| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|
+35Sachiko Kyoshiro Zinaida Vinogradov Iris Brigitte Depaisé Mia Claire Abbey Althia I. Lonicera Gillermo Miguél Ramírez Kaoru Ai Kira Maggie Eva Adams F. Xaviér Graimouré Victoria Lynn Hogan Penolope Victoria Shadow Anika Freyja Jørgen Cosetté Beatrix Depaisé Diana Stell Muschi Rabel Xyre Fiore Ann Muschi Krisianne Lauren Mystie Mellysa Jessica Andié Parcellita Schkovich Dianne Dickenson Vittoria April Brigham Margarita Elisa Unique Riley Beth McConnor Winona Bannatyne Aimèe Dèmon Black Lionel Avigdor Goldstein Janice Audorphe L'Amour Loiso André dé Liméus Vladimir Stepan Nieltsev Johnny Evans Aqua S. Doherty Jack William Black Robert Brandon Eclipse Babette Grishold Loranne Elizabeth Widmore 39 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 3:38 pm | |
| | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 3:39 pm | |
| | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 3:39 pm | |
| Bilmiyorum pek şansım yok gibi ama FM'ci olmak zor iş =( Nesse teşekkür ettiğim
ıska
tanımadığım biri ıska offf işte yazıyo en üstte düşüncelerim | |
|
| |
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 3:44 pm | |
| Yakın zamanda RP yapcağız, merakla beklemekteyim XD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 3:59 pm | |
| Kurgu bulmaya çalışıyorum ama hangi karekteri ile kestiremiyorum =( | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:02 pm | |
| Anika'yla yapın bence dediğim. Ben Vladimir'in peşine düşeceğim de. o.O | |
|
| |
Althia I. Lonicera Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 173 Tarafı : Taraf tutmuyor ~ Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : Icy adında bir kedisi var. Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:02 pm | |
| Onunla da RP yapmak istiyoruum! o_O | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:03 pm | |
| Vladimir meşgulse olabilir XP | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:04 pm | |
| Hımm o zaman Fiore ile değil Maggie ile olur ve aklıma güzel bir kurgu geldi geliştirmeliyim bekle bizi rp dünyası dediğim xD ıska tanımıyorumn ama çok duyuyorum =) ıska düşüncelerim geçerli | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:04 pm | |
| Hi-ha, aslında ikisiyle de RP yapmak istiyorum xD Şöyle bi' toplu RP u.U Model karakterimi alayım da *.* Iskaa. Tanımamak, ama sempatik bulmak ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:05 pm | |
| Tamam dediğim *-* Olur o zaman dediğim ^^ | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:07 pm | |
| Lelele.. Anika benle rp yapçak o.O Müstakbel rp sevgilim oluyo üstteki üye.. (Karakter demiyorum, üye xD) | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:08 pm | |
| Evet, Anika'yı tavlayan insan. Ama önce başkası davrandı nasıl olacak? dediğim | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:08 pm | |
| Yeee *-* Sevindim *-* İki sevgilinin kankası olmayı düşündüm bir an u.U Olamaz mı, olur u.U Müzisyen&Model kardeşliği *-*
Iska.
Ouu şirin insan *.* En büyük admin bizim admin u.U Iskaaa >.< Yazmıştım zaten~~ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:09 pm | |
| oOOooOOooOOooOOo hehe sevdim xD Çisemim yerim senii xD
ıska
adını hala bilmiyorum ne garip yaa =( ıska sempati duymak ben | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:10 pm | |
| Bilmem, tanımıyorum.. Ama geyik birine benziyo'. İyi anlaşırım gibim ^^
Iska;
Melo teyzem o beniğğmm.. Üvey kardeşcağızım xD
En son Penelope M. L'Amour tarafından Paz Eyl. 13, 2009 4:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:10 pm | |
| Sempati duymak ben de *-* ıska -.- Canım admin *-* xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:11 pm | |
| beni tanımamak çisem?!
ıska
sempati sempati yerim seni xD ıska oha hep ıskalıyorum nan xD çisem ^^
En son Fiore Ann Muschi tarafından Paz Eyl. 13, 2009 4:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar &amp;amp; Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:11 pm | |
| Kör o kör.. Editledik mesajımızı x.x | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:12 pm | |
| Yanakalrını sıkmak istiyorum nedensiz bir şekilde X3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:14 pm | |
| Bana mı dedi üsttekine mi anlamadım. Neyse, süper bi ünlü zevki var ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:15 pm | |
| Geveze gibi durmuyor ama şirin biri kanımca. Keşke cinsiyet tercihlerimiz farklı olmasaydı karekteri ile xD ıska Çisemimm hem teyzen hem üvey kardeşçiğin nası olmak ben anlamamk XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:16 pm | |
| Yatta! Sana dedim *-* Keşkeler için çok geç XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? Paz Eyl. 13, 2009 4:16 pm | |
| Yetenek o canım sus xD
Melisağğ.. Evet.. Melisa dicem ona banane x.x Müthiş bi ismi var, harcıyo ismini...
Iska..
Kanımın çabucak fokurdayıverdi insanlardan biri daha işte.. Ne diyebilirim ki? xD
En son Penelope M. L'Amour tarafından Paz Eyl. 13, 2009 4:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| | |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Ne Düşünüyorsun? | |
|