| Resmi Bul ve Ekle! | |
|
+5Vladimir Stepan Nieltsev Althia I. Lonicera Kaoru Ai Kira Riley Beth McConnor Cosetté Beatrix Depaisé 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Resmi Bul ve Ekle! Paz Eyl. 13, 2009 2:49 pm | |
| Oyunumuz çok basit.Üstteki üye bir sanatçı ismi söyleyecek alttaki de o resmi ekleyip bir karakter söyleyecek.Başlatıyorum. Christina Aguilera? Edit:Resmi link halinde değil başına ekleyiniz.
En son Cosetté Beatrix Depaisé tarafından Paz Eyl. 13, 2009 3:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Paz Eyl. 13, 2009 3:21 pm | |
| | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Paz Eyl. 13, 2009 4:19 pm | |
| İmzan da var ya, bulamadım >_< Shounen ai resmi istiyorum o.O | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Paz Eyl. 13, 2009 4:52 pm | |
| - Spoiler:
Ehemm ^^' Aslında Loveless'ın bi kaç bölümünden koymayı düşündüm, sonra vazgeçtim uğraşamam dedim xD .. Banaa.. Airi Miyavi Ishihara'nın resmi u.U Lovelieee *___* | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Paz Eyl. 13, 2009 8:35 pm | |
| - Spoiler:
Maki Goto resmi istiyorum. ^^ | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Paz Eyl. 13, 2009 8:41 pm | |
| Ama ama ama.. Ben Meew'in kızını istemiştim T.T - Spoiler:
Yuu Shiroyama <33333333 | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Paz Eyl. 13, 2009 10:01 pm | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Paz Eyl. 13, 2009 10:53 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 12:57 am | |
| Bu galiba o.o - Spoiler:
Jac Vanek | |
|
| |
Marie Lily Mc. Queen Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 13 Nerden : Paris XD Meslek : Müzisyen Gerçek İsim : Duygu... Patronus : Panter Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Görücü Evcil Hayvan : Aslan Kayıt tarihi : 13/09/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 12:01 pm | |
| Rachelle Lefevre istiyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 1:33 pm | |
| Jessica stamın siyah saçlı halini istiyorum. | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| |
| |
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 2:21 pm | |
| Normalde o resimde kızıl saçlı >_< - Spoiler:
Daha ileri gidemem XD Kuzgun resmi istiyorum. | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 2:23 pm | |
| Al bakalım :) Gwen Stefani istiyorum XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 4:04 pm | |
| Spoiler içine alın resimleri x.x - Spoiler:
Alexander Evans | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 5:14 pm | |
| - Spoiler:
Gözlere öl bit *-* Ruki'yi ya da Reita'yı istiyorum. *-* | |
|
| |
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 5:34 pm | |
| - Spoiler:
Gruplardan bahsetmişken, maNga. ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 5:39 pm | |
| - Spoiler:
Birazcık eski oldu :'P Halley Williams | |
|
| |
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 5:51 pm | |
| Halley? Hayley olmasın canım o xD - Spoiler:
Muse | |
|
| |
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 5:58 pm | |
| MSN'de ünlü söyleyin deyince yazdılar kopyaladım :D Demekki her ismi kopyalamamalıyız :D - Spoiler:
Chris Evans? | |
|
| |
| Konu: Geri: Resmi Bul ve Ekle! Ptsi Eyl. 14, 2009 7:42 pm | |
| Ben ona Halley diyorum bilerek, sevgi belirtisi olaraktan xD Ama Hayley yani ismi ^^ - Spoiler:
Gaspard Ulliel | |
|
| |
| Resmi Bul ve Ekle! | |
|