Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Isabella Waters

2 posters
YazarMesaj
Isabella Waters
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Isabella Waters

Tarafı : Aydınlık
Kan Durumu : büyücü
Rp yaşı : 13
Evcil Hayvan : köpek
Isabella Waters Neseli10

Isabella Waters Empty
MesajKonu: Isabella Waters   Isabella Waters Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 9:55 am

Eveet bi an önce yazayım dedim:
Isabella uyandı.Yatağındandan tavandaki dolambaçlı çizgileri izliyordu.Bir baktı ki derse 5 dakika kalmış.Hemen giyindi ve derse yetişti.Uyumadan önce anne ve babasına e-mail göndermek istiyordu.Isabella'nın annesi mavi gözlü sarı saçlıydı.Babasının da saçı siyah gözleri kahverengi idi.Isabella onlara hiç benzemez yemyeşil gözleri ile insanı büyülerdi.Dersleri bitirdi.Yatma vaktinde hemen laptopunu açtı.Ne yazık ki laptop çekmiyordu.Sanırım sabah 8'de kalkması gerekti.Çünkü öğretmenlere mektup göndermek istediğini söylemek istedi.Hogwarts'da yeniydi.Ertesi gün kalkıp mektubunu gönderdi.Anne ve babasının içi rahatlamıştı.Isabella birçok arkadaş edinmişti.Hogwarts'ı sevmeye başlamıştı.Hogwarts'daki dersler çok farklıydı.İksir vs yapmak gerçekten çok hoştu...

Ben güzel olmadığı düşünüyorum.Ama yaşıma göre elimden bu kadar geliyor...
Loranne Elizabeth Widmore
Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Loranne Elizabeth Widmore

Meslek : Öğrenci -_-
Gerçek İsim : Seda.
Tarafı : Karanlık
Kan Durumu : Saf - Kan
Rp yaşı : 25
Evcil Hayvan :
Isabella Waters Huysuz10

Isabella Waters Empty
MesajKonu: Geri: Isabella Waters   Isabella Waters Icon_minitimeC.tesi Ağus. 08, 2009 10:03 am

Daha özen gösterdiğiniz bir Rp'yi değerlendirmeye bırakın lütfen. Bu Rp'yle puanınız 20'i geçmez.

Isabella Waters
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Isabella Lily Moreau
» Isabella Lily Moreau