| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:19 pm | |
| Yedirdin çisem elim otomatiğie takıldı penelope gördüğüm hetr başlığa tıklıyorum xD | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:20 pm | |
| Aynen he xD Tamam.. Sussam mı acaba. Yoksa cidden manyıcaksın Melo. Bu arada.. Ben bu üsttekine niye bu kadar ısındım yaw? xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:21 pm | |
| Sobalıyım ondan ısındın ehuehuehu salak esprilerime alışması gereken diye düşünüyorum xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:22 pm | |
| Kadıköyde bunu yapma lütfen.. 5 metre karelik bi' alanda bi iğrenç esprili insan yeter xD Tamam.. Melo kesinlikle benziyo' bana xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:23 pm | |
| Ahuhahu ayy kopuyorum ağzımda sakız var. Biliyomusun bende bi dolu espri var. xD Üzüm üzüme baka baka değil güneşe baka baka kararır xD manyak espri xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:24 pm | |
| Tamam... Benzemiyor muşuz.. xD Ben kendim espri üretirim genelde. O alıntı yapıyor xP Ama yine de benim kadar iğrenç, evet xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:25 pm | |
| yoo bende üretirim eheuehu sadece bi kaç mal esprikler çok hoşuma gider xD imzasındaki baloncuğa bakıyorum bakıyorum hala patlamıyor nedense ama neyse xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:27 pm | |
| Tamam.. Benziyormuş bana (ki bu büyük bi' hakaret) Biz bi de yanyana gelsek n'olur acep diye düşündüm bi'an xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:30 pm | |
| Küçük Çisem Büyük Çisem bi an kardeşi varsa ona abi verebilirim sen benim ynıma gel en iyisi dediğim xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:33 pm | |
| En az benim kadar iğrenç espriler yapıyor. ^^ | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:33 pm | |
| Atışamaya karıştı :'P | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:34 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:36 pm | |
| Iska beyb :'P Ablacığığğğm' | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:36 pm | |
| İsmini değiştirmiş, iyi de etmiş. :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:39 pm | |
| İsmim tatil havası vermesin artık :'P Memnuniyeğğğt' | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:41 pm | |
| Avatarındaki LS'in saçları süper. :) | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:42 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:44 pm | |
| Beril döndü mü acep dediğim. ^^ | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 1:45 pm | |
| Kessinlikle ^^ Uzun süre kalacak mı belli değil ama dersanesi olduğu halde nette olması iyi bir şey, galiba ^^ Bu gün kesinleşecek işte :/ | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 2:14 pm | |
| Daha önceden müzisyendi sanırsam. Willa'yı geri alsın istiyorum hala XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 2:21 pm | |
| Vampir tipine çok uyuyor modeli. ^^ Ayrıca oldukça zarif. o_O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 2:22 pm | |
| Teşekkür ettiğim, kendisi de oldukça kibar ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 2:22 pm | |
| Başka bir üyeliği var mı acaba? | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 2:23 pm | |
| Kyoko Yuki diye biri var ama henüz mesaj bile atmadı XD Japon sevdası işte | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Salı Eyl. 08, 2009 2:24 pm | |
| Fikrim geldi sayesinde. ^^ | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|