| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+30Fiore Ann Muschi Godric Mick Appeals Lionel Avigdor Goldstein Zinaida Vinogradov Nemesis Schwiérske Vladimir Stepan Nieltsev Olympia Granuerre Babette Grishold Janice Audorphe L'Amour Eulalia Monczewski Clara Swank Phyllis Monczewski Matteo F. D'angelo Mia Claire Abbey Elijah J. Mc'Reid Patrick S. Patel Riley Beth McConnor Dianne Dickenson Felicia Ashley Garcia Aimèe Dèmon Black Swieta Miranda Andié Careen Maskeva Jack William Black Daniel Williams Vittoria April Brigham Rabel Xyre Winona Bannatyne Anika Freyja Jørgen Jasper Ruby Black Loranne Elizabeth Widmore 34 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ağus. 24, 2009 4:10 pm | |
| Rookie [by beril xD] de gayet taş bence xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ağus. 24, 2009 4:10 pm | |
| Ehmm, öyledir dediğim. :P | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ağus. 24, 2009 4:11 pm | |
| Gerçi hepsi birbirine benziyor :P yeni ayırt edebilmeye başladım xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ağus. 24, 2009 4:14 pm | |
| Bir süre uğraşınca oluyor dediğim. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ağus. 24, 2009 4:16 pm | |
| İlk spoiler'ındaki linkte problem mi var? görünmüyor imza | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Ptsi Ağus. 24, 2009 4:17 pm | |
| Sanırım öyle, Arda'ya sormam gerek. :S | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 25, 2009 1:22 am | |
| Tanımamak ben Vladimir'ii. Ama görünüyor ki iyi çocuk kendisi .d | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 25, 2009 9:17 am | |
| Tanımam etmem ama iyi biri gibi | |
|
| |
Phyllis Monczewski Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 66 Gerçek İsim : F*ck The World! :P Patronus : Küçük siyah bir pisicik. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Eccy. Fakat evcil değil :P Kayıt tarihi : 18/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 25, 2009 12:43 pm | |
| | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Ağus. 25, 2009 2:38 pm | |
| Gerçekten güzel PS kullanıcılarından ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:09 pm | |
| Soyadını değiştirmiş, iyi etmiş. "Evelyn" bir soyaddan çok bir ismi andırıyordu. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:12 pm | |
| Gerçi ben ikisini de pek benimseyemedim ama xD Üstteki üye büyüyünce (:P) magazin dünyasının aranan gazetecisi olabilir bence xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:14 pm | |
| Ehehe inşallah. xD Üsttekinin kurgusu değişmiş sanırım, aslında asa fm'e falan girebilir. :D | |
|
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:16 pm | |
| Mezun olunca onu yanıma almayı düşünmekteyim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:16 pm | |
| Ahh, ahh üstteki üye bir bilsen. Dırdırcıda yazar olmak istedim ünlüyüm diye yapmadılar (xP şaka yapıyorum, içerlemiyorum xD) Ben de bu Ellen'a kurgu arıyorum şimdi, arıyorum tarıyorum ne kurgu çıkıyor ne de kurguyu yapacak insan xD
Yardım et be üstteki üye xD *ıska* adminemiz ^^ | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:18 pm | |
| Adı Gizem'miş.. Tanımıyorum sanırsam xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:18 pm | |
| Aslında 3. üyelik alıp onu Queens'e alırsın. Ehmm, sonra da bu üyeliğinle asa fm'e, bilgi süpürgesi'ne falan başvurursun. (: Diyorum. Memnun musun üstteki üye? (: Iska. Çisem, Mélania'yı nitti acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:19 pm | |
| 3. karakterim için Rebil'le kurgumuz var kii, olmadı be üstteki üye xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:21 pm | |
| Ehmm, o zaman Liliana bilgi sızdırır basına. xP Ben de 3. üyelik alacağım. Ama kız mı yapayım yoksa erkek metamorf mu, basmıyor kafam üstteki üye. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:22 pm | |
| Üstteki üye, öneriyorum ki kesinlikle yetişkin olsun xD Cinsiyet farketmez, "Kim olursan ol, yetişkin ol da gel gelebildiğin kadar." xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:25 pm | |
| Ehmm, ben de öyle yapacaktım üstteki üye. (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:30 pm | |
| Üstteki üye, eğer iki cinsiyetten de modelin varsa sorun olmaz ancak erkek model bulmak zordur haberin ola xD Model bul öyle karar ver bence xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:31 pm | |
| Ehmm, model kafamda belli. (: Ama rütbeye karar veremedim. :P | |
|
| |
Diana Stell Muschi Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 119 Nerden : İstanbul Meslek : Bilgi Süpürgesi Editörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 33 Özel Yetenek : Zihinbendar Evcil Hayvan : Kedi Kayıt tarihi : 26/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:32 pm | |
| Chris Pine xD olabilir kanımca gizemm | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? Çarş. Ağus. 26, 2009 4:33 pm | |
| Olur Melocum o da olur xD | |
|
| |
| Üstteki Üyenin Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|