| Rp Sevgilisi Arama | |
|
+20Désirée Maélys Widmore Mélania L. Mythique Marveille De Mauréll Eva Casey Miller Charlotte Black Ophelia Charlotte R. Lutz Marishka V. Aleera Félix F. Xaviér Graimouré Swieta Miranda Andié Loranne Elizabeth Widmore Melody Dorés Britney Vera Curtis Rabel Xyre Michael Nymins Miller Sean Jake Miller Albert De Salvo Max Miller Aimèe Dèmon Black Ann Valerié Eclipse Robert Brandon Eclipse 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 04, 2009 3:44 pm | |
| O başlık silindi.Buraya başvurun. | |
|
| |
Ann Valerié Eclipse Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 250 Nerden : ~Dünyadan~ Meslek : ~Profesör~ Gerçek İsim : ~Aslı~(Neden değişti burası yaws neyse lakabımda Val :D)~ Patronus : ~Aslan~ Tarafı : ~Aydınlık~ Kan Durumu : ~Safkan~ Rp yaşı : ~26~ Asası : ~Son Şans~ Özel Yetenek : ~Zihinefendar-Zihinbendar (En Fazla 2 Tane Yetenek Alabildiğimiz İçin Buraya yazmam Yasak Ama Geçmişi Hatırlayabilme Yeteneğine Sahibim :P)~ Evcil Hayvan : ~Baykuşum Gerrard & Kedim Milq , Ayrıca Ropert'im Yavru Köpeğim Benim...~ Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 04, 2009 3:49 pm | |
| Diğer başlıktada dediğim gibi ruhu kötü olan eziyet çektiğinde gece rahat uyuyabileceğim birisini arıyorum.Tarafı farketmez.Pm yoluyla ulaşabilirsiniz.
En son Ann Valerié Wilson tarafından C.tesi Tem. 04, 2009 7:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 04, 2009 3:52 pm | |
| bende arıyorum savaş tarafı tabi karanlık taraf olcakk | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 04, 2009 4:51 pm | |
| bende rp sevgilsi yada eş arıyorum... | |
|
| |
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 04, 2009 7:42 pm | |
| Gözüm döndü ha. :D Duyduk duymadık demeyin...Ben de arıyorum.Karanlık taraftan olursa süper olur. | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 04, 2009 7:47 pm | |
| Rp Partneri Aranıyor.1.sınıf olan.Binası farketmez.1. sınıf Bayan partner aranıyor.Rp düzeyi Farketmez..
En son Sean Faris tarafından Paz Tem. 05, 2009 3:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Aimèe Dèmon Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1057 Meslek : Hogwarts Baş Şifacısı Gerçek İsim : Merve Patronus : Pegasus Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Asası : Güllerin Şifası :Çam ağacından yapılma.Özünde Bitki Karışımı vardır.22 cm.Oldukça Esnektir.Savunma Büyülerinde Başarılıdır.En iyi büyüsü:Perception Özel Yetenek : METAMORPHMAGUS & VEELA Evcil Hayvan : Yılan(La Vie) Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama C.tesi Tem. 04, 2009 8:12 pm | |
| hatta tarafı da önemli değil bir yaratıkla çıkmak isteyen bana pm atsın | |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 05, 2009 3:07 pm | |
| Rp düzeyi ''orta'' olan 1. sınıf bayan rp parteri aranmaktadır... | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 05, 2009 3:11 pm | |
| Bende arıyorum pmle isteyen söylesin lütfen | |
|
| |
Sean Jake Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Uyarı Sayısı : 3 - Engellendi ! Mesaj Sayısı : 1594 Nerden : Napcan Gelcen mi? Meslek : Cami Hocası xD Gerçek İsim : Yok-- Tarafı : 2sinden de.. Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Güçlü Rüzgar Evcil Hayvan : Baykuş[-OddiE-] Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 05, 2009 3:33 pm | |
| Avatar biraz fazla büyük değiLmi ?? | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 05, 2009 4:08 pm | |
| - Max Miller demiş ki:
- bende rp sevgilsi yada eş arıyorum...
Ben olabilirim :D | |
|
| |
Albert De Salvo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Meslek : Kehanet Profesörü Patronus : İspanyol Boğası Tarafı : Karanlık Taraf Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 32 Asası : Anka Teleği Dikenli Defne 11 İnç Özel Yetenek : Çatalağız-Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 05, 2009 7:22 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 05, 2009 8:53 pm | |
| puhahaha bir yaratıkla çıkacak kadar cesareti olan yok mu puhauauha:D:D:D | |
|
| |
Max Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 124 Patronus : Kartal Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Sevginin Mantığı Özel Yetenek : Animagus Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 05, 2009 9:05 pm | |
| merve birini bulup ona mı saldırıcan niye bu kadar isteklisin?? :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Paz Tem. 05, 2009 9:06 pm | |
| kesinlikle amacım o :twisted: | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 06, 2009 6:56 pm | |
| Rp sevgilim olacak biri var mı?Çok hoşlaşırsak evlenirizde xD.Aslında bu başlık üzerinden anlaşmak saçma geliyor ama.... | |
|
| |
Melody Dorés Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 114 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Ejderha yüreği 11 inç Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Ptsi Tem. 06, 2009 10:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 1:52 pm | |
| Arayan çokta bulan var mı ki?Bulan bana da bulsun pls :D:D :lol!: | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:40 pm | |
| Ara ara ara kısmet.Acaba sitede çöpçatanlık mı yapsam?Sanırım yine de kendime bulamam xD | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:43 pm | |
| Bulcaz sana bizim üst kat komşunun kızı var :D Evde oturup,hamur yoğuran cinsten acayip rp yapıyo :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:45 pm | |
| Gelsin bir görüşüp tanışalım xD. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:47 pm | |
| Biraz görücü usulu olcak ama zaten maksat eski gelenekleri yaşatmak dimi? :D Tamam ben şimdi bi' çay içmeye diye çıkar konuyu açarım. :D | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:48 pm | |
| - Aimêe Dêmon Messier demiş ki:
- Arayan çokta bulan var mı ki?Bulan bana da bulsun pls :D:D :lol!:
+1 Gry. olmasında | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:48 pm | |
| Ağzını yokla bakalım xD.Ne diyom ben yha xD. | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgilisi Arama Salı Tem. 07, 2009 7:51 pm | |
| Hmm...belli belli sende az deelsin Rob :D İyice esra erol'a bağladım :D | |
|
| |
| Rp Sevgilisi Arama | |
|