| Ünlü Listesi Başvuruları | |
|
+53Riley Beth McConnor Edward Stephan Diego Black Charlotte Effie Everdeen Matteo F. D'angelo Gia Blake Widmore Babette Grishold Désirée Maélys Widmore Lois Black Eva Casey Miller Tess Meridith Albanese Charlotte Black Victoria Claire Hale Mélania L. Mythique John L. Widmore Jacop Kevin Black Marveille De Mauréll Aaron West Allison Felicia Ashley Garcia Gerard Jude Crownie Chandéllé Blancâ Schmitz Jack William Black Xaymen Alex J. Lothario F. Xaviér Graimouré Mellysa Jessica Andié Elijah J. Mc'Reid Lynzée Odette E. L'Angels Neithan Ilvuatar Morgoth Rafael Regulus Widmore Swieta Miranda Andié Melody Dorés Blaise Thomas Riddle Patrick S. Patel Marishka V. Aleera Félix Anette Sophia Miller Meredith Rachel Averson Rabel Xyre Édith S. Fouquét Madestie Delacrousé Michael Nymins Miller Ophelia Charlotte R. Lutz Abigail Jada Riddle Anika Freyja Jørgen Alexander James Zaccor Loranne Elizabeth Widmore Max Miller Tom Jackson Hestia Cathy Perséll Britney Vera Curtis Aimèe Dèmon Black Robert Brandon Eclipse Ann Valerié Eclipse Dianne Dickenson 57 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:26 pm | |
| Öncelikle saygısızlık yapıp "bu mod" demekten vazgeç.Bizim kurallarımızda 10.günün sonunda tekrar başvuru yapın diye birşey yazmıyor.Eğer 10. günün sonunda ünlü verilmesi unutulmuş sa hatırlatma yapılır.Yazdığı günden itibaren,üstünden geçen saat diliminden sonra ünlü başvuru yapan kişiye verilir.Bu konunun burda kapanmasını istiyorum.Ünlü Mélania'nındır.Lütfen kendinize başka bir ünlü seçiniz.. | |
|
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:30 pm | |
| Bu mod demekten vazgeçemem çünkü tanımadığım birini tanımadığım için bu diye hitap ederim. Kurallarınızda bekletme diye bir şey yok ve 8.gün başvurun kişiye 48 saat sonra senindir demekde yok. Haksız mıyım? | |
|
| |
Loranne Elizabeth Widmore Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 1028 Nerden : Mersin - G.Antep ;) Meslek : Öğrenci -_- Gerçek İsim : Seda. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Saf - Kan Rp yaşı : 25 Evcil Hayvan : Kayıt tarihi : 03/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:34 pm | |
| Tanımadığın kişilere "bu" diye hitap etmek senin kabalığındır.Bu beni ilgilendirmez bu saatten sonra.Kurallarımız daha yeni hazırlandı ve eklendi.Takdir edersin ki bazı eksiklikler olabilir.Ve bunlar zaman içinde düzeltilir.Tekrar yineliyorum,bu sitede ünlü sistemi böyle işliyor.Başvuru yapıldıktan sonra ve kalan saat dilimi geçtikten sonra ünlü başvuran kişiye veriliyor.Hiçbir üyenin acaba 10 gün geçmiş mi,geçmemiş mi diye kontrol edip durmasını istemeyiz.Lütfen kendinize yeni bir ünlü seçiniz... | |
|
| |
Jackié Grov'e Clêz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 39 Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 27 Evcil Hayvan : âlberto [Kırmızı Anka Kuşu] Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:35 pm | |
| O zaman bende şöyle yapayım 1 saat girmemiş üyenin ünlüsüne başvurayım siz bana diyin ki 9 gün 23 saat sonra verelim ? Sizce mantıklı mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:38 pm | |
| Bu kadar mantıksız bir sistem değil.Ve hiç kimse bunu yapacak kadar düşüncesiz değildir.Sanırım yeterince açıklayıcı oldu.Daha fazla bu başlığı kirletmek istemiyorum.Kafandaki soru işaretleri devam ederse lütfen bana PM ile ulaş.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:39 pm | |
| Son bir post daha atarak kirletiyorum, bunu mantıksız sayan bir üye bu 2 gün olayını mantıklı sayarken hiç anlayamıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:42 pm | |
| Neden bir üye ünlüsünü almak istediği kişinin saat hesaplamasını yapıp başvursun ki?Eğer o ünlüyü almak istiyorsa 10. günün dolmasına yakın bir tarihte başvuru yapar çünkü eğer çok erken yaparsa ünlünün sahibi olan üyenin online olma olasılığı artar.Eğer sen saat hesaplamasına göre ünlü almak istiyorsan seni engelleyen yok,istediğin kişinin ünlüsünü saat veya gün hesaplaması yaparak alıp,burada belirtebilirsin^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 3:49 pm | |
| Geçin o zaman Michael Gambon'u alıyorum... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 4:30 pm | |
| - Oliver Punt demiş ki:
- Orlanda Bloom- Oliver Punt
Kullanılıyor.Lütfen Ünlü Listesini gözden geçirerek başvuru yapınız. | |
|
| |
Swieta Miranda Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 596 Nerden : :D Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Simge :D Patronus : Ben Daha Küçüğüm^^ Tarafı : Bilmem :D Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Yeşil Renkler Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Köpeğim *Puffy* Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları Cuma Tem. 17, 2009 7:07 pm | |
| Taylor Swift'i Kullanan arkadaş tatile çıkmıştır.Ve benim bunu size iletmemi istemiştir. | |
|
| |
Britney Vera Curtis Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 262 Nerden : mi? Cehenemin dibinden! -_- Meslek : Eli asalı öğretmen Gerçek İsim : Boşversene Patronus : Çita Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 Asası : Düşlerin Merakı Özel Yetenek : Zihinfendar&İç Göz Evcil Hayvan : Bir gözü toprağa bakan,gri tüylü,sevimli bir baykuş:Ola Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 18, 2009 8:10 am | |
| *Ellayne Ynez Philip'in meta ünlüsü için başvuruyorum. Ashley Greene | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 18, 2009 10:59 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 18, 2009 11:04 am | |
| | |
|
| |
Sonia Lia Gonzalenz Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 160 Nerden : Banka^^ Meslek : Banka Sahibiyiz :) Gerçek İsim : Hatırlamıyorum:D Patronus : Küçüğüz bizz :D Tarafı : Küçücük çocuğa sorulur mu böyle şeyler? Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Alıcaz,fakirizde. Özel Yetenek : Yok Evcil Hayvan : Kedi Sofi Kayıt tarihi : 09/07/09
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 18, 2009 11:04 am | |
| Arkadaş 10 gündür girmiyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 18, 2009 11:11 am | |
| Mazereti belirtildi.Üstteki mesajlarda yazıyor. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ünlü Listesi Başvuruları C.tesi Tem. 18, 2009 11:15 am | |
| | |
|
| |
| Ünlü Listesi Başvuruları | |
|