| Rp de Akrabalık durumu Arama. | |
|
+9Rabel Xyre Michael Nymins Miller Anette Sophia Miller Carolyn Anna Miler Gerard Jude Crownie Max Miller F. Xaviér Graimouré Britney Vera Curtis Robert Brandon Eclipse 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Rp de Akrabalık durumu Arama. C.tesi Tem. 04, 2009 3:45 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 06, 2009 5:06 pm | |
| Bir tane kardeş arıyorum.Tarafı aydınlık olacak.Eclipse malikanesinde yaşar.vs.vs. | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Salı Tem. 07, 2009 7:06 pm | |
| Bir tane kardeş(erkek ya da kız olması önemli değil)ve bir de abla aranıyor.Ravenlawlı ve safkan olması zorunludur.(aile kurgusu) | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Salı Tem. 07, 2009 8:04 pm | |
| Şu an bir yeğenim var.Daha çok akraba istiyorum. | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Çarş. Tem. 08, 2009 12:11 am | |
| Kız kardeş arıyorum burdan duyurulur... | |
|
| |
Gerard Jude Crownie Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 26 Nerden : Heryerden Meslek : Honks Kitapevi Sahibi Gerçek İsim : Joe Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Çarş. Tem. 08, 2009 11:18 am | |
| - George Crownie demiş ki:
- Şu an bir yeğenim var.Daha çok akraba istiyorum.
Kardeşin Yani yeğeninin babası olabilirim :) | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Çarş. Tem. 08, 2009 11:19 am | |
| - Johny Gerard Black demiş ki:
- George Crownie demiş ki:
- Şu an bir yeğenim var.Daha çok akraba istiyorum.
Kardeşin Yani yeğeninin babası olabilirim :) ooo süper değiştir soyadını | |
|
| |
Carolyn Anna Miler Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Esk Meslek : Sihir Bakanı Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 35 Asası : Beyaz Cesaret Özel Yetenek : Meta Evcil Hayvan : Ruby[Husky] Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Çarş. Tem. 08, 2009 3:31 pm | |
| Aile'me yeni üyeler istiyorum. Kardeş'im olamazsınız ablam yıllar önce öldü =) 8 yaşında bir evlatlık kız çocuğu (izinli olarak 2.üyelik açacaktır.) Ayrıca kız ve erkek olarak 1.sınıf 2 evlatlık çocuk daha arıyorum. | |
|
| |
Anette Sophia Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 791 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Tarafı : İkisi de kölelik; tarafsız. Ancak bir seçim yapması gerekirse, Z.Y.'nı seçer... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Değişken Yüz. Evcil Hayvan : Baykuş. Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Çarş. Tem. 08, 2009 8:31 pm | |
| - Carolyn Anna Miller demiş ki:
- Aile'me yeni üyeler istiyorum.
Kardeş'im olamazsınız ablam yıllar önce öldü =) 8 yaşında bir evlatlık kız çocuğu (izinli olarak 2.üyelik açacaktır.) Ayrıca kız ve erkek olarak 1.sınıf 2 evlatlık çocuk daha arıyorum. 1. evlatlık kız ben olabilirim sanırım. Eğer kabul olursa, aile kurgumu değiştirmem gerek.
En son Anette Sophia Warren tarafından Çarş. Tem. 08, 2009 8:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Çarş. Tem. 08, 2009 8:54 pm | |
| - Carolyn Anna Miller demiş ki:
- Aile'me yeni üyeler istiyorum.
Kardeş'im olamazsınız ablam yıllar önce öldü =) 8 yaşında bir evlatlık kız çocuğu (izinli olarak 2.üyelik açacaktır.) Ayrıca kız ve erkek olarak 1.sınıf 2 evlatlık çocuk daha arıyorum. 2.ciside ben olabilirim... | |
|
| |
Carolyn Anna Miler Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Esk Meslek : Sihir Bakanı Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 35 Asası : Beyaz Cesaret Özel Yetenek : Meta Evcil Hayvan : Ruby[Husky] Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Perş. Tem. 09, 2009 12:07 pm | |
| Tmm ikinizinde soy adını değiştiriyorum o zaman =) Odalarınızın resimlerini bana pm ile gönderin =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Perş. Tem. 09, 2009 12:52 pm | |
| 30 Yaşından küçük erkek-kız kardeş arıyorum.Aydınlık daha iyi olur taraf olarak. | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Perş. Tem. 09, 2009 12:54 pm | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- 30 Yaşından küçük erkek-kız kardeş arıyorum.Aydınlık daha iyi olur taraf olarak.
Ben olabilirim? | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Perş. Tem. 09, 2009 12:57 pm | |
| Ol bari.Profeiline gir oradan ismini değiştir.Sana malikanede oda da açayım.Eğer odana bir resim eklemek istersen pm at. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Perş. Tem. 09, 2009 1:06 pm | |
| Ben de arıyorum !(Ama ne? :D) Neyse karakteri öğrenci olan bir kardeş arıyorum ama öz kardeşim olmayacak.Tarafı karanlık ya da karanlık tarafa eğilimli olabilir.Binası farketmez Gryffindor olsa bile bir kurgu buluruz :D. Eğer olursa bir de aydınlık taraftan kuzen arıyorum.Birbirimize düşman olabileceğimiz bir kurgu istiyorum çünkü.Denedim eğlenceli oluyor. :D Herneyse bekliyorum... | |
|
| |
Victoria Claire Hale Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Gerçek İsim : Victory, C~ Tarafı : Aydınlık '~ Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 24 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Paz Tem. 12, 2009 7:42 pm | |
| hogwarts tan bir öğrenci kardeş arıyorum kız olacak binası farketmez | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 13, 2009 1:52 pm | |
| İki tane evlatlık bir öz kardeş daha alacağım. Öz Kardeş:Aydınlık,olabilirse erkek. Evlatıklar:Bir erkek bir kız tarafları da fark etmez. | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 13, 2009 1:59 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Ben de arıyorum !(Ama ne? :D) Neyse karakteri öğrenci olan bir kardeş arıyorum ama öz kardeşim olmayacak.Tarafı karanlık ya da karanlık tarafa eğilimli olabilir.Binası farketmez Gryffindor olsa bile bir kurgu buluruz :D.
bn olurummm...! :D | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 13, 2009 2:01 pm | |
| Nan sen benim kuzenimsin :) | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 13, 2009 3:11 pm | |
| - Robert Brandon Eclipse demiş ki:
- İki tane evlatlık bir öz kardeş daha alacağım.
Öz Kardeş:Aydınlık,olabilirse erkek. Evlatıklar:Bir erkek bir kız tarafları da fark etmez. | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 13, 2009 3:14 pm | |
| kardeşim olmak isteyenler pm atabilir... | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 13, 2009 3:16 pm | |
| - Lindana Martinéz Andié demiş ki:
- Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Ben de arıyorum !(Ama ne? :D) Neyse karakteri öğrenci olan bir kardeş arıyorum ama öz kardeşim olmayacak.Tarafı karanlık ya da karanlık tarafa eğilimli olabilir.Binası farketmez Gryffindor olsa bile bir kurgu buluruz :D.
bn olurummm...! :D Tamam sen ollLLL xD xD Swieta zaten üvey olacak yani soyadını fln isterse değiştirmeyebilir.xD | |
|
| |
Marveille De Mauréll Seherbaz
Mesaj Sayısı : 288 Gerçek İsim : ~Zeynep Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : * Asası : Asil Kan Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 13, 2009 3:24 pm | |
| Saol :D :D Soyadımı deiştiriim mi... | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp de Akrabalık durumu Arama. Ptsi Tem. 13, 2009 3:26 pm | |
| Sen bilirsin öyle bir zorunluluğun yok ama kardeş olduğumuzun belli olması için değiştiredebilirsin ^^' Yaa ben malikane de açmak istiyorum!! Gidip kuralları okuycam xD xD -Edit- Yetişin,aydınlık taraftan olacak bir kuzen hala aranıyor !! *_* | |
|
| |
| Rp de Akrabalık durumu Arama. | |
|