| *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* | |
|
+8Patrick S. Patel Loranne Elizabeth Widmore Riley Beth McConnor Godric Mick Appeals Zinaida Vinogradov Vittoria April Brigham Fiore Ann Muschi Margarita Elisa Unique 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 8:17 pm | |
| Uğursuz ve Ofelya. Harikalar! Hepinize öneriyorum kanımca xD | |
|
| |
Vittoria April Brigham Ravenclaw I.Sınıf
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 9:02 pm | |
| Ofelya sıkıcıydı ya :P Hmm...Empati,Olasılıksız, Sinestezya, ımm...Boleyn Kızı serisi :P Bide uğultulu tepeler ve melekler&seytanlar. İlk üçü psikolojik kurgu, 4. sü ingiliz tarihi, 5. dram, 6. din-bilim çatışmasını kapsayan kurgulu macera :P | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 9:03 pm | |
| Uğultu Tepeler gelmiş geçmiş en güzel aşk romanıdır. Yalnız Bella denen şahıs onu öve öve hayran kaldığım kitaptan soğumayamı başladım ne xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 451 Nerden : Mersin Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Seda Patronus : Yok~~ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yok~~ İşimi asasız görüyorum. Özel Yetenek : Yok~~ Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 9:05 pm | |
| Evet o twilight da da vardı. Kurgusu çok hoş bir roman. Ben şimdi aşk ve gururu okuyorum. Güzel gidiyor ama filmini pek beğenmedim :P | |
|
| |
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 9:09 pm | |
| Filmi fiyasko xD Ben şimdi Hayvan Mezarlığını okuyorum. Geceleri tısmaya başlıyorum kedilerden falan. Geç kaldım kitap için ama tüylerimi ürpertmeye yetiyir xD | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 9:47 pm | |
| 3 Kelimeyle özetleyebilirim şiddetle tavsiye ettiğim kitapları: "Gece Evi Serisi" PC&Kristin Cast bu kitabı herhalde 12'ye kadar uzatmalılar. Her kitap kendini ardındaki kitaba sürüklüyor. Twilight'ın ün salan vampirlerinin aksi bir görüntü çiziyor gözlerimizin önüne. Yemek yiyen, uyuyan, ağlayan ve başından dramit şeyler geçen genç vampir çaylakları. Beril'le birlikte "İstediğimiz Türden Vampir" olarak tanımladık bu çaylakları. Bir diğerinde ise kitap adları sıralamama gerek yok, yazarı yeter sanıyorum: "Dan Brown" Türkçe'ye çevrilen her kitabı altın değerinde (Zaten Altın Kitap Yayın Evinde çıkmış :P) Önce Melekler&Şeytanlar ve ardından Da Vinci olmak üzere okumalısınız çünkü Da Vinvi Melekler&Şeytanlar'ın devamı olduğunu küçük ayrıntılarla açığa vuruyor ve bu adamın kurguları, inanılmaz. Hmm... Diğer kitap biraz tüyler ürpertiyor -en azından benim için- : "Cenin ve Ceset" Sadece konusuna bir göz attım ve sonunu okudum (:P) İlginç bir konusu olduğu açık galiba. Türk bir yazarın kitabına dedektifleri karıştırması bana ciddi anlamda değişik geldi, özellikle de bundan sonraki önereceğim kitaptaki dedektiften sonra. İsimler de sürekli karıştırmama neden oldu ancak tüyler ürpertici bir konusu olduğu açık. Gay bir adamın bir başka adama olan aşkı ve o adamın karısını-ve bebeğini- öldürme çabaları... Iyyhh.. Bu kitap da kesinlikle tıbbın sınırlarını zorluyor, böyle bir şeyin olağan olduğunu düşünmesem de şüpheler uyandırıyor: "Beşinci Tüp" Apayrı 3 hayatın kendini "Organ Dolandırıcılığı" yüzünden iç içe bulması. Kitabın ilk kısımları birbirinden ayrı kaldığı için biraz sıkıcı geldi fakat üç hayatın birbirine bağlandığı kilit noktada heyecan fırlıyor elbette. Bu kitabın filmi çekilse bazı sahneler yüzünden cidden "korku" kategorisine girebilir. *Daha sonra ekleyeceğim emin olabilirsiniz.* Unutmadan daha önce okuduğum kitaplardan en beğendiğimi de belirtiyim : Olasılıksız. Okuyun okutun mümkünse xD | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 9:53 pm | |
| Gündüz Ölüsü :D TB'yi izliyorsanız okumanızı öneririm. Daha doğrusu okumanızı ve diziyi izlemenizi öneririm :D | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Ağus. 23, 2009 9:57 pm | |
| Gündüz Ölüsü demişim birde kitaplığımdan vecizeler vereyim :D
Suçlu - Orhan Kemal Erguvan Kapısı - Oya Baydar Nefes - Nuriye Akman Olağan İşler - R. N. Güntekin Son Ada - Z. Livaneli
Okuyun derim ben bunları da (: Son Ada'yı çok beğendim ben =) | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 8:20 am | |
| Hmm..Diriliş. Ama Tolstoy'un. | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 8:37 am | |
| Dostoyevski'den Karamazov Kardeşler. Eğer bitirebilirseniz o zaman başlayın. Başta sıkıcı geliyor ama sonra merak etmeye başlıyorsunuz... | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 10:28 am | |
| Anne Rice - Pandora, kitabı bugün alıcam; ama yine de tavsiye ederim. Anne Rice'ın kitabı olur da beğenilmez mi?! ^^ | |
|
| |
Lionel Avigdor Goldstein Slytherin V. Sınıf
Mesaj Sayısı : 357 Tarafı : Nereden baktığına bağlı. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Özel Yetenek : Zihnefendar Evcil Hayvan : -- Kayıt tarihi : 01/08/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 10:29 am | |
| Evet, o kitabı ben de okumuştum ve gayet içerikli bir kitaptı, tavsiyemdir. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 10:33 am | |
| - Giuseppe Emilio L'anglia demiş ki:
- Evet, o kitabı ben de okumuştum ve gayet içerikli bir kitaptı, tavsiyemdir. ^^
Tanrıçalar hakkında öğrenmek istediğimin çoğunu verdi. Ben de tavsiye edrim ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 10:40 am | |
| Hımm ya Vampir Akademisi diye bir kitap var mı?? | |
|
| |
Zinaida Vinogradov Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 311 Gerçek İsim : Gizz. Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 19/08/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 10:43 am | |
| Vampir Akademisi Serisi var ^^ Sıradaki serilerimden ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 10:46 am | |
| - Alıntı :
- Vampir Akademisi Serisi var ^^ Sıradaki serilerimden ^^
Kitabın kapağını sevdim ben ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 10:49 am | |
| Yaa bana çok komik bir isim geldi. Polis Akademisi gibi xD Adından kaybetti yavrucakk | |
|
| |
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 11:10 am | |
| Çok güzel dediler bana xD Vampir serilerini okumaya başladığımda görmüştüm hala listemde. Konusu ilginç ve bence de kapağı çok güzel xD | |
|
| |
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 11:51 am | |
| Millet önce kitabın arkasını okur, ben kapağına bakarım, sonra rastgele bir sayfasını açar okurum. Ama gerçekten seçimlerim beni çok etkiliyor. İyi kitap, kapağından belli olur. xD | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 12:00 pm | |
| - Margarita Elisa Unique demiş ki:
- Millet önce kitabın arkasını okur, ben kapağına bakarım, sonra rastgele bir sayfasını açar okurum. Ama gerçekten seçimlerim beni çok etkiliyor. İyi kitap, kapağından belli olur. xD
Aynen :D | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Ptsi Ağus. 24, 2009 12:10 pm | |
|
En son Cleone Crystal Majarotte tarafından C.tesi Kas. 07, 2009 6:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Çarş. Eyl. 02, 2009 5:37 pm | |
| Vittoria*Anne Rice. Konusu bence mükemmel; ama daha okumadım, önümde okumam gerek bir sürü kitap var ama içimden bir ses akıcı bir anlatımı var hem Anne Rice yazmış, diyor. | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* Paz Eyl. 20, 2009 4:15 pm | |
| Tolstoy Dostoyevski P. N. Elrod Lewis Carrol Charles Dickens Anne Rice Lord Byron Stendhal William Blake N.F. Kısakürek H.G. Wells Isaak Asimo Jules Verne Gogol Oscar Wilde H.P. Lovecraft Goethe E.A. Poe Ahmed Hilmi Sophokles Flaubert Balzac Mevlana İskender Pala Bram Stoker Toni Morrison Blaise Pascal Sokrates Epiktetos
Bunlar genelde kitaplarını okuduğum yazarlar. Hepsinin her bir kitabı farklı bir dünyadır, tek tek yazmak yerine yazar önermenin daha faydalı olacağı kanısındayım ^_^ | |
|
| |
| *Sevdiğiniz, beğendiğiniz, ilginizi çeken ve tavsiye ettiğiniz kitaplar* | |
|