| Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. | |
|
+14Patrick S. Patel Vladimir Stepan Nieltsev Rabel Xyre Victoria Lynn Hogan Daniel Williams Scarlett Johansson Godric Mick Appeals Tess Meridith Albanese Jasper Ruby Black Winona Bannatyne F. Xaviér Graimouré Riley Beth McConnor Betty Cathie Right Wentworth Lincoln Wayne 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 12:39 pm | |
| Utku sana geliyor!
- Konuşmak güzeldir ama çoğu zaman gerek SUSMAK!
| |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 12:40 pm | |
| Derdime Çare Baytarım Yok Şafak Güneşi Fermanıyım Gerisini Getirin :D | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 1:08 pm | |
| Sen hep kendini bilicen Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen. :D (Heralde böyleydi) | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 1:09 pm | |
| laylylom sana göre sevmeler hopa şinanay xD xD :D :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 1:11 pm | |
| - Tess Tiffany Widmore demiş ki:
- Sen hep kendini bilicen
Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen. :D (Heralde böyleydi) Güzel lafmış. Kanki emin olki kesin yenerler bizi seksekde...[Utku mesela sen yenersin seksekde bizi xD] Zıplamaya alışkın değil tam bir rapper bu bünye 8) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 1:17 pm | |
| Patron Oynaşalım Patron Oynaşalım xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 1:20 pm | |
| Mezarını Kazıcam Ellerimle! Hadi beni yenebilir misin sen önünde? | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 1:21 pm | |
| I don't want to Stay another minute I don't want you To say a single word (PCD'ye bağladım :D) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 1:29 pm | |
| I want you I want you so bad I want you, I want you so bad It's driving me mad, it's driving me mad. I want you I want you so bad babe I want you, I want you so bad! :lol!: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 2:38 pm | |
| Oyaka Boyaka Six Van Nine Hey :d | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 2:40 pm | |
| Bebeğim bu gün doktoruma dedim: “Artık ötenazi hakkımı isterim” Beni izleyin gömeceğin üzlerim Mikrofonu tutan elin acı verir kanseri | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 2:42 pm | |
| Hareketi Severim Hareketi Seviyor Ya Sizler? madagascar 2'de duymuştum | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 3:46 pm | |
| Giy ateşten gömlekleri bir bir yansın üzerin! Ve dahi kır topraktan çömlekleri zaten tedirgin halim Bir benim bir bendim ve bir kendim ortadayım Bitmez derdim bu hal beni yer bitirir bildim | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 3:50 pm | |
| Nino senden bunu beklemezdim.. Böğğ, Halide Edip'in kemikleri sızladı bu parçayla. Yunus denen adam cübbelisinin eteğini öpe dursun ne edebiyat ne felsefe yapsın ne de metafiziklsel(!) anlam katsın..
Her tarafta buğu, her taraf karanlık. Melankolia admini evimi bilir artık, yeraltının en üstünde ben varım bataklık, evindir homie, bak sıra başlık.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 4:08 pm | |
| Üzümü bağda üzücem seni dağda İlk rapinse bu senin kız mc daha daha Yok mu bana bana versin hadi bana bana İşte böyle toplumuz kızlar araçtır aslında Maksat muhabbet araçtan kasıt bunlar Daha fazlasını istersen amaç olur bunlar İşte bu yüzden camiada azdır kızlar E biraz durun kızlar yüreğim sızlar
ahsdfsadesdfsa xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 4:20 pm | |
| Bullshit! Daniel sarmış..
faşo ideolojini yakmaya geldim benim ideolojim kriminaloji bıdı bıdı rapleri gömmeye geldim mezarına babanızı görmeye geldim esenlerde gezenler bazıları travesti müzikal bilginle aynı elvissin ? lan ege de mi geldi .... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 4:29 pm | |
| HoopSSS xD Esenler'e laf yok xP Ama adam haksızda değil hani :D Bizim sınıfda %75'i öyle xD
Yalnız mı kaldın sen eskiden de olduğu gibi Teklifimi de kabul eden sanırım yok ki Sen de kaldın tek başına disslerimi aldın Aldığın her bir gün için tek başına ağla Benim için tek birşey söylemek ister misin Acaba böyle disslemekle mi geçti benim ömrüm Nerede olduğunu bilmesen de beklersin Bizim disslerimizi de yersen afiyet olsun | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 4:30 pm | |
| Back by popular demand
Now pop a little Zantac or ant'-acid if you can
You're ready to tackle any task that is at hand
How does it feel, is it fantastic, is it grand?
Well look at all the massive masses in the stands
Shady man… no don’t massacre the fans
Damn, I think Kim Kardashian's a man
She stomped him just cause he asked to put his hands
On her massive Gluteus maximus again
Squeeze it, then Squish it, then pass it to her friend
Can he come back as nasty as he can
Yes he can, can, don’t ask me this again
He does not mean to lesbian offend
But Lindsay please come back to seeing men
Samantha’s a 2, You’re practically a 10
I know you want me girl,
In fact I see your grin!
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 4:33 pm | |
| Time has come to step up, and take back what you took from me! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 5:37 pm | |
| Dunyanın Sonunda Doğmuşum Yada Ölmüşün Haberim Yokk | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 5:39 pm | |
| Çikta çikta çikta çikta Çik çik çik çikita Çikita muz. :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Ptsi Ağus. 10, 2009 5:41 pm | |
| Yok,Hİç hesapta Yokken Durduk Yere Geldi. | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. Paz Ağus. 16, 2009 1:42 pm | |
| | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. C.tesi Eyl. 05, 2009 12:08 pm | |
| | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. C.tesi Eyl. 05, 2009 2:17 pm | |
| İf you aint dirrty..you aint here to pArty | |
|
| |
| Üstekine bir şarkının bölümünü gönder.. | |
|