| KRİSTEN HAMİLE Mİ? | |
|
+5Loranne Elizabeth Widmore Aimèe Dèmon Black Britney Vera Curtis Anette Sophia Miller Robert Brandon Eclipse 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 10, 2009 7:37 pm | |
| - Alıntı :
Twilight'ın başrol oyuncularından genç yıldız Kristen Stewart hamile mi?
Bu yıla damgasını vuran ve en iyi öpüşme dahil bir çok oscar heykelciği kazanan Alacakaranlık (Twilight) filminin yıldızlarından şok haber!
Twilight'ın başrol oyuncularından genç yıldız Kristen Stewart'ın hamile oludğu idida edildi. Çarpıcı iddia bununla da bitmiyor.
Avustralya'da yayınlanan New Weekly dergisinin haberine göre bebeğin babası da Stewart'ın filmdeki başrol arkadaşı Robert Pattinson.
Dergi, Stewart'ın bir arkadaşına dayandırarak yayınladığı haberde genç yıldızın hamile olduğu iddialarına yer verdi.
Habere göre Stewart'ın arkadaşı genç yıdızın "Hamile olabilirim. Bebeğin babası da Rob" dediğini ileri sürdü.
Yine dergideki habere göre aynı arkadaşı Stewart için evde yapılabilen bir hamilelik testi satın aldı. Stewart'ın arkadaşı "Kristen bu durumdan dolayı çok gergin ve sinirli" diye konuştu.
Dergi; kapağına taşıdığı bu iddiayı güçlendirmek için şu sıralar The Runaways adlı filmde Joan Jett'i canlandıran Kristen Stewart'ın belinin kalınlaşan görüntüsüne de yer verdi.
Sinema seyircileri Kristen Stewart 'ı Panik Odası'nda Jodie Foster'ın oynadığı karakterin şeker hastası kızı olarak tanıdı.
1990 doğumlu Stewart o zamanlar 12 yaşında küçük bir yıldız adayıydı. Ama bu filmdeki performansıyla hem yönetmenlerin hem sinema seyircisinin beğenisini kazandı.
Alacakaranlık ile şöhretinin zirvesine çıkan güzel yıldız şu sıralar Floria Sigismondi'nin yönettiği Runaways adlı filmde müzisyen Joan Jett'i (sağda) canlandırıyor.
Başka atacak yer bulamadım buraya attım. | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 4:24 pm | |
| Olay yaratacak haber arıyorlar... Bana sorarsanız saçmalık. Ama ola da bilir tabii. Bilemem. Gerçi umrumda olduğunu söyleyemem ya, neyse. | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 6:21 pm | |
| Ateş olmayan yerden duman çıkmaz,bence.
En son Brandelyn Vera Curtis tarafından C.tesi Tem. 11, 2009 6:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 6:30 pm | |
| - Amelie Rush demiş ki:
- Bence bunlar, gözden düşmeye başlayan ikiliyi tekrar gözü sokmak için yapılan şeyler.
bencede yıvrım +100000 :lol!: | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 6:34 pm | |
| Ay,ne gözden düşmesi xD Adım atsalar biliyoruz. Yeni çıkacak film için olabilir aslında,aklımdan geçmiyor değil. Ya da dergi pek satmıyordu,sırf satmak için uyduruldu;ama... Eğer bu doğruysa Kris,bebeği aldıracak ve 'Yok böyle bir şey.' diyecek gibi geliyor. Daha demin de dediğim gibi ateş olmayan yerden duman çıkmaz. | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 6:39 pm | |
| Ben takıntılı bir fan değilim,arkadaşlarım maş. var.Bence bilmeden konuşmayalım ve gayet objektif olduğumu düşünüyorum.Tüm ihtimalleri sıraladım;ama bu benim görüşüm.Kimse katılmak zorunda değil x) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 6:43 pm | |
| Ya zaten artık önümüz arkamız Kris-Rob haberi oldu takıntılı fan olsan ta olmasak ta bir şekilde öğrenmek zorunda kalıyoruz bunları.Ayrıca bende bu haberin yalan haber olduğunu düşünüyorum.Genelde basın,medya yükselmekte olan ünlüler hakkında böyle haberler yapıyorlar.Mesela Michael Jackson öldü ama arkasından bir düzine yalan haber yapıldı.Basın dikkat çekmeyi sever xD Bu yüzden bu tür haberlere ben inanmıyorum çünkü eminim bunun gibi bir dolu haber çıkmıştır daha. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 6:52 pm | |
| Valla bilmiyorum.Zaten Rob'un bayan hayranları çıldırmıştır.Bir ara Kis'le Rob ayrılmak zorunda kalıyordu.Bayan hayranlar çok baskı yapıyorlarmış.Artık nasılsa.Tehdit felan.Şimdi kafayı yemişlerdir. | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 6:59 pm | |
| Şimdi bir artist oldu.Havalar felan.Ama yağuşıklı çocuk.Saçları biraz mal.Bence onu kendisi öyle yapıyor.Üstü giyinikken yakışıklı ama diğer taraftan orman gibi bir şey.Neyse midem bulanıyo zaten.Konuyu uzatmayayım. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 7:24 pm | |
- Ben yakışıklı olduğu görüşünde de değilim. Biraz kasıntı bi' hali var.
+1 HP'deyken daha iyiydi.Alacakaranlıkla beraber sürekli tarzını değiştirdi.Zaten öyle ahım şahım bir albenisi de yok bana göre | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 7:27 pm | |
| bence orda da pek iyi değildi. :S | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 7:28 pm | |
| - Melanie Eclipse demiş ki:
- bence orda da pek iyi değildi. :S
Daha masumdu,çocuksuydu.Bi'de filmde öldü ya çok dokunmuştu bana ^^' | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 8:06 pm | |
| - Brandelyn Vera Curtis demiş ki:
- Ateş olmayan yerden duman çıkmaz,bence.
Duman çıkarmak istedikleri için ateş yakıyorlarsa, elbette öyle.. | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 8:08 pm | |
| - Anette Sophia Miller demiş ki:
- Brandelyn Vera Curtis demiş ki:
- Ateş olmayan yerden duman çıkmaz,bence.
Duman çıkarmak istedikleri için ateş yakıyorlarsa, elbette öyle.. +1000000000000000000000000000000000000000000000000 | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 8:08 pm | |
Aslında oynadığı rolde kasıntılık yapması gerekiyor ama ben de değilim. Pudrası ve rujuyla berbat bir görünüm sergiliyor. -_-" | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 8:14 pm | |
| - Anette Sophia Miller demiş ki:
- Amelie Rush demiş ki:
Aslında oynadığı rolde kasıntılık yapması gerekiyor ama ben de değilim. Pudrası ve rujuyla berbat bir görünüm sergiliyor. -_-" :D :D :D Kesinlikle doğru :D :D | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? C.tesi Tem. 11, 2009 8:17 pm | |
| Ouvv! Bir anda tüm artıları topladım. xD Aferim bana. :P Ama gerçekten. Kişisel görüşlerim böyle... | |
|
| |
Victoria Claire Hale Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Gerçek İsim : Victory, C~ Tarafı : Aydınlık '~ Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Paz Tem. 12, 2009 11:37 am | |
| evet bende duydum hatta bi dergi karnının şişmiş görüntülerini bile vermiş valla Rob hayranları sevinmiştir ne diyim ben Taylor cı olarak pek etkilenmedim :) | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 17, 2009 12:29 pm | |
| Aksine kedere boğulmuşlardır.Rob2un manyak hayranları Kirsten'la öpüşüyor diye mitinge çıkmaya hazırdı resmen.Hatta habere çıkmıştı. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Yalan (: Cuma Tem. 17, 2009 12:32 pm | |
| Bu haberi çok abarttılar. Kris deri giydiğinden göbek çıkmış. Onu da Life&Style hamile diye yayınlamış.
Bu haberin ilk kaynağı Life&Style. O yüzden inanmayın | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 17, 2009 12:35 pm | |
| Kris'in gerçekten hamile kalacak kadar salak olduğunu sanmıyorum :D | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 17, 2009 12:37 pm | |
| Valla Face'te Rob'da yattıkları resim var.Kristen'da da var yattıkları.Sordum hamile misin diye.Cevap bekliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 17, 2009 12:39 pm | |
| O da sana gerçeği söyleyecekti zaten.Bekle :D | |
|
| |
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 17, 2009 12:41 pm | |
| Söyler söylemez.Kendi problemi.Ben öğrendiğimi yazarım.Aksi çıkarsa.Face'te ona gidip yalancı yalancı yazacam. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: KRİSTEN HAMİLE Mİ? Cuma Tem. 17, 2009 12:43 pm | |
| Face'te Offical profilleri yok diye biliyorum. Myspaceleri bile menejerlerinin. Zaten böyle bir şey olsa bile sonuca varılmadan biter. | |
|
| |
| KRİSTEN HAMİLE Mİ? | |
|