| -Karşılaşma- | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: -Karşılaşma- Çarş. Ağus. 26, 2009 4:11 pm | |
| Herşeyden sıkılmıştı..
Yanlız kalabileceği tek yer sisli göl olduğunu düşündü.Tehlikeliydi fakat o bunu umursamazdı.O soğuk sislerin arasında yanlız yürümeyi hiç birşeye değişmezdi.Yerinden hızlıca kalktı.Yanına hiç birşey almadan hızlı adımlarla kapıya yöneldi.Asasını bile almamıştı.Arkasını döndü ve asasına baktı.Alıp almama konusunda kararsızdı.Başına her türlü tehlike gelebilirdi.Dudağını büzüp son kez asasına baktı,almayacaktı.
O sessiz sisli yola gelmişti bile..
Bedenini saran hüzüne aldırış etmeden yürümeye devam etti.Yanlızdı,her zamanki gibi.. Gölün kenarına gelebilmişti.Göl olduğundan daha da parlaktı.Sisle adeta bütünleşip,ahenkle dansediyordu.Kendi kendine gülümseyip,göldeki parıldayan bembeyaz suratına baktı.Birden arkasında birilerinin olduğu hissine kapanıp,arkasını döndü " Kim var orada ?.. " | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: -Karşılaşma- Çarş. Ağus. 26, 2009 4:35 pm | |
| Kahvaltıdan sonra Ortak Salon'daki kalabalıktan sıyrılıp Chuck'a haber vermeden katlar arasında dolaşmak istemiştim. Ancak dışarı çıktığımda herkesin buralarda olduğunu ve büyük sınıfların sınav telaşında olduğunu farkedip bahçeye çıkmak istemiştim. Öncelikle Profesör Crownie'nin kulübesinin etrafında gezinmiş ve herhangi bir yaratık olup olmadığına bakmıştım. Ancak hayal kırıklığına uğrayıp yalnız kalmak istemiş ve kimsenin olmadığını düşünerek Sisli Göl'e yönelmiştim.
Oraya vardığım anda ayağımla bazdığım çalıdan yüksek bir çıtırtı gelmişti ve bunun üzerine fark etmediğim bir kızın orada kim olduğunu sorduğunu duydum. Kafamı eğip bir adım attım ve onun kim olduğunu gördüm, Mia. Mia'nın şüpheci sorusuna hafif bir kahkahayla cevap verip ellerimi ceplerimden çıkartıp başımın hisasina getirdim. "Beth!" diye seslenip yavaş adımlarla yanına geldim ve yüzüme hafif bir tebessüm ekleyerek ona doğru yaklaştım.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: -Karşılaşma- Çarş. Ağus. 26, 2009 4:59 pm | |
| "Beth!"
Gerçektende bu ses Beth'in sesiydi ve çıtırtıyı çıkaranda oydu.Mia gelenin o olduğunu öğrenince rahatlamıştı.Yüzünde yayılan gülücükle Beth'e el salladı.Tanımadığı biri olsaydı böyle bir harekette bulunmazdı ama Beth'i tanıyordu.Beth yavaş adımların sonuna gelip Mia'nın yanına gelebilmişti.Yüzündeki gülümsemeyle oldukça içten görünüyordu. MiaGülümsemesine aynen devam edip " Merhaba Beth! Nasılsın ? " diyerek sustu.Ve onun cevap vermesini bekledi. | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: -Karşılaşma- Çarş. Ağus. 26, 2009 5:17 pm | |
| Onun yanına gittiğim hafif bir gülümsemeyle bana karşılık verip nasıl olduğumu sormuştu. "Emin değilim." diye söylenerek yanına geçmiş ve etrafı süzmüştüm. Alaycı bir ses tonuyla çıkmıştı sesim, umursamıyordu çünkü. Mia ile burada karşılaşmayı hiç düşünmemiştim ama olağandı bu.
Ellerimi karnımın üstündeki cepe sokup yutkunarak etrafı izledim. Mia'nın buraya neden geldiği barizdi, tek neden vardı ikimiz içinde. Onun bundan rahatsız olmamasını umuyordum. Arkama dönüp sisle kaplı göle baktım ve derin bir nefes alarak "Yalnız kalmak istiyor insan, değil mi?" diye devam ettim.
| |
|
| |
| Konu: Geri: -Karşılaşma- Çarş. Ağus. 26, 2009 5:25 pm | |
| "Yalnız kalmak istiyor insan, değil mi?"
Gerçektende öyleydi,fakat söyleyeceği sözlerin onu kırmasından korkuyordu.Elinle göl suyunu hafifçe ileri sürdü,dalgalanışını izleyip,iç çektikten sonra konuşmaya devam etti. " Evet,sanırım.. " susup devam etti "..ama burada karşılaşmamız iyi olmadı.Daha iyi bi yerde olmayı dilerdim " Hafif bir kahkahayla devam etti " Daha iyi bi yer olabilirdi. " konuşmasının ardından yüzünde oluşan çarpık bir gülümsemeyle Beth'i izlemeye devam etti. | |
|
| |
Patrick S. Patel Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 604 Nerden : heryerden Meslek : başbelası Tarafı : Kan Durumu : melez Rp yaşı : Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 06/07/09
| Konu: Geri: -Karşılaşma- Çarş. Ağus. 26, 2009 5:47 pm | |
| Out:Pardon ama Hogwarts'dan çıkıp nasıl sisli göle gidebilionuz?? | |
|
| |
| Konu: Geri: -Karşılaşma- Çarş. Ağus. 26, 2009 6:08 pm | |
| Out: Çıkabilmişiz demek ki xd | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: -Karşılaşma- Çarş. Ağus. 26, 2009 6:09 pm | |
| Doğru. Kurgunuz bir kaçış kurgusu kadar etkili olmadığı sürece, Hogwarts'dan çıkamazsınız.
Kilit. | |
|
| |
| -Karşılaşma- | |
|