| No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| | |
|
+2Rosepery Dé Querin Wentworth Lincoln Wayne 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 3:58 pm | |
| En Sevdiğim Şarkılardan BirkaçıYeşil Başlı Gövel Ördek Yakamoz Ayrılığın Hediyesi Boşverdim Gada Gözlüm Karabasan Geceler Kesin dinle Dört Duvar Ağlamam Koftiden Bitches En Sevdiğim sanatçıların Resimleri Ahmet KAYA
Yiğit TEKİN Tek albüm Kapağından Resmini bulabildim
Ahmet Şafak
Hollywood Undead
| |
|
| |
Wentworth Lincoln Wayne Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 376 Nerden : Karaman Meslek : Ha Öğrenci Ha Amele:D Gerçek İsim : Okan Patronus : Çift Başlı Kartal Tarafı : ~Darkside~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Asası : Gölge Karmaşası Karaağaç'dan yapılma. Özünde Ejderha Tüyü vardır. 22 cm. Esnektir. Saldırı Büyülerinde Başarılıdır. En iyi büyüsü: Carpe Portus Özel Yetenek : Metamorphmagus, Zihnefendar Evcil Hayvan : Kartal Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 3:58 pm | |
|
En son Wentworth Lincoln Wayne tarafından Paz Ağus. 09, 2009 4:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 3:59 pm | |
| değmezsin
dersin ya bitti herşey rahatım özgürüm bir kuş kadar yanılırsın... farkına varmadan asıl şimdi başlar herşey unuttum dersin ya boş boş yaşarsın artık hem aşkla hem aşksız sigaran elinde ölüme layık sözlerinle gözlerin dolar aslında her ayrılığı anlatan şarkı kulağından fısıldayarak geçtiğinde kalbin küt küt atar dudak büktürür sana ağlamıyacağım dersin egonu tatmin edercesine unuttum dersin ama ya hatırlarsam paranoyasıyla yaşarsın artık kendini vurmuşsundur boş eğlencelere duygularını kitlemişsindir mahsen zindan diplerine sözlerin karışır, dilin dolanır, onu görmemek için yol değiştirir, var oluşa ağlarsın hayatı biran önce yaşayıp bitirmeye çalışırsın. kelimeler yetmez aslında onu düşünürken koyduğun sıfatlara öznesi hep odur kurduğun cümlelerin sen nekadar farkında olmasanda değmezmiş der dilin fakat gözlerin ele verir seni üzülürsün ağlarsın tek başına yanarsın ama nafile sen bir hiçsin aşkı değmeyecek birine kurban edecek kadar zayıfmışsın
okan kemer
yenilirim Sanki benim aynalarım göz gözü görmüyor şu saatlerde. Daha düne kadar içimi yakan, gözlerimi yaşlara boğan hersey, her ne varsa nasıl da sakince geçip gittiler uykularımdan bir anda. Seviniyorum,belki de uzun zamandır beklediğim bir sükunetti bu. Sonlandırılması gereken bir ilkti delicesine,saçmacasına... Herseyi oldugu gibi anılarımda bırakmayı gercek bir olgunlukla kabullendim. Ne tuhaf,yalnız da hissetmiyorum kendimi artık. Kontrol altında tutulmaya calısılırken meger ben hep kontrolumu kaybetmisim,öyle safca. Kabullenemediğim her ne varsa kabullenerek dünüme çivilemeyi idrak ettim. Öyle ki ağladıgım üzüldüğüm şeyler çok farklılastı,gözümde yüreğimde farklılaştı hersey... Değerlerimi yitiren bir sevgi ugruna içimi sızım sızım sızlatan 'o' eminim ki yarınımda olmayacak. Yüreğimi kıpırdatan o şey gözyaşlarımı kıpırdatıyor artık. Ne kadar kısa sürdü güneşimin batısı,ben hiçbirseyi bu kadar kısa sürede kış yaşamamıştım. Beynimi donduruyor hersey düşüncelerimden uzak,yürek düşüncelerimden çoook uzak! Gerçek oldugunu sandıgım hersey ne kadar da sahteymis oysa. Hiçbir olumsuzlugu bu kadar kısa zamana sıkıstırmamıstı kimse,beynimi ise hiçbir karar... hislerimden hisleri,yüreğimden ve beynimden akıp gitti bir anda .. ben hep aynı gülen dudaklarımla dönüşünü beklerken, o beni bugünkü dönüşsüz kararlarıma zorlayan yollardaymış,bilmiyordum. Dondu...İçimde dondu bir bir gözümün önüne getirdiğim bekleyislerim..insanı yıkan işte bu! Bu saçmalıklarmıs,benim için doğruydu oysa. Beni gören aşkıma ağlıyorum sandı hep.Oysa ben ağladıgım gün ve gecelerime, kayıtsız sartsız onun benim olduguna inandım, inandığım zamanlarıma ağlıyorum.İşte böyle çıkmazlarda ben güzel kıyamadığımı daha cok özlüyorum. Ama yeneceğim,yenmem gereken bir savaş bu yenilirsem kıyamadığıma yenilirim, yenilirsem gururuma...yenilirsem hakettiğime inandıgım ihanetlerine... özlerken onu, düşünürken saatlerce ben onu özlerken her defasında ağlarken hiç bişeye yenilmezken kıyamadığıma yenildim yenilirim
0kan V. Kemer
aslı
yakar yoksulluk adamı yanlışlar yol buldurur artık insana tecrübe hayat dersi der bunlara büyükler kimileride sınav der
bir zamanlar bir kız vardı adı aslıydı aslı kadar temiz aslı kadar güzel aslı kadar saf doğdu büyüdü her insan gibi aşık oldu sevdi acı çekti kan ağladı hayata sitem koydu
duyguların en güzelini düşlerken acının en hasına layık oldu kaptırdı kalbini soysuz densiz birine ona kul oldu sevdi çok sevdi okadar çok sevdiki ruhu onun oldu yaktı kızcağızı bu aşk derdinden divane oldu
toprak
ben kışımı vermişim toprağa o ise baharına yeni başlıyor ben soldurmuşum çiçeklerimi o ise yeni açıyor ben kurutmuşum kendimi kışın kuraklığıyla o ise baharın ılıklığıyla içimi yakıyor
ben kışın sert rüzgarlarında savrulurken o baharın serinleticiliğini yaşıyor ben ölü gibi soğukken o dünyayı ısıtıyor ben kış o bahar ne gelir elden buluşmak sadece marta kadar
ölüler bende ağlar canlılar onda yaşar ben hüzünü anlatırım o ise mutluluğu ben çatık kaşlarımla yufka yüreğimi saklamaya çalışır o ise hilal kaşları altından alımlı bakışıyla o narin kirpiklerinden süzdürerek kışıma nispet yapıyor
yaz nerden bilcek bahara hasretimi sonbahar nerden bilecek bahara hasretimi sen nerden bileceksin sana hasretimi işte ozaman ölüm anlamaz sana olan sevgimi
Okan V. KEMER | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 3:59 pm | |
| adını sen koy
garip bir hüzündü bu gece içimi kavuran sensizliğin acısımıydı yoksa tarif edemediğim bu korku bazen sorguluyorum anlamsız cümlelerle laftan anlamaz kalmibi sürekli köşelere çaarpıp savrulan yüreğim yine beni dinlemeyip yelken açıyor ıssız maviliklere adını henüz koyamadığım tuhaf bir endişe kördüğüm gibi dolaşıyor adının geçtiği her cümlede olmaz,sevdiğim sen olamazssın anlatmak istiyorum bunu tüm evrenee ama yine başaramıyor zavallı kalbim susuyor sensizlik karşısında bazen hayat bazen kader diye avutuyorum laftan anlamaz benliğimii bak yine gözyaşlarım karışıyor yağmurlara ve yine akıyor amansızca avuçlarımın içine gizliyor gözlerim sensizliğin acısını yüreğimde biliyormusun bazen seni düşünüp sana söylemek istediklerimi sıralıyorum karşımda sen varmışsın gibi sonra düşünüyorumda senin için kurduğum bunca hayaller aslında sen değilsin benim , benim aslında... şimdi düşünüyorumda sen neler öğretmişsin banaa ne derin yaralar açmışsın ama artık benim için hayal değil gerçeksin hayat akıp gidiyor durdurmak imkansız ve sen her gün her yeni gün geçmişe karışıyorsun hızla artık anımsatmıyor hiçbirşey eskisi gibi seni yeni bir gün ve gelecek için çırpınıyor yüreğim ve gün geçtikçe dahada sarılıyorum hayataa mesela savurduğun parçalarımı toparlıyorum.. her yeni gün bende yeniden doğuyorum ve yeniden umutlanıyorum.. ne senin için nede yaşattıkların için inan keşke bile demiyorum... kalbimde açtığın yaraların izleri silindi senin için üzülecek ağlanacak günleri ise yüreğim çoktan geçti benim için sadece kara bir boşluk olarak kalacaksın ve beni aslaa kazanamayacaksın şimdi başka bir yalan aşkaa yelken açsın yüreğin başka bakışları kandırsın sözde güzel gözlerin başkasını yaksın o deli mavi düşlerin artık istediğin kişiyle dilediğin gibi yaşa yalan gülücükler saç pembe düşlü dünyana sen yalanlarınla yaşa ve mutlu ol her doğan yeni gün senden bişeyler götürecek ama bana çok şey kazandıracak ve bu yolun sonuna geldiğimizde ben kazanacak sense kaybedeceksin yada yalan dünyanda yok olup gideceksin her geçen gün senin gelecekse benim olsun geçmişinle sana mutluluklar...
0kan V. Kemer
kandırdığım ben
acılar yakar yüreğini yorulursun dudağın kanar ısırmaktan bir hırs bir keder yakar yüreğini kaybolursun geceler boyu yok olursun içtiğin sigara sona gelse dahi 1 fırt daha didinir durursun yüreğin isyana geçer artık
onu gördüğünde için bir hoş olur sanki ruhun huzura kavuşur bir titreme bir belirgisizlik fırtınalar kopar yüreğinde bir titreme bir belirgisizlik
kalbine hançer saplanır onu kaybetme korkusu sarar heryanını ama bilmezsinki hiç senin olmamıştır kandırmışsındır kendini boş hayallerle en derin boş heveslerle
okan v. k.
nasihat
sevmeyeceksin kimseyi bir kuşa aşık olacaksın o uçacak sen bakacaksın
özlemeyeceksin kimseyi bir ağaca aşık olacakcaksın o dökecek yapraklarını sen yanacaksın
değer vermiyeceksin kimseye bir buluta tutulacaksın o yağacak sen bakacaksın
seversen bir kimseyi kuştan çok onun gidişine değil kime gittiğine yanarsın özlersen bir kimseyi ağaçtan çok yapraklara değil günlerine ağlarsın değer vermiyeceksin kimseye verirsen eğer yandığın andır ozaman sende akarsın hayatında
seveceksin bir canlıyı o insan olmayacak seni anlayacak göz yaşlarına deyecek beklemeyeceksin kimseyi o peşinden gelecek üzülmeyeceksin hiç birşeye herşey seni sevindirecek birtek onu seveceksin oda seni sevecek
Yol bulmak yol almak
aldık sonunda ayrılık fermanını verdiler elime seni görememenin adını sen mutlu ben acılı
vurmuş tenimize o ekmeği kızartan rüzgar yakmış dilimizi ayrılığın nameleri biz bir dalın iki ucuyduk hasretlerin aşkına vurulduk
sen dünya ben ay oldum sen güneşe bakıp beni görmedin ama ben senin etrafında pervane oldum
ben toprağımı aşk yarasının akıttığı kanlarla suladım sen ise benden arta kalanlarla ben hiç sana yakışmadım sen yakıştıramadın ben sana hiç layik olamadım
şimdi ne değişti ne ışığını yaktı ne gösterdi sana beni hangi su yolunu buldu...
Okan V. KEMER | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:00 pm | |
| umut
çocukluğum büyütüyor beni hayallerim umutlarım yaşıma göre çok yaşlandım belkide büyük hayallere aldandım büyüdüm ama çocukluğumu unutamadım büyüdüm ama büyüklüğümü yaşayamadım
züleyha oldum yusufun peşinden yüz yıl koştum ferhat oldum şirine aldanıp dağı delen oldum okan oldum hasretine eskittim o hayalleri sen hep kaçan ben kovalayan oldum
umutlar güneş özgürlük bulutlar dediler yaşa dediler hayaller dediler sevgi dediler ölme dediler ama doğduğumda hayatımı mahfettiler güneş karardı özgürlük mandaclıktan ibaret bulutlar fabrika dumanları hayaller desen zaten oda allaha emanet tek bişeyim kaldı oda umuttan ibaret
umut sen umut sensizliği terketmek umut yüzünü bir saniye bile olsa görmek umut üzmemek üzülmemek umut belkide sevilmek
Okan V. Kemer
farzet
manşet olmuşum gazetede farzetki senin için ölmedim ben sakız olmuşum ciğersiz adamlara farzetki senin için düşmedim ben
farzet ki hiç ağlamamışım sana o mendildeki yaşlar başkasının farzet sevmemişim seni haydi git güle güle arkadan bakmalara alışığım ben
arkandan dur demedim diyemedim farzet gidişin ardından kendimi içkiye vermedim senin için hiç üzülmedim farzet benim için bir hevestin
farzet gecelerce seni düşünüp ağlamadım baharı bekler gibi seni beklemedim farzet ki ben sana hiç içten seni seviyorum demedim haydi git güle güle arkadan bakmalara alışığım ben
Okan V. Kemer
O Sokaklar
o sokaklardan geçiyorum yine adım adım küfür yediğim dayak atıldığım kaldırımlarında gizlice ağladığım adım atarken bakıyorum çevreme gene eski kırıklarımdan biri çıkıp vurcakmı yüzüme bakıyorum o eskiye yok denilecek kadar az kimse yürüyorum o sokaklardan kalmış eskiden bir sen bir ben anlamıyorum nerdeler nereye kaçtı bu kahpeler anladılarmı intikam alacağımı yoksa sessizce gene kaçtılarmı ben hiç kaçmadım azizim onlardan tekken on kişiden de dayak yemesini bildim ama o on kişiyi tek bulup dövmesinide öğrendim şimdi nerde bunlar biliyormusun azizim nerede kirazlarını çalıp yakalanıp dayak yediğim huysuz nerede elma bahçelerinde cirit attığım o ihtiyar zengin nerede o mahalle maçlarında beraber kavga ettiğim kardeşlerim hepsi bendenmi kaçtı yoksa!! yada zaman okadar geçti ve onlar gitmişmiydi nerdesiniz ulan tekrar dövün beni o ara sokakda tekrar tekrar... nerdesiniz ulan bahtım karası eskilerim nerdesiniz nerdesiniz çocukluğumun kömür renklileri...
o sokaklardan geçiyorum yine adım adım küfür yediğim dayak atıldığım kaldırımlarında gizlice ağladığım bakıyorum o elma bahçemizin yerine çocukluğumun anılarını yıkıp yerine betondan canavarmı dikmişler yahu bu sokakların kadersizliği ne!.. nerede acıktığımda ekmek arası yapan emektar nine nerede o derdiğimi anlattığım üstüne adını kazıdığım yadigar çınar nerede o susamla güvercin yakalayıp sakladığımız kafes nerede bizi dövdükleri bizim dövdüklerimiz isyan kokan sokak hepsi nereye gitti kaçmazdı onlar benden nerdeler şimdi o narinciye kokan anılarım kim çaldı yada nereye kaçtılar beni bırakıp hangi puştun kucağına yattılar...
Okan V. KEMER
seni anlatmak bana güneşe gözlüksüz bakmak geliyor
sen bana doğal yada doğal olmayan içten bir dokunuşsun sen benim mülteci ruhma işlenmiş bir kurşunsun sen kanıma can katan rahmani bir yol bulan yürüyüş sen benim varoluşumsun
seni anlatmak bana zor geliyor belkide çok basit olacak ama lugatımdaki kelimeler yetmiyor özleştiriyorum kelimelerime seni beni sana iyiler bana yalnız kötüler kalıyor seni anlatmaya hayal gücüm el vermiyor
kulaklarımda çınlıyor senin adın mavi bir goncanın açmasındaki çıkan bir ses gibi gözlerimde yansıyor o eşsiz gülleri kıskandıran güzelliğin yeniden doğmuş bir yaprak gibi ağlamak geliyor gözlerime bir buzulun erimesi gibi
Okan V. Kemer
ütopya
hırçındır buralarda rüzgar güneş batmaz karanlık gitmez buralarda eksiklik yoktur buralarda gecesi yoktur gündüzü yoktur kelimelerin anlamı yoktur buralarda ütopya diye adlandırır sevenler burayı kimine göre mutlu bir başlangıç ama sonradan anlarlarki mahfoluşa ilk adım sınırından içeri girenler ikilem yaşar hayatı değişir yemek yiyemez göz yaşı akar yağmur yerine bulutlardan tek yaşanmaz burada ama eşinde bırakıp gidecektir mutlaka seni karambole girmişsindir istemeyerek yada heves uğruna kendi ölüm fermanını duyurmuşsundur arkadaşlarına helal koçum sesleri içinde musallaya taşınıyorsundur aslında fakat öyle büyülü bir perdedir ki bu ütopya cıvıltılı kuş sesleri ardından büyük bir hüsran ilerde isyana sürüklenirsin sanki bilmiyordun sonunu ama o albenisi çeker seni sömürür seni her damla kanına kadar dünü onu düşünerek geçirmişsindir bugünü onu kaybetme korkusuyla yarını ise onu tekrar kazanma duygusuyla ama malesef selan verilmiştir yedi minareden anladığında vakit çok geçtir düşmüşsündür bir gökdelenden dipsiz kuyuya | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:00 pm | |
| Bedel
Hayat yokluğa bedel son nefes uğruna seni sevmeye değer yaşamak unutmaya zaman gömmeye gider senin sesin öldürmeye yeter
zamansız geldi bu aşk kapıma yoklardan var etti seni bana acılara durgun bir ilkeli sevda kanımızı akıttı her dakika
yaşanmış bitmiş demek kolay birde anlatmasını dene bu çilekeş gönle sadık bir köpeğin sahibisin sen işte gömün beni onun bastığı yere vurun beni dağlarda ölümü salın peşime
Okan V. Kemer
Hani seversin ya
Onu seversin ya hani kuşlar dalgalanır camı kırık pencerenden Gözlerin dolar dünyaya tekrardan gelmişcesine kendini harap bitap edersin onu bir Saniye bile olsa görmek uğruna ama o kıskanmıştır senden bir dakikasını işte o an bitersin kendi kendine triplere girersin kıskançlıklar paranoyalar aslında birşey ifade etmezsin onun için bir liseli edasıyla içkiye gidersin her çalan melodi sizin içindir kapı zili bile aslında siz yoktur onun için o ve başkasıdır aranızdaki şey üzülürsün bitersin ve kırık sazınla kendini dindirirsin
Hani dersin ya herşey o diye Hani bakar ya gözlerini kaçırırken senden Hani küsersin ya herşeye sanki umurlarındaymış gibi ağlarsın ya boğazındaki düğümle Söylemek istersin ya hani sevmiştin diye gözlerini kapatarak ağlarsın günlerce hani seviyordu seni delicesine
Okan V. Kemer
Elimizdeki
Şimdi bahar günahlardan kurtulmuş bir gül var Aşkımızın solmuş tek narin çiçeği var mührü açılmış saklı bir mağbedimiz var ayrılık girmiş arasına unutulmuş bir sevdamız var Bizim birbirimize baktığımızda dolan ve parlayan gözlerimiz var çocukça gülüşlerimiz kahrımızla ağlayışlarımız var savaşlarımız barışlarımız isyanlarımız bastırılışlarımız var en önemlisi arasında uçurum olan sevdamız var İşte benim böyle paranoyalarım var
Okan V. Kemer
gözümün önü kararıyor
gözümün önü kararıyor kalbimde sigaraya hasret acılarım var benim alevlenmiş bir sevda bu artık su söndürmüyor yokluğun var benim
umutlarım var benim küslüğüme dair kanadı kırılmış kuş gibi çaresiz dakikalarım... acıdan kuraklaşmış topraklarda adımlarım var benim susamışım mutluluğa bugün ölüme dair imzalarım var benim
nedemiş ey güzel şair "Kaç bin yıldır yağmur akar gözlerimden Yinede ıslanmadı bir tek gün bile kirpiklerim..." bizimde o misal sevdalarımız var telafisi zor olan hatalarımız..
Okan V. Kemer
umurumdamısın sandın
umurumdamısın sandın sana tapıp yıllarca ardından koşacağımı mı gözlerine aldanıp deli divane mi olacağımı sen kendini ne sandın beni ne sandın
ağlarmıyım sandın seni üzünce kahredermiyim sandın seni göremeyince sen benim herşeyim olduğunamı inandın sen kendini ne sandın beni ne sandın
dünyaya küserimmi sandın sen olmayınca yüzünü görmek için herşeyimi vereceğimi mi yoksa bir gülüşün için dünyayı yakabileceğimi mi sandın sen kendini ne sandın beni ne sandın
içkide derman ararmıyım sandın her birşeye kızıp aslında seni göremediğimemi yanarım sandın ardından yıllarca beklerimmi sandın sen kendini ne sandın beni ne sandın
evet doğru bildin hepsini teker teker yaptım yaparım pişmanmıyım hayır sonuna kadar arkasındayım asıl ben kendimi ne sandım seni ne sandım
Okan V. Kemer
dumanlar sonrası bir perde açılıyor deli gönlüm vaktim tükenmiş dudaklardan son kelimeler akıyor gül yüzüm soluyor nefesim kesiliyor benliğimi kaybediyorum buruklaşıyor kayboluyorum
zamanmı geçmek bilmiyor ne yoksa saatmi bozuldu alamıyorum artık suyun tadını hiçbirşey eskisi gibi olmuyor
inceden bir esinti gelse yada bir kum fırtınası kaybolsak içinde ümitlerimiz hayallerimiz deli gönülüme merhem olsa şu son sözlerimiz
haykırsam dünyaya bitti artık diye sonbahar yelleri aldı seni gitti diye gelmesin birdaha o ölsün bitsin dualar etsem yeşermesen diye
para atıyorlar görenler fakir ağma dilsiz diye bilmezlerki beni bendeki deli gönlü karmakarışık duygularıma derman olmazki onların iyi dilekleri avutmazki bendeki seni...
bir masum gülüş ardından isyanlara yolbulduran temelsiz bir haykırış kahkahalara boğulmuş serseriliklerin başrol oyuncusu ardından vurulup bir çöplüğe atılmış berduş rolünde ben
sen sosyetik alemlerin zengin kızı katolog güzeli peri emsali ben sokaklarda volta atan çevresinde caka satan tussuz deli bekir emsali sen üstten bakan varoşların dışında kalmış günahların kraliçesi ben varoşların göbeğinde büyüyen isyanların serseriliğin beş para etmez vekili sen yolsuzlukarın davasız namert insanların yarattığı duygu bütünleşmesinde yapmacık davranışlar ben ise davul bile dengi dengine sözünü unutup haddimi bilmeyerek sana aşık olan harbilikmi?
suç bendemi yada doğruluk bendemi ünsüz zerzelişlerin doruklarında doğmuş senmi yoksa ciğerinde izmarit izleriyle yaşayan benmi hangimiz haklı hangimiz haksız bu tarafı belli olmayan beynelmilel sevdada
sen beni sevmeyi kendine yediremeyen ben ise seni sevmekten kendini alamayan sen altın kafeste bülbül ben ise çöplerde yaşayan simitten umudunu kesmiş martı evet şimdi hangimiz haklı hangimiz haksız ben seni sevmekte sen beni sevdiğini inkar etmekte
Okan V. Kemer | |
|
| |
| Ben gecelerde
bu gece yoksulluğum hat safhada bu gece efkarım hiç olmadığı kadar bu gece ölüm daha bir yakın bana aklımda yine sen varsın bu gece
günahlar işleniyor bu gece ümitsizlik yeşeriyor sevgim yerine ağlamaklı bir kırıklık var gene içimde aklımda yine sen varsın bu gece
yağmur çiseliyor vücuduma pare pare özlem doğuyor yokluğuna sözler gene biçare yanıyorum yaman sevda ölüyorum karşında gözlerin karşısında nefsim biçare
ağlamak var gene gözlerimde bir sigara yakıp yokluğuna sitemkar bi iç çekerek uyumak belkide resmine sabaha kadar bakıp göz yaşlarına boğulmak seni sevmenin senle konuşmanın seni hissetmeninin mutluluğuyla işte ben ve sitemkar gece...
Okan V. Kemer
Muamma
ağlarsın ya her kaldırımda her gece yasıtığını kana bular gözlerin ağlamaklı çıkar bütün kelimelerin işte faşist bir sevdaya tutulmuşsundur gözlerin kapalı
ağlamak bile sana kar her acı kalbine basılı yanlışlık yok bu kitapda sen mecnun o leyla .... yemişsin kazıkları adı bir muamma sevmişsin onu vur kalbine okları
şiir gözleri geçer aklından birsaniye bir dakika nice yıllar sevmişsindir onu aslında anlamışmıdır o ? kim bilir adı bi muamma
Okan v. Kemer | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:02 pm | |
| elveda soylu sevdam
belkide şuanda adını rahatca anamıyacağım belkide yüzünü gördüğüm yerde kaçacağım belkide boşverip umudumu yakacağım ama seni birdaha unutamıyacağım
takma beni kafana ben bitiğim sen hertürlü yaşayacaksın Belkide senin gözünde eski bir arkadaş ama sen benim gözümde hep aşk olarak yaşayacaksın
elveda soylu sevdam elveda beni titreten alev elveda gözleri aydınlığa bakan yarim elveda ismini duyduğumda ürperdiğim soylu sevdam elveda gözleri parıldadığında güneşle aramı yapan soylu yağrim elveda tanrıya isyanım tanrıya şükranım elveda
Not:Yazan herzaman yazarda yazdıranın güzelliği önemlidir
Okan V. KEMER
Mümkündür
Mısralar yazabilirsin karşındakine. Hiç hissetmediğin halde yalanlar söyleyebilirsin. Hayaller yaratırsın vasıfsızca burukça. Kandırabilirsin belki onu sahte gülüşler ardında. El ele tutuşup gezersin aklın başka yerde. Bunlar basit şeylerdir Kaybetsende bir fark yaratmaz senin için belkide Gün gelir çekip gidebilirsin Mümkündür Acıyı hep karşısı çeker Sen gülersin Hikayeni yeni bir kişinin hayallerine götürürsün Mümkündür
Okan V. Kemer
Pesimist
ağlamaklı olmak geliyor içimden, duygusuzca sebepsizce sensizliğe ağlamak. toprağa damlatmak istiyorum göz yaşlarımı bir yağmur tanesi misalince dokunmak istiyorum aynadan kendime belki harabe sayarak. Yağmalanmış bir ruhun özgürlüğü için bu çırpınış seni hala benim ile sanarak. boş kelimelerle anlamsız cümlelerle karşında duruyorum mantığım duruyor akıl sır erdiremiyorum karamsarlık hat safhada kontrol edemiyorum fakat seni ümitsizce seviyorum paronoya ediyor beni bu aşk panik ataklarım başlıyor saat 04:12 yakıyorum ciğerlerimi rahatlıyorum adın gelecek oluyor aklıma söyleyemiyorum pesimistlik hiç sevmediğim halde hat safhada kendimi tutamıyorum yazmak karalamak dökmek istiyorum herşeyimi ama sen kimsin daha onu bile bilmiyorum çocukca safca aşklarla kendimi oyalıyorum!...
Okan V. Kemer
| |
|
| |
Rosepery Dé Querin Büyüceşura Baş Hakimi
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:18 pm | |
| Ayy ben seni hala çözemedim, çözen biri varsa pm atsın lütfen :D :D :D Bu arada bazı şiirlerini beğendim. Ben genelde rock tercih ettiğim için söylediğin şarkılara söz yok =) =) Ama dört duvar sevmeni sevdim xD (tabi Seksendört'ün şarkısıysa) | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:20 pm | |
| Yok o dört duvar komünist şarkısı :D grupseksendörtü felan dinlemem ben türkçe rock çok nadir dinlerim :| rocksa yabancılar kalite
Ayrıca ben ve karakterim konusuna göz atarsan daha anlayan olmadığını göreceksin :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 133 Nerden : Antalya Meslek : Büyüceşura Baş Hakimi Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:21 pm | |
| Komünist ne demek ya, araştırdım araştırdım birşey anlamadım. Ay çok mu geri kalmışım :S | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:22 pm | |
| :) boş işlerden biri ^^ ne varsa Emperyalizmde var yani sömürgeci olacaksın :) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:24 pm | |
| - Wentworth Lincoln Wayne demiş ki:
- rocksa yabancılar kalite
;) | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:26 pm | |
| Ben genelde Türk dinlemeyi seviyorum :D Sömürgecilik... Farklı düşünüyoruz sanırsam. | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:27 pm | |
| Konuyu siyasete dökmek istemiyorum :) siyaseti severim diyen olursa açalım sohbete bi konu konuşalım seviyeli bir şekilde ^^ bu arada 2 şeyde ciddileşirim siyaset ve tarih :D şakası olmaz ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Paz Ağus. 09, 2009 4:29 pm | |
| Bence de siyasete girmeyelim ağzım açılırsa susmak bilmem :D | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Ptsi Ağus. 10, 2009 11:44 am | |
| Siyaset konuşulduğunda ağzımı biraz zor açarım, bu konuda ketumumdur. Malum, bu konu kolaylıkla kişilik yapmaya dönüşebiliyor. Seviyeli bir şekilde tartışmak da gerçekten güzeldir tabii. Fakat burada siyasete girilmesinin pek iyi sonuçlar doğuracağını düşünmüyorum ben de senin gibi. Bu arada şiirlerin gerçekten güzeller, bazılarını biraz daha uzatabilirdin sanki. Şahsen Türkçe rock'tan tiksinirim. Kesinlikle yurtdışında yapılan rock'ın daha kaliteli olduğu konusunda sana katılıyorum. ;)
| |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Ptsi Ağus. 10, 2009 11:47 am | |
| - Giuseppe Emilio L'anglia demiş ki:
Şahsen Türkçe rock'tan tiksinirim. Kesinlikle yurtdışında yapılan rock'ın daha kaliteli olduğu konusunda sana katılıyorum. ;)
Öhm..Okan, görüyosun xD | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Ptsi Ağus. 10, 2009 11:53 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Ptsi Ağus. 10, 2009 6:54 pm | |
| :) teşekkürler yorumlar için. Gençlerimizin bildiği siyaset zaten anti akp xD ama neden bilmiyorlar. tartışmaya girince bir alayı devrimci bir alayı ülkücü ama manası ne bilmiyorlar yani o yüzdendir tereddütüm | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Ptsi Ağus. 10, 2009 7:10 pm | |
| | |
|
| |
Nerissa Olivia Wolf Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 121 Gerçek İsim : Büşra Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Derin Uyku Evcil Hayvan : Bozkurt (Dark) Kayıt tarihi : 25/07/09
| Konu: Geri: No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| Ptsi Ağus. 10, 2009 7:14 pm | |
| Ahmet Kaya sevdiğim sanatçılardan birisi =) Şiirlerinde çok güzel kalemin kırılmasın okan ^^ | |
|
| |
| No62/Okan/Went Sevdiği sanatçılar, şarkılar Yazdığı bir kaç şiir ve kendi söylediği 3 şarkı :| | |
|