| En Güzel Ünlü? (xD) | |
|
+9Tess Meridith Albanese Britney Vera Curtis Rabel Xyre Daniel Williams Sonia Lia Gonzalenz Victoria Lynn Hogan Nerissa Olivia Wolf Janice Audorphe L'Amour Vittoria April Brigham 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Perş. Ağus. 06, 2009 7:40 pm | |
| | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Perş. Ağus. 06, 2009 7:43 pm | |
| Kızım o kuaförü bilmiyorum ama kendi saçımıza bşeyler yaparız düzleştiriciyle falan :D Tabi kızım ben hep veresiye alırım, beni tanır onlar zaten :D Koton olsun, Tiffny olsun, İpekyol olsun hepsi bana eyw. derler :D B gerçek ve real aynı şey diil mi be? :D Daniel napalım özentilik çok kötü ama I like it :D | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Perş. Ağus. 06, 2009 8:01 pm | |
| zuhahaha bende isterim banane banane xD Michelle Trachtenberg zuhahahha xDxD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Perş. Ağus. 06, 2009 8:02 pm | |
| | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 9:22 am | |
| Ben! Zooey Deschanel olması gerek xP Hepinizi sollar bu kız xD | |
|
| |
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 9:36 am | |
| | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 10:08 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 10:12 am | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 10:40 am | |
| Şeyide ekle xD Aimèe Dèmon Black-Liv Tyler | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 10:43 am | |
| Kristen'ın sahibesi gelsin oyum ona (: LS'yi bu işlere sokmam ne gerek var :D | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 10:52 am | |
| Ben de eski sahibesiyim ama xD | |
|
| |
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 11:00 am | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 11:51 am | |
| | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 11:52 am | |
| Off..işte benim rakibim xD Ekledim. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 11:55 am | |
| | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 11:58 am | |
| Ben de ben de xD Beni de ekleyin :D | |
|
| |
| Konu: Geri: En Güzel Ünlü? (xD) Cuma Ağus. 07, 2009 12:51 pm | |
| | |
|
| |
| En Güzel Ünlü? (xD) | |
|