında mısır gevreğini yerken Nymph, Profesörler’in masasında kahvaltısını yapıyordu.
| |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Sabah Salı Ağus. 04, 2009 8:03 am | |
| | |
|