| İtiraf ediyorum | |
|
+12Fiore Ann Muschi Mia Claire Abbey Rabel Xyre Celly Mia D. Parker Maggie Eva Adams Margarita Elisa Unique Iris Brigitte Depaisé Godric Mick Appeals Winona Bannatyne Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Anika Freyja Jørgen 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: İtiraf ediyorum C.tesi Eyl. 19, 2009 6:50 pm | |
| Kendinizle ilgili ufak -büyükte olabilir, hatta iyi olur :P- sırları paylaşabilirsiniz. Mesela ben itiraf ediyorum; Anti depresan kullanıyorum bir süredir o.O | |
|
| |
Cosetté Beatrix Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Eyl. 19, 2009 6:52 pm | |
| İtiraf ediyorum Rp yapmayı seviyorum :) | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| |
| |
Mesaj Sayısı : 401 Nerden : New York. Meslek : Öğrenci. Gerçek İsim : Alperen. Patronus : Yaşım tutmuyor. Tarafı : Aydınlığa yatkın ama taraf çatşmalarına girmiyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 15. Asası : Porsuk. Özel Yetenek : Daha yok Evcil Hayvan : 2 Birman kedisi var. İkizler onlar da ((: Kayıt tarihi : 30/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Eyl. 19, 2009 6:54 pm | |
| İtiraf ediyorum iyi bir Rp yazamıyorum :( | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Eyl. 19, 2009 6:58 pm | |
| İtiraf ediyorum, gotik akımına kapıldığım için dışlanıyorum o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Eyl. 19, 2009 7:00 pm | |
| İtiraf ediyorum etrafımdakiler pek Christina sever değil :( | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Eyl. 19, 2009 7:13 pm | |
| İtiraf ediyorum, arkasından konuştuğum bazı arkadaşlarımın yüzüne gülüyorum. o_O Evet, tam bir pisliğim. o_O | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Eyl. 19, 2009 7:22 pm | |
| İtiraf ediyorum, camdan ayrılmayan komşularımıza baykuş lakabı taktım O.o | |
|
| |
Godric Mick Appeals Seherbaz
Mesaj Sayısı : 187 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 29 Asası : Porsuk Evcil Hayvan : Hipogrif Kayıt tarihi : 16/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Eyl. 19, 2009 7:27 pm | |
| Ettim, bugün beni ezebilecek olan arabadan arkadaşımın beni sakatlamasyla kurtuldum'! | |
|
| |
Iris Brigitte Depaisé Ravenclaw III.Sınıf
Mesaj Sayısı : 27 Nerden : İzmir. Tam hem de. xD Meslek : Ö'renci. Gerçek İsim : Esra. xD Patronus : Yaş tutmamak. Tarafı : Iııı, aydınlığa meyilli ama tutmuyor. Kan Durumu : Safkan. Rp yaşı : 12 oluyor galiba. *-* Asası : Porsuk. Porsuk ağacı , 131/2 , Anka kuşundan tek bir kuş tüyü. Evcil Hayvan : Karakurbağası, Etta. Kayıt tarihi : 06/09/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Paz Eyl. 20, 2009 8:54 am | |
| İtiraf ediyorum, kola içmemi sanki kola değilde esrar falan içiyormuş gibi karşılayan iki garip halam var. *-*
Kola len, iki susun, sabahtan beri vır vır vır, yok ülsermiş, yok asitmiş, yok böcekmiş. Biliyoz biz de. Hayır kuzenin de kanına girdiniz, acaip örnek falan bir insan böyle. Okula da başladı şimdi, ileride öğretmen "Bir sayfalık ödev yazın." dediğinde "Arkasını da kullanalım mı kağıdın?" diyen tiplerden olcak diye korkuyorum. "Ama Esra" (Hayır, 8 yaş var aramızda, Esra ne Allaaşkına? Amerikan filmindeyiz sanki. Kız ayrıca 50'lerinde olan babama (kendi amcasına, zaten amcası da yok ki başka) "Nurettin Abi" diyor ki o daha pis. Ne diyordum ben? Ehm.) "Ama Esra, böcek varmış onun içinde." "Canım, bir insan zaten yaşamı boyunca, uyku sırasında ortalama 70 böcek ve 10 örümcek yer ki zaten." Gerçi halamlar susturdu şu noktada beni burada. Gereksiz bilgiler'de falan okumuştum sanki şu böcek olayını. Neyse. Pöf. Hayır, mideyse benim midem, benim iradem yani. Yok yok, hep o e-postalardan bunlar. Şu fovırd olayını çıkartan insana çok pis kızıyorum. Bayramı rezil ettiler yav. Uuuuf. Böhühüyt!
Ha bi'şey daha itiraf ediyorum, üstteki paragrafı yüzlerine karşı söyleyemiyorum. *-* | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Paz Eyl. 20, 2009 4:01 pm | |
| *İtiraf ediyorum, en büyük hayalim bir adli tıp dizisinde oynamak ve Oscar alıp '' Hani taklit bile yapamaz dediğiniz kız var ya... '' demek istiyorum. *İtiraf ediyorum, son yazılıların tamamında arkadaşımın kağıdına baktım, ama yazdıklarımı değiştirmedim. Şimdi çok pişmanım, değiştirseydim eğer, okul ikincisi olacaktım. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Paz Eyl. 20, 2009 9:00 pm | |
| İtiraf ediyorum. Pınar'a dersane sınavında kopya verirken gözetmen öğretmen bunu çaktı ve içimden sınavın ortasında gülmek geldi. o_O Olsun, amacımız temiz bizim. xD | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Salı Eyl. 22, 2009 10:36 am | |
| İtiraf ediyorum, en ufak bir lafta kavga çıkaranların yüzüne iltifatlar düzüp, arkalarından dalga geçiyorum. o_O | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Salı Eyl. 22, 2009 10:39 am | |
| İtiraf ediyorum 5 yaşında bi çocuğa senden hoşlanıyorum dediğimde bana toktat etmıştı xD | |
|
| |
Celly Mia D. Parker Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : ~ Ev ~ Meslek : ~ Bir Mesleğe sahip gibi mi görünüyorum? ~ Gerçek İsim : ~S~ Patronus : ~ 15'ime basmadım. ~ Tarafı : ~ Yok ~ Kan Durumu : ~ Safkan ~ Rp yaşı : ~ 5 ~ Asası : ~ Yok ~ Özel Yetenek : ~ Yok ~ Evcil Hayvan : ~ Ayıcığı Bay Tomurcuk ~ Kayıt tarihi : 21/09/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Salı Eyl. 22, 2009 1:04 pm | |
| İtiraf ediyorum üyeliğim 5 yaşında :D | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Salı Eyl. 22, 2009 1:51 pm | |
| İtiraf ediyorum t.A.T.u grubunu çoooooooook seviyorum :) | |
|
| |
Celly Mia D. Parker Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : ~ Ev ~ Meslek : ~ Bir Mesleğe sahip gibi mi görünüyorum? ~ Gerçek İsim : ~S~ Patronus : ~ 15'ime basmadım. ~ Tarafı : ~ Yok ~ Kan Durumu : ~ Safkan ~ Rp yaşı : ~ 5 ~ Asası : ~ Yok ~ Özel Yetenek : ~ Yok ~ Evcil Hayvan : ~ Ayıcığı Bay Tomurcuk ~ Kayıt tarihi : 21/09/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Salı Eyl. 22, 2009 4:17 pm | |
| İtiraf ediyorum polis çağrıcam^^ | |
|
| |
Margarita Elisa Unique Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 263 Nerden : Mersin * Mezitli Meslek : SBS'zede Gerçek İsim : Z.e.y.n.e.p Nur * Zeyna derler ama ^^ Patronus : Vakti gelince... Tarafı : Hele bir savaş çıksın. Tarafımız belli zaten ^^ Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 13 Asası : Olivander Amca verecek. Özel Yetenek : Fazla zeki xP Evcil Hayvan : Örümceklere karşı büyük bir ilgisi var ve yakın zamanda bir karadul alıcak ^^ Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Salı Eyl. 22, 2009 5:23 pm | |
| İtiraf ediyorum, telefon sapıklığı yaptığım zamanlar olmuştu. Pişman mıyım? Hayır Çok eğlenceli oluyor, öneririm ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Salı Eyl. 22, 2009 8:15 pm | |
| ~ İtiraf ediyorum; artık kim olursa olsun bir kişiyle RP yapmak istiyorum. Hatta iki karakterimi kullanıp 4 rp'ye atılmak istiyoeum o_O Sitedeki durgunluk bitsin istiyorum o_O | |
|
| |
Rabel Xyre Piyanist
Mesaj Sayısı : 1600 Gerçek İsim : Miğve yah Gizem bulduydu. Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Düşünebiliyor(aa ne ilginç) Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Çarş. Eyl. 23, 2009 2:13 pm | |
| itiraf ediyorum kii itiraf edicek bişey bulamadım :P | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Çarş. Eyl. 23, 2009 5:29 pm | |
| İtiraf ediyorum, Hayley'in MTV ödüllerindeki dediklerini hiç beğenmedim. Umarım yanlış anlamışımdır. | |
|
| |
Mia Claire Abbey Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 372 Nerden : Londra* xD Gerçek İsim : ~ Damla Patronus : - Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : *Çabuk Çözüm* Ceviz ağacından yapılma,Özünde Timsah Pulu vardır.En iyi büyüsü:İmpedimenta Özel Yetenek : - Evcil Hayvan : kedi* Kayıt tarihi : 22/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Eyl. 25, 2009 3:52 pm | |
| İtiraf ediyorum ta daaaaaaaa ~ dil anlatım öğretmenlerin hepsinden nefret ediyorum ^^' | |
|
| |
Fiore Ann Muschi Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 1080 Nerden : İstanbul Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : Melo ^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 17 Asası : Saf Gerçek Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 20/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Çarş. Ekim 28, 2009 4:41 pm | |
| İtiraf ediyorum, sinema gişelerine çaktırmadan bedava girdim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Çarş. Ekim 28, 2009 5:52 pm | |
| İtiraf ediyorum, hasis dönemlerimde otobüse para vermeden yolculuğumu tamamlıyorum. o.O | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Perş. Ekim 29, 2009 5:40 pm | |
| İtiraf ediyorum. Lady GaGa'dan hoşlanmaya başladım. Ama Christina'mın yerini kimse alamazzzz! xD | |
|
| |
| İtiraf ediyorum | |
|