| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+30Fiore Ann Muschi Godric Mick Appeals Lionel Avigdor Goldstein Zinaida Vinogradov Nemesis Schwiérske Vladimir Stepan Nieltsev Olympia Granuerre Babette Grishold Janice Audorphe L'Amour Eulalia Monczewski Clara Swank Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Mia Claire Abbey Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Riley Beth McConnor Dianne Dickenson Felicia Ashley Garcia Aimèe Dèmon Black Swieta Miranda Andié Careen Maskeva Jack William Black Daniel Williams Vittoria April Brigham Rabel Xyre Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Jasper Ruby Black Loranne Elizabeth Widmore 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 19, 2009 3:09 pm | |
| | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 19, 2009 3:10 pm | |
| Ünlüsünü feci seviyorum.. Çok yakışıklı. ^^ Kendisi hakkında bir düşüncem yok.. | |
|
| |
Clara Swank Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Nerden : İstanbul/Kadıköy Gerçek İsim : Ezgi Patronus : Kara Kedi Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Kara kedi Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 19, 2009 7:34 pm | |
| Ah! Ben onu çok seviyorum. İki sitede beraberiz ne büyük karşılaşma forum oyunlarında çok dalaşıklığımız olmuştur ve hep beni ezer ama yine de iyi bir kızdır kendileri xD | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 19, 2009 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Phyllis Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 66 Gerçek İsim : F*ck The World! :P Patronus : Küçük siyah bir pisicik. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Eccy. Fakat evcil değil :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 19, 2009 11:21 pm | |
| Abbey lee'nin daha güzel resimleri var bence. :P | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 6:38 am | |
| | |
|
| |
Olympia Granuerre Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 11 Tarafı : KaranLık Kan Durumu : SaFkan Rp yaşı : ... Evcil Hayvan : Fare - Thyra Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 9:51 am | |
| Tanışmak isterim sanırım. :roll: | |
|
| |
Phyllis Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 66 Gerçek İsim : F*ck The World! :P Patronus : Küçük siyah bir pisicik. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Eccy. Fakat evcil değil :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 10:58 am | |
| | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 11:02 am | |
| | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 11:13 am | |
| | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 11:22 am | |
| Lejantına baksa fena olmas :roll: | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 11:41 am | |
| Ünlüsünü beğenmem sanırım biraz zaman alacak xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:00 pm | |
| | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:01 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:02 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:08 pm | |
| Bu üyeliğini diğerinden daha çok sevdiğimi söylemiş miydim Merve? (: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:10 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:11 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:13 pm | |
| :P Bu üyeliğimi seven :P ve evet bende melanie den daha çok seviyorum ünkü bu ilk göz ağrım :P ilk üyeliğim yani | |
|
| |
Nemesis Schwiérske Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 8 Gerçek İsim : Ne olduğunu bilirsin sen. Tarafı : Belli değil mi? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Sensin yavrum. Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:15 pm | |
| Ona adımı söyleyecektim. Buse adım hacı. Ama genelde Bues derler. İstediğini yaz sıpoyılıra. Ps: Phyllis benim. :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:16 pm | |
| Pearl ile adaşmış, yeni öğrendim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:17 pm | |
| - Nemesis Schwiérske demiş ki:
- Ona adımı söyleyecektim. Buse adım hacı. Ama genelde Bues derler. İstediğini yaz sıpoyılıra.
Ps: Phyllis benim. :P Tamamdır :P Üstteki haklı :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:18 pm | |
| Deliğğğ :'P
Bues :D Garip, başka şeyler söylenir ama bunu duymamıştım (: Buseee deyin bana 3 e'li :D | |
|
| |
Nemesis Schwiérske Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 8 Gerçek İsim : Ne olduğunu bilirsin sen. Tarafı : Belli değil mi? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Sensin yavrum. Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 12:19 pm | |
| Bir şey düşünemiyorum. Neden? Çünkü tanımıyorum. :suspect: Edit: Adaşım olan o sanırım. ^^ | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|