Scarlett Johansson Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Amerika Meslek : Dükkan Sahibi Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Kristen Elle Bell Perş. Ağus. 06, 2009 8:03 pm | |
| Azkabanda herzaman ki gibi karanlık ve puslu bir hava hakimdi. Hapishanede artan çığlıklar herkesi rahatsız etmeye başlamıştı. Cecilia hızlı adımlarla yemek salonuna girdi,"Elle doğuruyor, küçük ölümyiyenimiz geliyor." diyerek salonun içinde bir kahkaha kopardı.Tam o dakikada bir bebek ağlaması kulaklara çalındı.Cecilia "Geldi işte!" diyerek zindana koştu. İçeri girdiğini iki iyi giyimli adam Elle'in başında duruyordu. Cecilia tıslar bir şekilde," Siz burada ne arıyorsunuz? Belanızı mı arıyorsunuz?" dedi. Adamlardan biri uzun boylu ve zayıf diğeri ise kısa ve şişkoydu. Birbirlerini hiç andırmadıkları kesindi. Uzun olanöne çıkarak "Biz SYYD'den geliyoruz.Bize birşey yapamazsınız.Şuanda zindanın etrafı ruhemicilerle çevrili.Ve çocuğu almaya geldik." dedi kendini beğenmiş bir tavırla.Cecilia,"Bunu yapamazsınız aşağılık herifler!Yemin ederim sizin kökünüzü kurutucaz." İki adam söylenenlere dikkat etmeden bebeği alarak oradan uzaklaştılar.Elle biraz kendine gelmişti ve hemen bebeğini sordu.Cecilia'nın verecek bir cevabı yoktu.İkisinin de iyi olan herşeye karşı olan nefretleri büyümüştü. Uzun boylu adam hafifçe kapıyı tıkladı.İçeriden gelen"Buyrun!"sesinden sonra yavaşça içeriye girdiler."Bebeği getirdik efendim!"dedi şişko adam.SYYD başkanı Michael Sutton bebeği nazikçe kucağına aldı ve,"Çıkabilirsiniz,teşekkürler!" dedi kibar br hareketle kapıyı göstererek."Gel bakalım güzel bebek!Senin adın ne olsun acaba? Buldum!Kristen..." dedi bebeğe. Kristen günden güne büyüyordu;fakat diğer çocuklara hiç benzemiyordu.Hiç gülmüyor ve arkadaşlarıyla hep kavga ediyordu.Hiçbirşeyden tatmin olmuyordu.Sanki içinde herşeyden haberdar gibiydi.Annesinin nefreti ve kini ona geçmiş olmalıydı.Küçüklüğünden beri Kristen'e sahip çıkan SYYD başkanı Michael çok üzgündü.Kristen için birşeyler yapmak istiyor;fakat elinden birşey gelmiyordu... Durgun ağustos akşamında herkes ortalıktan çekilmişti.Karanlığın içinde ilerleyen adım sesleri vardı.Adımlar Kristen'in odasına yöneldi ve kapıyı açarak içeri girdi.Kristen birisi tarafından dürtülüyordu.Gözlerini açtı ve yanında tanımadığı sarışın bir bayan olduğunu gördü.Ama sarışın bayanı daha önce tanıyormuş gibi kendine yakın hissetmişti."Sizde kimsiniz?" dedi sessizce.Sarışın bayan gözleri dolmuş bir şekilde "Ben senin annenim Kristen.Şimdi bizimle gelmen gerek sonra sana herşeyi anlatacağım.Şimdi bizimle geliyor musun?"dedi elini uzatarak.Kristen elini kadınınkinin üstüne koydu.Ve Kristen hiç sevmediği bu yerden kurtulduğuna sevinmişti.Ertesi gün Kristen'ı hiçbir yerde bulamayan Michael çok endişelendi.Günler geçmişti;fakat hala Kristen'den bir haber çıkmamıştı.Michael perişan olmuştu.Günlerce gözyaşı döktü.Ve içinde hala küçükte olsa bir umut vardı... Aradan 10 yıl geçmişti.Kristen artık 18 yaşındaydı.Annesi onu tüm bildikleriyle eğitmiş ve kötü bir kız yetiştirmişti.Kristen doğduğunda olan herşeyi öğrenmiş ve SYYD başkanını öldürmeye yemin etmişti.Ve bu yeminin yerine getirilme vakti gelmişti.Yine akşamdı.Ortalık durulmuştu.Kristen evin dışındaydı.İçeri girmek için uygun zamanı bekliyordu.Uygun zaman geldiğinde kapıyı kırarak içeri girdi.Karşısında duran Michael'ın şaşkın suratını görmek sevindiriciydi.Çok şaşıran Michael ne diyeceğini şaşırmıştı."Sen Kristen'sın.Ama senin öldüğünü sanıyordum.Yıllarca aradım seni.Bir haber çıkmayınca da öldüğünü sandım." dedi yaşlı adam."Bak bu işi hemen yapmayalım.Bana yılarca bakmış olabilirsin;ama sen beni annemden ayırdın.O yüzden bunu yapmak zorundayım." dedi ve asasını kaldırarak "Avada Kedavra"dedi.Daha sonra Michael'in cesedinin yanına yaklaştı.Yaşlı adamın gözlei açıktı ve bir damla gözyaşı sallanıyordu gözünün ucundan.Kristen birden hıçkırıklara boğuldu.Yaptığından çok pişmandı;ama pişmanlıkta bir erdemdi.Kristen'ın içinde hala küçükte olsa bir iyilik vardı ve demek ki bu iyiliği çıkarmak için bir ders alması gerekiyordu.Her hatadan çıkan bir ders vardır ve bu dersler bazen bir insanı bile değiştirebilir... | |
|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Kristen Elle Bell Cuma Ağus. 07, 2009 2:17 pm | |
| Kısa bir hikaye tadında da olsa güzeldi. Ama ne yazık ki betimlemeden fazlasıyla yoksundu.
Betimleme: 20 Uzunluk yeterli ama biraz daha fazlası fane olmaz. Uzunluk:13 Renkler klasikti ama uyumluydu. Bazı konusma cümlelerini aynı renk yapmışsın. Renk Düzeni: 10 Noktalama hatası göremedim ama hızlı yazmandan kaynaklanan kelime eksiklikleri vardı. Ve bence noktalama işaretlerinden sonra boşluk bıraksan daha güzel olur. İmlâ Düzeni: 13 Herşey çok hızlı oldu. Anlatımı biraz sade. Betimleme katara bunu düzeltebilirsin. Yazım: 13 Rp Puanın: 69 + 1=70 | |
|