| Çok Önemli | |
|
+6Rachel Maggié Gladwell F. Xaviér Graimouré Diego Black Jack William Black Loranne Elizabeth Widmore Fraude Wedens 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Fraude Wedens Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Çukurun Derinliklerinde Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melüsss Patronus : Yok Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf Kan Rp yaşı : 13 Asası : o da yok istmeiyorum asa masa asa beni kasar Özel Yetenek : Tek hareketim bile yetenektir. Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 7:15 pm | |
| Arkadaşlar ben Burak. Melisin kuzeniyim. Bu Melisin üyeliği ama buradan haber vermek zorundaydım. Site ahalisine haber vermek için yazıyorum. Melis abisiyle birlikkte motor kazası yapmış. O yüzden artık siteye giremeyecek en azından iyileşinceye kadar. | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 7:21 pm | |
| Imm..çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Teşekkürler bilgilendirdiğin için (: Geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin.. | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 7:24 pm | |
| | |
|
| |
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 7:26 pm | |
| Çooook geçmiş olsun :( İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner. | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 7:29 pm | |
| Umarım En yakın zamanda iyileşir. Geçmiş Olsun Dileklerimi İletirseniz Sevinirim. George Crownie - UmuT | |
|
| |
Fraude Wedens Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 23 Nerden : Çukurun Derinliklerinde Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melüsss Patronus : Yok Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf Kan Rp yaşı : 13 Asası : o da yok istmeiyorum asa masa asa beni kasar Özel Yetenek : Tek hareketim bile yetenektir. Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 26/07/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 7:32 pm | |
| Sağ olun arkadaşlar. Evet inaşllah iyileşir. Uyandığı zaman hepinizin geçmiş olsun dileklerinizi ileteceğeim. | |
|
| |
Rachel Maggié Gladwell Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Nerden : Kanada.. Meslek : Seherbaz.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Aydınlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 25 Asası : Kiraz ağacı.. Evcil Hayvan : 'Vera' adından bir baykuş... Kayıt tarihi : 10/08/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 7:58 pm | |
| Melis!! Geçmiş olsun yaa üzüldüm şimdi... | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 8:06 pm | |
| | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 8:12 pm | |
| Geçmiş olsun :shock: umarın en yakın zamanda iyileşir. | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Çok Önemli Cuma Ağus. 14, 2009 11:53 pm | |
| | |
|
| |
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: Çok Önemli C.tesi Ağus. 15, 2009 12:34 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Imm..çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Teşekkürler bilgilendirdiğin için (: Geçmiş olsun dileklerimizi iletirsin..
| |
|
| |
| Çok Önemli | |
|