| Ünlü Listesi Başvuruları | |
|
+53Riley Beth McConnor Edward Stephan Diego Black Charlotte Effie Everdeen Matteo F. D'angelo Gia Blake Widmore Babette Grishold Désirée Maélys Widmore Lois Black Eva Casey Miller Tess Meridith Albanese Charlotte Black Victoria Claire Hale Mélania L. Mythique John L. Widmore Jacop Kevin Black Marveille De Mauréll Aaron West Allison Felicia Ashley Garcia Gerard Jude Crownie Chandéllé Blancâ Schmitz Jack William Black Xaymen Alex J. Lothario F. Xaviér Graimouré Mellysa Jessica Andié Elijah J. Mc'Reid Lynzée Odette E. L'Angels Neithan Ilvuatar Morgoth Rafael Regulus Widmore Swieta Miranda Andié Melody Dorés Blaise Thomas Riddle Patrick S. Patel Marishka V. Aleera Félix Anette Sophia Miller Meredith Rachel Averson Rabel Xyre Édith S. Fouquét Madestie Delacrousé Michael Nymins Miller Ophelia Charlotte R. Lutz Abigail Jada Riddle Anika Freyja Jørgen Alexander James Zaccor Loranne Elizabeth Widmore Max Miller Tom Jackson Hestia Cathy Perséll Britney Vera Curtis Aimèe Dèmon Black Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Dianne Dickenson 57 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Charlotte Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 37 Nerden : Londra Meslek : Hayalet Gerçek İsim : Duygu Patronus : Tek boynuzlu bir dişi at :) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Üstünde tek boynuzlu bir dişi atın kuyruğundan alınmış bir tel vardır. Yirmi dört santim , anka teleğindendir , esnektir Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 11, 2009 7:19 pm | |
| Evangeline Lily - Charlotte Caypnia hayalet alımlarına başvurdum :) | |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 11, 2009 8:28 pm | |
| Taylor Momsen-Tess Tiffany Albanese | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 11, 2009 8:36 pm | |
| - Loranne Elizabeth Widmore demiş ki:
- Kullanılıyor !!Lütfen Ünlü Listesini gözden geçirin !!
| |
|
| |
Tess Meridith Albanese Ravenclaw II.Sınıf
Mesaj Sayısı : 827 Nerden : Antalya.. Meslek : Öğrenci.. Gerçek İsim : İrem.. Tarafı : Karanlık.. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 14 Asası : Kiraz.. Özel Yetenek : ~ Metamorphmagus ~ Evcil Hayvan : Bembeyaz tüyleri olan bir kedi.. Kayıt tarihi : 11/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Paz Tem. 12, 2009 11:28 am | |
| Kristen Dunst | |
|
| |
Eva Casey Miller Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 16 Gerçek İsim : Buse Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 12/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Paz Tem. 12, 2009 12:39 pm | |
| Katy Perry - Nancy Cullen Hayalet alımına başvurdum. | |
|
| |
Lois Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 43 Nerden : Aydınlığın Çöküşünden Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Tuğçe Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Umutsuz Çığlıklar Evcil Hayvan : Baykuşum =} Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Ptsi Tem. 13, 2009 12:54 pm | |
| Erica Durance-Lois Black | |
|
| |
Désirée Maélys Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 8 Gerçek İsim : Dés, Dési, Maé Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Konuşkan Düşler Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/07/09
| |
| |
Babette Grishold Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 405 Nerden : İstanbul. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Pınar. Patronus : Kunduz. Tarafı : Kesinlikle... Çok iyi. :P Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Dırdırcı. xD Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 11/07/09
| |
| |
Gia Blake Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 19 Tarafı : ~ Z.A.Y Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : ~ Rossie adında bir kedi! Kayıt tarihi : 08/07/09
| |
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Salı Tem. 14, 2009 2:20 pm | |
| Evet 10 gün kuralı var.Eğer sitede online olacaksanız; ünlü size verilmiştir. | |
|
| |
Matteo F. D'angelo Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 89 Tarafı : Taraf tutmaz. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok. Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Çarş. Tem. 15, 2009 3:07 pm | |
| Hayden Christensen'ı kullanan arkadaş 8 gündür online değil. Bu sebeple, Hayden'ı ben almak istiyorum.
Hayden Christensen ~ Matteo F. D'angelo | |
|
| |
Charlotte Effie Everdeen Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1 Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : * Kayıt tarihi : 15/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Çarş. Tem. 15, 2009 3:27 pm | |
| Britney Spears
En son Charlotte Effie Everdeen tarafından Çarş. Tem. 15, 2009 3:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Diego Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 110 Gerçek İsim : Bedirhan Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Kader Çarkı Özel Yetenek : Zihinbendar-Zihinfendar-Çatalağız Evcil Hayvan : Artemis (Yılan) Kayıt tarihi : 09/07/09
| |
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Çarş. Tem. 15, 2009 4:36 pm | |
| - Matteo F. D'angelo demiş ki:
- Hayden Christensen'ı kullanan arkadaş 8 gündür online değil. Bu sebeple, Hayden'ı ben almak istiyorum.
Hayden Christensen ~ Matteo F. D'angelo 10 gün kuralı var.48 saat içinde online olmazsa ünlü sana verilecektir.. | |
|
| |
Edward Stephan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 76 Nerden : Malatya Meslek : Büyücü Gerçek İsim : Taha Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Yazıların Sırrı Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 13/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Perş. Tem. 16, 2009 1:10 am | |
| taylor lautner-Edward Stephan | |
|
| |
Riley Beth McConnor Gryffindor III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 875 Gerçek İsim : Buseee' Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. ' D.O. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 15 Asası : Çoban Püskülü Evcil Hayvan : Köpek Fake ve Baykuş Sovie Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Perş. Tem. 16, 2009 1:06 pm | |
| Lady Sovereign - Pearl Beth Side | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 11:24 am | |
| Josh Radnor - Chuck Tonks | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| |
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:07 pm | |
| | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:09 pm | |
| Benim diğer kullanıcım için başvurmuştum Hayden'a. Vampirim.. ÜZgünüm ama Hayden bana kalıyor ^^ 48 saat de doldu, görevlilerin benim adımı yazmasını bekliyorum ^^ (Bknz: Matteo F. D'angelo) | |
|
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:11 pm | |
| Kabul edilemezki kanımca :) tam olarak 2 gün önce yapmışsın ve 8 gün olmuş, Ünlü Listesi Moderatörünün kabul etmemesi gerek. Değerlendirmeye alın lütfen .... | |
|
| |
Mélania L. Mythique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 390 Gerçek İsim : Çisem Tarafı : Sizce..? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : İnatçı Sisler Evcil Hayvan : Reks. Köpeği.. Kayıt tarihi : 10/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:13 pm | |
| 2 gün önce yaptığımda 48 saat beklemem söylendi. 48 saat geçtiği için benim adım yazılmalı oraya. Biraz yukarda görebilirsin yapılan bilgilendirmeyi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:14 pm | |
| Ben ünlü listesi moderatörünün yanlış bir şey yaptığını düşünerek diyorum ki. Eğer 8. Gün başvurduysan kabul edilmez, 10 gün dolunca tekrar başvurmanı söylerler, ancak bu mod neden böyle bir şey yapmışta 48 saat bekle demiş. Anlam veremedim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:17 pm | |
| Önce başvuran alır.. Bekletme diyoruz buna =) Üzgünüm.. Mantıksal olarak Hayden benim. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:18 pm | |
| Bekletme diye bir kural yoktur. Bölüm kurallarındada yazmıyor ! | |
|
| |
| Ünlü Listesi Başvuruları | |
|