| Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD | |
|
+27Loiso André dé Liméus Cleone Crystal Majarotte Eulalia Monczewski Marveille De Mauréll Phyllis Monczewski Babette Grishold Fiore Ann Muschi Vladimir Stepan Nieltsev Robert Brandon Eclipse Victoria Lynn Hogan Mia Claire Abbey Elijah J. Mc'Reid Alessandra Iva Kaledin Patrick S. Patel Aimèe Dèmon Black Janice Audorphe L'Amour Sonia Lia Gonzalenz Rosepery Dé Querin Franclés Yvés M. Demoré Michael Nymins Miller Anika Freyja Jørgen Rabel Xyre Riley Beth McConnor Daniel Williams Jasper Ruby Black Jack William Black Swieta Miranda Andié 31 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 7:50 pm | |
| Çok net^^ Başlıyalım^^ Alıntıdır^^ | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 7:51 pm | |
| | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 7:54 pm | |
| - Jack William Black demiş ki:
- Öyle bir şans yok ki :P
+1 | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 7:57 pm | |
| Hadi aldattı diyelim 'Yuh size, kız kıza utanmıyorsunuz dimi' deyip çeker giderdim :P | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 9:45 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 9:46 pm | |
| | |
|
| |
Jasper Ruby Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1967 Nerden : Her yerden xD Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Utku Patronus : Unicorn Tarafı : Ö.Y Yakında Senide Yicemm :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Zor Seçim Özel Yetenek : Öğrenci Daha O Dur :D Evcil Hayvan : Griffin Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 9:46 pm | |
| - Swieta Miranda Andié demiş ki:
- Zaten o :D
+1 | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 10:35 pm | |
| İkinizi de gebertirdim :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 11:03 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Perş. Ağus. 13, 2009 11:35 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 8:41 am | |
| Sadece seni döver, Cornelia'yı yanıma alıp bir güzel fırçalar, sonra çeker giderdim. | |
|
| |
Daniel Williams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 906 Meslek : Üç Süpürge Sahibi Gerçek İsim : Ali Patronus : Ecel Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 18 Asası : Direnç Çizelgesi Özel Yetenek : Animagus - Boğa Evcil Hayvan : Hayvanlarım 1 haftaya kalmıyor ölüyorlar :( Kayıt tarihi : 29/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 9:59 am | |
| İlk önce seni döver sonra sevgilimi yanıma çekip biraz sarsıp bir kaç aşşalıyıcı laf ve çeker giderim :B | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 10:08 am | |
| Sadece seni döver, Cornelia'yı yanıma alıp bir güzel fırçalar, sonra çeker giderdim.
:D | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 10:22 am | |
| Öyle birisi olsaydı terkederdim zaten, öagh! Jack William!a da acırdım... uvv..
| |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 10:23 am | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 11:06 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 11:12 am | |
| | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 11:17 am | |
| Bir vampir olarak mı? Hmm, eğer sevgilime gerçekten değer veriyorsam herhalde kızın üstünde bir kaç disiplin denerdim XD | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 11:25 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 11:34 am | |
| | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 11:35 am | |
| Ne aldatcam yaw manyak mıyım ben :P Neyse Üzülürdüm :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 12:05 pm | |
| - Swieta Miranda Andié demiş ki:
- Döverim
| |
|
| |
Michael Nymins Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 379 Meslek : Serbest Meslek Gerçek İsim : Hakan Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Gerçeğin Aynası Özel Yetenek : Bilmem,belkide vardır. Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 12:09 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 12:14 pm | |
| - Michael Nymins Miller demiş ki:
- ''Yuh artık ''
+1 :D | |
|
| |
Franclés Yvés M. Demoré Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 35 Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 21 Evcil Hayvan : tarantula-kamlumbağa Kayıt tarihi : 18/07/09
| Konu: Geri: Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD Cuma Ağus. 14, 2009 12:28 pm | |
| Bana bunu da mı yapacaktın Hüsnüğğ ? Hüssnüğğ kim lann? xD | |
|
| |
| Rp Sevgiliniz sizi üstteki üyeyle aldatsa :D Tepkiniz ne olurdu ? xD | |
|