| Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) | |
|
+5Loranne Elizabeth Widmore Robert Brandon Eclipse Winona Bannatyne Jack William Black Ashton Terry 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ashton Terry Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : heryerden Meslek : öğrenci Gerçek İsim : daniel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:45 pm | |
| bu gece saat 00:30 da mars dünyaya en yakın halinde olacak... :shock: Böyle bir olayı yaşayan hiç kimse bir daha göremeyecek Çünkü bu olay bi dahaki sefere 2287 de olacak DUYURULUR!!! | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:47 pm | |
| Çok önemli bir şey mi de önemli yazıosun bende siteyle ilgili bişi sandım xD Ayrıca gözle görülcek mi bari :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : heryerden Meslek : öğrenci Gerçek İsim : daniel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Evcil Hayvan : Baykuş Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:48 pm | |
| ewt sanırım gözle görülecekmiş Dünyanın iki ayı varmış gibi gözükecekmiş.. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:49 pm | |
| Imm, bu geçen yıl olmuştu ve ben yazlıktayken gayet rahat bir biçimde görülmüştü. Hatta o gün elektrikler falan kesilmişti. Bunun "şimdi" olduğuna emin misin ? | |
|
| |
Robert Brandon Eclipse Seherbaz
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:50 pm | |
| Geçen yıl da ay iki tane görülecek dedilerdi ama olmadı.Atıyorlar bence ama yinede bakarım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:51 pm | |
| - Adriana Ellen Roux demiş ki:
- Imm, bu geçen yıl olmuştu ve ben yazlıktayken gayet rahat bir biçimde görülmüştü. Hatta o gün elektrikler falan kesilmişti. Bunun "şimdi" olduğuna emin misin ?
Sanırım geçen seneki venüstü... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:52 pm | |
| Geçen yıl oldu ve gördüm. Hatta yanımızda Uzay Mühendisi eniştem olduğundan teyit edilmiş bir olay. Hayır geçen seneki Marstı ^^ Mars en sevdiğim gezegen olduğundan çok iyi hatırlıyorum. Ve ay gibi değil daha kızılımsı görülmüştü. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 755 Nerden : Balıkesir Meslek : Seherbaz Gerçek İsim : Taha Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 30 Asası : Aklın Zaferi Özel Yetenek : Metamofmagus, Zihinbendar Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:52 pm | |
| Ay la mars çarpışsa ne güzel olur :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:53 pm | |
| Adriana bilemiorum bana gelen bilgi bu Rob sen manyak mısın la :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:54 pm | |
| Yoo ne alaka.Gayet güzel bi durum olur.Aşıkların üzerinden de parçalanan şeyler geçsin felan.Çok güzel :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:54 pm | |
| Imm, Ay Mars'ın yanında küçük hatta çok küçük kalır sanırım, ve Marsın da sıcaklığı düşünüldüğünde Mars ile çarpışmaları olayınca Mars'ın Ay'ı yakacağı beklenir. Yani çarpışmalarına bile gerek yok bence ısısından dolayı Mars yaklaştığında böyle bir şey olabilir ^^ Nereden geldi o bilgi xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:55 pm | |
| Arkadaşım msj gönderdi bende kimse kaçırmasın die yazdım walla :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:58 pm | |
| Bu gece çok mı sıcak olacak o zaman Allah Allah.Neyse çarğışsınlar.Ay yere düşerse farelere yazık.Peynir sanıp yiyecekler.Tabi kül olmamışsa:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 6:59 pm | |
| Hayal gücün geniş, evet evet kesinlikle xD Neyse ben uzatmamaya karar verdim, siz gözlemleyin ^^ -eğer görnürse- | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 7:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Perş. Ağus. 27, 2009 9:33 pm | |
| Başlığı nereye açacağımı bilememiştim saol Seda | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 8:14 am | |
| | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 9:44 am | |
| Ya arkadaşlar bırakın ya :D 2005'te de demişlerdi bir daha kimse 2. defa göremeyecek diye. :D Senede bir oluyor zaten. :lol!: | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 9:47 am | |
| - Mellysa Jessica Andié demiş ki:
- Ya arkadaşlar bırakın ya :D
2005'te de demişlerdi bir daha kimse 2. defa göremeyecek diye. :D Senede bir oluyor zaten. :lol!: O Ay'dı :suspect: | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 10:00 am | |
| Ahh, inanmayanlarınız vardır, bilemiyorum ancak Mars geçen yıl gö-rül-dü ! Geçen yıldan kalma bir mesaj gelmiş olabilir. Yani "O Mars değildir." diyenler için tekrar söylüyorum yanımda Uzay Mühendisi -nne biçim bir meslek adıdır o- akrabamız vardı. Çok çok iyi hatırlıyorum xD | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 10:19 am | |
| Ya anlamadım bişi şimdi bi daha göremicek miyiz. :D | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 11:06 am | |
| Saçmalanmış gine her zaman ki gibi :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 11:38 am | |
| Ya ben bakamadım.Fotoğrafını çeken varsa gönderebilir mi :D? | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 11:50 am | |
| Yok ya yoktu Mars falan. Keklenmişiz Türkiye olarak. Onca mil uzaktaki Marsa mı Ay kadar olacak, yok daha neler...
Yalandı ağalar :N
İmza: Buseeeee' | |
|
| |
| Konu: Geri: Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) Cuma Ağus. 28, 2009 11:55 am | |
| Ben de nasıl inandıysam size.Geçen yıl görememiştim.Bu yıl da yokmuş.Kader :D | |
|
| |
| Online olan herkes okusun!!!!(Önemli) | |
|