| Üstekkine Bir Dörtlük Gönder | |
|
+20Margarita Elisa Unique Fiore Ann Muschi Patrick S. Patel Jenny Rose Monteque Daniel Williams Darq Black Michael Nymins Miller Jasper Ruby Black Dianne Dickenson Jack William Black Sean Jake Miller Anette Sophia Miller Vladimir Stepan Nieltsev Swieta Miranda Andié Riley Beth McConnor Rabel Xyre Loranne Elizabeth Widmore Diego Black Aimèe Dèmon Black Sonia Lia Gonzalenz 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Paz Tem. 19, 2009 4:07 pm | |
| Şiirlerde Olduğu Gibi.Üstekki Üye'ye Bir Dörtlük Yoluyoruz. "Alıntıdır" ............... | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Paz Tem. 19, 2009 4:39 pm | |
| Adın Sonia Geldin oyunlara Sitede yeni gördüm ama Sevdim seni gözüm a Biliyorum biraz fazla saçma Zuhahaha | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Paz Tem. 19, 2009 4:47 pm | |
| Geldim Oyunlara^^ Uçtum Havalara^^ Seninki Dörlük Değildi Ama^^ Dikkat Et Bunlara^^ | |
|
| |
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Paz Tem. 19, 2009 7:25 pm | |
| Bu dörtlük güzel iş, Ama alanı çok geniş, Seni Slytherinli kız, Çok yakışmış bu gülüş.. :=) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Paz Tem. 19, 2009 7:28 pm | |
| Lordsun diye fazla havalanma Bu üçlük olacak gibi geliyor bana :D Bu dizeye uygun bişey bulamamış olabilirim ama Mamamınımimiminimamanı mikrofon "şov" :D
Höhh..bu ne ya!? :D (Ayy..bi' de özentiyim ha :D Nasıl hareket?) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Paz Tem. 19, 2009 7:31 pm | |
| Loranne bu ne biçim şiir, Okudukça cinnetim gelir, Lord olmak kolay mı sanki, Bırak da olsun azıcık kibir... :D Kih kih kih... | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Paz Tem. 19, 2009 7:33 pm | |
| Out: Sen de diss yazma potansiyeli var.:shock: Off süper bişey :shock: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Paz Tem. 19, 2009 7:37 pm | |
| Ünlün Güzel Ama^^ Kötü Resim Bulmuş Buna^^ Karanlık Lord Olmuşsun Hayırlısıyla^^ Karanlık Lady'yede Benden Selam Söyle Baba^^
Bu ne :D Iska :( | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 8:18 am | |
| Disney ünlülerini seviyorsun Slytherin olmuşsun Herkes gibi sen de Şiir yazmaya çalışıyorsun zuhahaha ne biçim oldu yaa xDxD | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 1:38 pm | |
| Nasıl olur tarak paşam Adam gibi addır Paşhan Kimdir böyle harni paşa Laf lafı açar kovar savar | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 1:57 pm | |
| Manyağın Tekisin.^^ Bu Oyunu Çok Seversin.^^ Dırdırcı Konusunda çok Haklısın Ama,^^ Gece Gümdüz Beni Süzersin.^^
^^...............^^
Madem Renkli Seversin.^^ Beni Biraz Zor Geçersin.^^ Harketini Çaldım demişsin Ama^^ Yanlış Kişiye Söylemişsin^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 2:02 pm | |
| Ati yada kalender değilim. Meşrebe gerek yok dervişe el sürme Feşitizm bide pesimizm karşıtı Hadi kalk ayağa neymiş nemo problemo! | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 2:12 pm | |
| Keyfine diyecek yok Güzelliğine bayılan çok Tarafı yanlış seçim sanki Atamaz tahtada bir rok. :D | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 2:15 pm | |
| Kullanır anime karakteri neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu sanki? Hiç insan ünlü kalmamış gibi Karışmak bana düşmez tabii. Herkes istediğinde özgür olmalı harbi. Değil mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 2:16 pm | |
| Taraf doğru karalama yok Bey kim tanımam Voldi tey tey Karanlıktan kormuyorum sade yanlış anlatılma Yanlış anlasınlar yeter durduk yere fink atar | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 2:25 pm | |
| Işığa ihtiyaç duymaktansa, karanlıkta varolabilmek daha mantıklı aslında. Ancak sevgi ve dostluk aydınlıkta Aptallıktır savaşta ihtiyaç duymamak onlara Var mı itirazı olan bana? | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 2:30 pm | |
| Paranoyaktır hali, kalmamış mecali Döktürür de yazar, öyle etkiler hali Tarafsızlıkta yakalamıştır kardeşliği Zekidir aynı zamanda, binasının hediyesi. :) | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 6:09 pm | |
| HakLı OLabiLir BiriLeri^^ Niye BöyLe Anime ÜnLüsü Ki?^^ Bence Bırak Sen Bu İşLeri^^ Yoksa KaLıcaksın Evde Sap Gibi^^ ^^........Swy...........^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 6:19 pm | |
| Pop-Up katlanan sanattır duyum Vampir tipi soy nedirki raraf doyumsuz Rp hadi kas bak'm dinle bunu göz yum İmza harbi içti içti şidmi şuursuz | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Ptsi Tem. 20, 2009 6:24 pm | |
| Çok Acayip Biri^^ Aman Çok ÖnemLi^^ Alınma Canım Ama^^ Bu Oyun İçin Kafiye GerekLi.^^ ^^..............Swy.............^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Salı Tem. 21, 2009 2:36 pm | |
| Böyle naz görmedim bu yaşıma kadar, Kan sızıyor ta göz yaşıma kadar, Ey sevgili gelirsen ekime, Gelmezsen kasıma kadar...
:D :D Anlayana... | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Salı Tem. 21, 2009 4:43 pm | |
| Lord'dur Kendisi^^ " ' " Ayırılmalıdır Lord Kelimesi^^ Avatar Yakışmamış Gibi^^ Aman Yine Ne Önemli^^ | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Salı Tem. 21, 2009 4:44 pm | |
| Kankamın sevgilisisin.. Sen ne güzel şeysin.. Yaptığın rpleri gördüm.. Kız sen deli misin?.. zuahahhaha saçma oldu kusura bakma xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Salı Tem. 21, 2009 4:49 pm | |
| Canım Acıyor Ama^^ Fazla VızvızLanma^^ Kusura Bakma^^ Kafyı Yedim Bu Ara^^ ^^^......Swy....^^
| |
|
| |
| Konu: Geri: Üstekkine Bir Dörtlük Gönder Çarş. Tem. 22, 2009 10:09 pm | |
| Geçmiş Olsun<< Tüm İyilikler Seni Bulsun.<< BeLalı Kızsın ama<< Kandilin Kutlu Olsun<<
Bu ne? Bee^^ :D KandiL geçmiş ama saçma sapan kandil msjlarıda uydurmayı ihmal etmiyen kişi.Benn^ | |
|
| |
| Üstekkine Bir Dörtlük Gönder | |
|