| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+30Fiore Ann Muschi Godric Mick Appeals Lionel Avigdor Goldstein Zinaida Vinogradov Nemesis Schwiérske Vladimir Stepan Nieltsev Olympia Granuerre Babette Grishold Janice Audorphe L'Amour Eulalia Monczewski Clara Swank Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Mia Claire Abbey Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Riley Beth McConnor Dianne Dickenson Felicia Ashley Garcia Aimèe Dèmon Black Swieta Miranda Andié Careen Maskeva Jack William Black Daniel Williams Vittoria April Brigham Rabel Xyre Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Jasper Ruby Black Loranne Elizabeth Widmore 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 11:36 pm | |
| Kendisini de patronusunu da seviorum xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 11:48 pm | |
| Seda'm, Lost'um, hatunum xD Benim gibi garip şeyler hisseden mahluk. Çok seviyorum onu. 2-3 günde çok iyi arkadaş olmuştuk. Tapılası biri o o.O | |
|
| |
Phyllis Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 66 Gerçek İsim : F*ck The World! :P Patronus : Küçük siyah bir pisicik. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Eccy. Fakat evcil değil :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 11:52 pm | |
| İyi birine benzeyen, imzası olmayan site sakini. :P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Perş. Ağus. 20, 2009 11:58 pm | |
| Photoshop bozuk olunca.. Seda da söz verdi yapmadı zaten xD Neyse.. Photoshop'ta çok iyi biri. Adı Buse'ydi sanırım? Grup msninde öyle bi selamlaşma olduydu.. Pek tanımıyorum ^^ | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 12:00 am | |
| Seda kadar başına taş düşmesi gereken biri. Çooo...kk seviyorum onu. Birbirimize tapıyoruz :D Aramızda seviyeli bi ilişki var vs. saçmaladım ya ben gidiorum ii geceler :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 12:08 am | |
| Seviyeli? yoo.. Gayet seviyesiz yani xD ÖHm nese.. Bana feci benziyo.. Devi ünlüsü olcaz onla. Fotoğrafçısı olcam xD | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 7:42 am | |
| Tanımıyorum, Sihir Bakanı'mız, çok eğlenceli biri gibi gözüküyor ^^ | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 8:14 am | |
| Hımm çok hoş bir ünlüsü var ve esprik anlayışı ile kafalar birbirini tutuyor xD Her neyse ünlüsü taşşş gibi, hoş, güzel, sevimli bla bla bla bla xD | |
|
| |
Clara Swank Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Nerden : İstanbul/Kadıköy Gerçek İsim : Ezgi Patronus : Kara Kedi Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : Kara kedi Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 9:05 am | |
| Bla bla bla lafını çooook kullanan komik kişilik | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 9:54 am | |
| Bana komik kişilik diyenlerden yalnızca biri xD | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:07 am | |
| Melo ^^ Niye melisa denmesin ben Melisa adını çok severim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:13 am | |
| Sınıfında 5 tane Melisa olsa ve sen de bunlardan biri olsan ister istemez soğuyorsun isminden xD Ünlüsüne taptımmm xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:15 am | |
| Ünlümü seçerken ben de tapmıştım xD Bir imza koysa ne güzel olur ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:17 am | |
| ÖZel ünlüme imza koyma fikri bana sıcak gelmiyor :( :( | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:19 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:24 am | |
| Bilmem kayda değer bir resmini bulamadığım içindir xD
Üstteki üye umarım bana pm atarrr! | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:25 am | |
| Ancak msn'den atabilirim pm ile gerçekten bayağı uğraşmam gerekir. World'de yaklaşık 219 sayfa sürüyor kitap. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:27 am | |
| başını at ben çatlarım ama olsun. Ya da en heyecanlı bölümü att anlamasamda heyecanlanırım xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:31 am | |
| ne kitabı bu diye sorduğum | |
|
| |
Eulalia Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 45 Tarafı : KaranLık Kan Durumu : SaFkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Bues. Oda malesef evcil değil. :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:34 am | |
| | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:34 am | |
| | |
|
| |
Eulalia Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 45 Tarafı : KaranLık Kan Durumu : SaFkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Bues. Oda malesef evcil değil. :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:38 am | |
| Benim hakkımda düşünceleri var. :geek: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:42 am | |
| - Jack William Black demiş ki:
- ne kitabı bu diye sorduğum
Gece Evi xD Üstteki üye hakkında düşüncelerim yook. | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:47 am | |
| İmzası olsa daha hoş bir görünüm ortaya çıkabilir kanımca. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Cuma Ağus. 21, 2009 11:49 am | |
| Öhem tamam pes imza yapabilecek olan xD | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|