| Yarışma Teklifi... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Yarışma Teklifi... Çarş. Tem. 29, 2009 5:20 pm | |
| Ihm.. Buraya mı yazsam emin olamadım; ama bu da bir çeşit ilan ne de olsa..
Ufak bir duyumdan yola çıkarak bazı şeyleri ortaya çıkardım. Ben yokken genel sohpette adım geçmiş. Sanırım Seda'nın haksız puan verdiğini falan söylemişsiniz. Sadece bana değiş, herkese... Kimin söylediğini genel sohpette sorduğumda sitenin %90'ı böyle düşündüğünü öğrendim. Üstüne basa basa söylüyorum, bundan Seda'nın haberi yok! Anladığım kadarıyla bazı üyeler Seda'ya uyuz, bu yüzden bunları da Seda'dan öğrendiğimi falan sanıp Seda'ya binmesinler.. Rp'mde torpil olduğunu söyleyenler... Rp'me puan verdiği zamanlar ben Seda'yla yakın arkadaş bile değildim. Henüz 1-2 günlük arkadaştım o kadar.. En yakınlarına torpil uygulamazken bana mı uygulayacak sizce? Birisine daha okuttum rp'mi hatta.. O puan konusunda feci cimridir. Hatta bir sitede en yakın arkadaşına bile 99 mu ne vermişti, o derece puan kıran biridir... Benim rp'mi 95lik olarak gördü. Eh 5 puanlık görüş farkını torpil olarak görüyorsanız bilemem.
Gelelim ana meseleye... Rplerimin kötü olduğunu düşünüp, puanlamada torpil uygulayanlar mümkünse adam gibi çıksınlar.. Rp yarışmasına davet ediyorum onları. Belli bir kurgu üstünde rp yapalım ve Uğur, yani kesinlikle tarafsız adminimiz hangimizin rpsinin en iyisi olduğunu söylesin. Ben bunu söyleyebilecek kadar güveniyorum rplerime. Hadi, şimdi benim arkamdan rp puanıma yani emeğime laf edenlerde çıksınlar da görelim... Rp puanımın hakkını verip vermediğimi anca o zaman anlarsınız bence. Normal rplerimden anlıyor gibi gözükmüyorsunuz, Tanınmışlık durumuma bakılırsa...
Sevgiler, saygılar.. ^^ | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Yarışma Teklifi... Çarş. Tem. 29, 2009 5:21 pm | |
| Tanınmışlığı zaten paso indiriyolar :D | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Yarışma Teklifi... Çarş. Tem. 29, 2009 5:23 pm | |
| Sitede sadece out'a takılıp, rp veya paylaşım yapmayan insanların bile tanınmışlığı aşırı yükseklerde. Şöyleki ben siteden kimseye şuana dek tek bir laf bile etmedim. Tanınmışlığımla önceden de oynuyorlardı, sustum... Ama haksızlık da bir yere kadar ^^ | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Yarışma Teklifi... Çarş. Tem. 29, 2009 5:28 pm | |
| sence benim tanımışlık ne derecede idi. Öteki üyeliğimde -80 buna ne edersiniz. Aslında böyle bir başlık uygun bulmuyorum ama madem torpil ve ar diyenler va rkız Rp yarışmasına davet ediyor mertçe, haksız puan verildi diyenler buyursn başvursun başlık cuma günün ekadar açıktır. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Yarışma Teklifi... Çarş. Tem. 29, 2009 5:29 pm | |
| Açıkçası bana herhangi bir sebeple biri takıp 100 tane - puan verse de bunu önemsemem. Tanınmışlıkla mı bilinmek daha önemli, kişilikle mi? Kaldı ki yeni biri gelse ve beni -100 puanla görse belki biraz önyargı oluşabilir ama biraz gördükten sonra o da geçer. Dolayısıyla bunun o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Torpil konusuna gelince, burada kimsenin kimseye torpil yapacağını falan düşünmüyorum. Sonuçta burada reel kimliğimizle değil, rol kimliğimizle varız. Dolayısıyla bu konuda torpil yapıldığını düşünmek doğru olmaz. Kısacası tanınmışlık o kadar takılacak bir şey değil, rp içi olsun dışı olsun her türlü mesajdan verilebiliyor zaten bu. Ki puanı yüksek olana da madalya falan vermiyorlar, ciddiye almaya değmez. | |
|
| |
Johnny Tomas Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 627 Nerden : İzmir Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Okan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Kaslar Çam ağacından yapılma. Özünde Kunduz lifi vardır. 22 cm. Oldukça Esnektir.En iyi büyüsü: Carpe Portus Evcil Hayvan : Siyah Baykuş(Altair) Kayıt tarihi : 20/07/09
| Konu: Geri: Yarışma Teklifi... Çarş. Tem. 29, 2009 5:33 pm | |
| - Vladimir Stepan Riddle demiş ki:
- Açıkçası bana herhangi bir sebeple biri takıp 100 tane - puan verse de bunu önemsemem. Tanınmışlıkla mı bilinmek daha önemli, kişilikle mi? Kaldı ki yeni biri gelse ve beni -100 puanla görse belki biraz önyargı oluşabilir ama biraz gördükten sonra o da geçer. Dolayısıyla bunun o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.
Torpil konusuna gelince, burada kimsenin kimseye torpil yapacağını falan düşünmüyorum. Sonuçta burada reel kimliğimizle değil, rol kimliğimizle varız. Dolayısıyla bu konuda torpil yapıldığını düşünmek doğru olmaz. Kısacası tanınmışlık o kadar takılacak bir şey değil, rp içi olsun dışı olsun her türlü mesajdan verilebiliyor zaten bu. Ki puanı yüksek olana da madalya falan vermiyorlar, ciddiye almaya değmez. Bencede ben ilk kayıt olduğumda rp sevgililerini bile rp puanıyla seçmeye çalışanlar vardı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Yarışma Teklifi... Çarş. Tem. 29, 2009 5:37 pm | |
| - Vladimir Stepan Riddle demiş ki:
- Açıkçası bana herhangi bir sebeple biri takıp 100 tane - puan verse de bunu önemsemem. Tanınmışlıkla mı bilinmek daha önemli, kişilikle mi? Kaldı ki yeni biri gelse ve beni -100 puanla görse belki biraz önyargı oluşabilir ama biraz gördükten sonra o da geçer. Dolayısıyla bunun o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.
Torpil konusuna gelince, burada kimsenin kimseye torpil yapacağını falan düşünmüyorum. Sonuçta burada reel kimliğimizle değil, rol kimliğimizle varız. Dolayısıyla bu konuda torpil yapıldığını düşünmek doğru olmaz. Kısacası tanınmışlık o kadar takılacak bir şey değil, rp içi olsun dışı olsun her türlü mesajdan verilebiliyor zaten bu. Ki puanı yüksek olana da madalya falan vermiyorlar, ciddiye almaya değmez. Bu önemsiz diye milletin böyle uydurmalar mı yapması gerekiyor? Seda'nın haksız bir şekilde 100 vermediğini kanıtlamak istediğim için yarışma teklif ediyorum. isterlerse puanımı 0'a düşürsünler.. Hem bana göre o rp puanları değerli, evet. Sonuçta rpmzin kalitesi demek o. O akademiye bıraktığımız rpler en iyi rplerimiz olmalı. Yani en üstün başarımız... Herneyse işte, teklifim açık ve net.. Laf edenleri bekliyorum ^^ | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Yarışma Teklifi... Paz Ağus. 02, 2009 5:48 pm | |
| Bu başlığı tekrar hatırlatmak istemem ama bir daha adminler torpil yapıyor diyen olursa eğer bunu kanıtlasınlar. Başlık kilitlenmiştir. | |
|
| |
| Yarışma Teklifi... | |
|