| HW-RPG Boy ortalaması | |
|
+11Britney Vera Curtis Cleone Crystal Majarotte Daniel Williams Dianne Dickenson Jasper Ruby Black Victoria Lynn Hogan Rabel Xyre Vladimir Stepan Nieltsev Jack William Black Michael Nymins Miller Riley Beth McConnor 15 posters |
|
HW-RPG Boy ortalaması | 140 ve altı | | 3% | [ 1 ] | 141 - 150 | | 18% | [ 6 ] | 151- 160 | | 9% | [ 3 ] | 161 - 170 | | 38% | [ 13 ] | 171- 180 | | 21% | [ 7 ] | 181 - 190 | | 6% | [ 2 ] | 190 ve üztü | | 5% | [ 2 ] |
| Toplam Oylar : 34 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Tem. 29, 2009 10:16 am | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Tem. 29, 2009 10:46 am | |
| | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Tem. 29, 2009 11:26 am | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Tem. 29, 2009 12:02 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Tem. 29, 2009 12:45 pm | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Ağus. 05, 2009 7:46 pm | |
| Bu ne yaw ben mi kısa kaldım tek :S 1.72 | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Ağus. 05, 2009 8:08 pm | |
| Aboww ben cüceymişim meğer ya, 1 68'im :suspect: | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Ağus. 05, 2009 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Dianne Dickenson Bitkibilim Profesörü
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Çarş. Ağus. 05, 2009 10:27 pm | |
| - Victoria Lynn Hogan demiş ki:
- Aboww ben cüceymişim meğer ya, 1 68'im :suspect:
15 yaşında bir buçuk metre olan bir insan olarak, haline şükretmeni öneriyorum. *-* xD | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 6:46 am | |
| - Dianne D. Andié demiş ki:
- Victoria Lynn Hogan demiş ki:
- Aboww ben cüceymişim meğer ya, 1 68'im :suspect:
15 yaşında bir buçuk metre olan bir insan olarak, haline şükretmeni öneriyorum. *-* xD Yaşım 14 o zaman normalmiş xD Çokmu uğraştın o boy için ? :shock: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 171 Nerden : İzmir. Gerçek İsim : Esra. ^^ Tarafı : Tarafsız. Kan Durumu : Safkan ya da melez, kendisi de bilmiyor. Rp yaşı : Hebele. Özel Yetenek : Yok. Evcil Hayvan : Bitkileri tercih ediyor. Kayıt tarihi : 16/06/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 6:47 am | |
| | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 7:11 am | |
| 155 Oops.. xP Sitede 151-160 arası olan bitek ben varım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 10:22 am | |
| (: Benim ailevi olarak biraz uzun ama etkileri yaratan da bendim galiba. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 12:12 pm | |
| - Dianne D. Andié demiş ki:
- Genetik. *-* Hüngürt!
Üzülme bence, bazıları sonradan uzuyor. (bkz: ben) 8) | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 12:18 pm | |
| Şimdi gerçekçi olalım, dört yıldır falan böyleyim sabit. Uzasam bile 1,94 falan, hayal gibi bir şey benim için. Ne bileyim, Hogwarts'tan mektup gelme olasılığıyla benim 1.60'ı geçme olasılığım aynı gibi hemen hemen. 1.55'e tavım. xD Ama yok, sorun değil, yurdumun topuklu ayakkabı üreticilerine güveniyorum ben. Apartman, gökdelen, ikizkule falan. xP Neyse, geyiği bağladım iyice ben. *-* | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 3:03 pm | |
|
En son Cleone Crystal Majarotte tarafından Perş. Ekim 29, 2009 2:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 3:50 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 4:57 pm | |
| Hergün süt içiyorum 1 ayda 12 cm uzamam lazım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 5:00 pm | |
- Hergün süt içiyorum 1 ayda 12 cm uzamam lazım xD
Ahuae :D Ben de kendimi bildim bileli süt içiyorum ama ayda 12 atmak olmuyor şimdiye kadar olmadı yani :( | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 5:02 pm | |
| Evet, ayda 12 cm. büyümek ancak hipofiz bezi bozukluklarında olabiliyor. Hem bana kalırsa uzunluğun fazlası da iyi değil, kapılardan geçerken tavana çarpmak kötü bir duygu. :( | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 5:05 pm | |
- Hergün süt içiyorum 1 ayda 12 cm uzamam lazım xD
Bende işe yarıyor mu, hiç bilmiyorum. Şu yazın sıcağında volleyball kursuna gittim tık yok. Beden eğitiminde son sıralar beni bekliyor. 1.64 | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 5:24 pm | |
| Aslında 1,64 yetişkin bir bayan için ortalama bir boy zaten. Fakat birkaç kuşak öncesine göre boylar bayağı yükseliyor, nedenini ben de merak ediyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması Perş. Ağus. 06, 2009 5:53 pm | |
| Beslenme bnece tek neden, daha da düzenli oluyor... | |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması C.tesi Ağus. 08, 2009 2:09 am | |
| 1.93 boyum var ama forumdaki arkadaşların okadar mıdır bilemem | |
|
| |
Elyssa Raymond Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 62 Nerden : godrics*hollow Gerçek İsim : Şeyma ^^ Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : melez Rp yaşı : 18 Özel Yetenek : animagus Evcil Hayvan : kırmızı anka Kayıt tarihi : 08/08/09
| Konu: Geri: HW-RPG Boy ortalaması C.tesi Ağus. 08, 2009 2:19 pm | |
| | |
|
| |
| HW-RPG Boy ortalaması | |
|