|
|
| Şiir müsveddeleri | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Şiir müsveddeleri C.tesi Mart 13, 2010 1:44 pm | |
| Aşağıdaki şiir müsveddesini okumaya başlamadan önce, buraya koyacağım şiirlerin bir "ergen"in yazdığı İngilizce şiirler olduğunu ve daha sonra öylesine bir kenara fırlatıldıklarını bilmelisiniz; artık şiir yazmaya çalışmaya çalışmıyorum çünkü ne yazacak vaktim ne de ilhamım var. Üstüne üstlük, hiç utanmaksızın onları yurtdışı yaz kampı başvurularım için kullanmıştım. Nasıl bir özgüven, ben de anlamadım.
Neyse, çok gaz oldum, koyuyorum bulduklarımı buraya; bir kısmı çeşitli defterlerin arasında kaybolmaya yüz tutmuş vaziyette. Bir tanesi aşağıda, sanırım bunu 8. sınıfın yazında yazdım, nasıl yazdım onu da anlamadım xD
Eh, ilgilendiyseniz okuyuverin. Okuduysanız da bir zahmet yorum yapıverin bari.
an invisible cage
there is a cage that surrounds her of glass, the paragon of fragility the walls crumbling, the knots loosening neither her wails nor screams are ever heard
crumbling, oh why, crumbling deeper and deeper with each pound to her heart she screams – is there anyone?
her cries fall deaf to the ear solidarity envelopes her soul no, there is no one to hear
left to the darkness of her own heart filled with memories, worsening with time
sinking deeper into the remains of her heart as the truth dissolves into a mere memory she cries in vain for the help she seeks
unaware of the missing threads slowly slipping into the Well of Dreams a smile comes to rest on her lips
fragments of imagination replenish the walls surrender – or will she not?
gathering her courage, impact after impact left on the walls, shattering the glass the bits pierce her skin – she is free (and alone)
her cage no longer enfolding free of restrictions, free as a bird she flies up in the sky
inhibitions left ablaze in the fire of her soul’s digress she soars and floats and soars-- and all is well once again.
Evet, biliyorum, korkunç. Mezarında ters döndürdüğüm tüm şairlerden özür diliyorum. | |
| | | Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Şiir müsveddeleri Cuma Mart 19, 2010 2:15 pm | |
| Yok canım o kadarda kötü deği yanii. Ben ilk dörtlüğü sevdim ama :D | |
| | | Morticia Diva Muireann Mezarlık Bekçisi
Mesaj Sayısı : 71 Gerçek İsim : Dicle. Tarafı : Death. Just Death. Kan Durumu : safkan. Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 04/02/10
| Konu: Geri: Şiir müsveddeleri Cuma Mart 19, 2010 8:58 pm | |
| Güzel yazmışsın aslında. Kötü demee =D | |
| | | Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Şiir müsveddeleri Cuma Mart 19, 2010 11:29 pm | |
| teşekkürler iltifatlarınız için :D ama sözel anlamda iyiyimdir ve kendimden çok daha iyi ve nitelikli işler bekliyorum. kendi beklentilerime uymuyor bu yazdıklarım, ne bileyim... şiir dışında hiçbir şeyde böyle özgüvensiz de değilim aslında ama... öyle işte :D tekrar teşekkürler :D | |
| | | Audrey E. Moreau İksir Profesörü
Mesaj Sayısı : 46 Nerden : Nice, Fransa Patronus : Rakun Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Muggle doğumlu Rp yaşı : 27 Asası : Kestane ağacı , 91/4 , ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 27/01/10
| Konu: Geri: Şiir müsveddeleri Cuma Nis. 02, 2010 12:34 pm | |
| Bence gayet iyiler. Kendinden daha iyi şeyler beklemeni anlayabiliyorum, ama kendini bu kadar ezmenin de manası yok hani. Daha bulursan gönder de okuyalım :D | |
| Konu: Geri: Şiir müsveddeleri C.tesi Nis. 03, 2010 9:54 pm | |
| Teşekkür ederim, sözlerinle mutlu ettin beni :D Bulursam koyarım ama henüz yeterli uzunlukta bulamadım, dörtlük dörtlük, bazıları şarkı sözü tadında bir şeyler var. Bir tanesini koyayım ama yine de. Bu aşağıdaki ilkinden çok daha berbat bence. Özgüvenim beni şaşırttı doğrusu, hani bunu paylaşıyorum falan, anneme bile göstermemişimdir bunları herhalde. Bunu başlığı bile yok ya. Neyse... Okuduktan sonra gülmek serbest :D
gotta find among the day, what makes us cheer “hurray” oh-so-funny lads, hear us sing see what we are about to bring
gotta lay above the hay limbs tangled, gazes astray our hearts are joinedg together there's nowhere left to gather
gotta fly upon the ray tired of it all today our smiles are pouting do you hear the silence roaring?
gotta die along the way just to have you bleed and pray good ol' times, didn't they pass? what is there now, more or less?
gotta see you about to cry teardrops still fresh in your eye your suffering is about to end broken souls at last will mend | |
| Konu: Geri: Şiir müsveddeleri Cuma Nis. 23, 2010 6:30 pm | |
| bu sefer yakın zamanda yazdığım bir şiir. bunu beğendim aslında. bir öncekilere kıyasla çok daha iyi sanki. yorum var mı? alone at first, it seemed that the things that i thought no one would really miss actually was and meant something no matter how tiny or crumbling
will i learn from my mistakes? i'd say hardly. am i not too much of an ardent folly? now it's too late for me to idealize so i sit beside the bookcase and realize
that i am one too many among all and maybe any
prickles the pores on my skin, loneliness does i'm too weak to return to how it once was not that i want to, mind you, what if it wasn't nearly as true?
maybe that is what i really fear that things aren't as shallow as we hear or is it the hum of lonely hands joining that i am terrified of ever feeling? | |
| | | | Şiir müsveddeleri | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|