| Perseids (Google Resmi) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 6:12 pm | |
| Uzun zamandır google logosunu değiştirmiyordu, değiştirmiş şuanda perseids ne ise şöyle birşey yeni logoları: Hemen perseids‘in anlamını da verelim(wikipedia): Her yıl Temmuz sonu - Ağustos başı gibi gözlemlenebilir, ancak en yoğun olduğu zaman 12 Ağustos’u 13 Ağustos’a bağlayan gecedir. Dünya’nın Güneş yörüngesinde dönerken Güneş Sistemi’ndeki Perseus takım yıldızının içinden geçmesi neticesinde gözlemlenebilir. Şehir ışığından uzak bir kırsal alanda veya herhangi bir bölgede gece 00:00′dan itibaren rahatlıkla gözlemlenebilir, gök taşı yağmurunun olacağı gün hava bulutlu olursa veya Ay dolunay halindeyse gözlemlenmesinde hafif kusurlar olabilir. perseids‘in ne olduğunu da öğrendik, tek yapmamız gereken şey gece 12′den sonra gökyüzünü gözlemlemek.. Bu arada 2007 yılına ait perseids fotoğrafı buldum: | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 6:15 pm | |
| Bilgiler İçin Sağol Uğur Abi. | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 6:18 pm | |
| | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 6:18 pm | |
| Perseids diyecene be abi Göktaşı Yağmuru deseydin nese kaçrmıcam o anı ^^ | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 11:07 pm | |
| Ben herhangi bir şekilde göktaşı görmedim xD | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 11:16 pm | |
| Aynen bir beyaz ışık gördüm. Ama göz yanılması olabilir :) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 11:17 pm | |
| Yoh.. Ben onu da göremedim xD | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 11:18 pm | |
| Diyorum ya Göz yanılmasıdır bnmki Uykum var Zaten :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 11:19 pm | |
| Ben bütün gün açık havaydım.. Öyle bişi olsa görürdüm zannımca? xD | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 11:31 pm | |
| Bunlar Beyaz Işık Ya umut Abi Haklı :D | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 11:38 pm | |
| Dışarı baktığımda tek bir yıldız ve gözümün yorulmasından dolayı çıkan ilginç ışın şekilleri çıkıyor xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Perseids (Google Resmi) Çarş. Ağus. 12, 2009 11:43 pm | |
| | |
|
| |
| Perseids (Google Resmi) | |
|