| İtiraf ediyorum | |
|
+12Fiore Ann Muschi Mia Claire Abbey Rabel Xyre Celly Mia D. Parker Maggie Eva Adams Margarita Elisa Unique Iris Brigitte Depaisé Godric Mick Appeals Winona Bannatyne Vladimir Stepan Nieltsev Cosetté Beatrix Depaisé Anika Freyja Jørgen 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Perş. Ekim 29, 2009 7:28 pm | |
| itraf edyorum bugün annemi kandırıp ev cezası olduğu halde gizlice evde tüydüm xD | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Ekim 30, 2009 11:12 am | |
| İtiraf ediyorum, kendimi saçma bir şekilde bu üyelikteyken daha rahat hissediyorum ^^ | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Ekim 30, 2009 1:08 pm | |
| itiraf ediyorum ajdarın şarkıları hoşuma gidiyo xD xD | |
|
| |
Nora Clark Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Duygusal Deprem Evcil Hayvan : Cavalier King Charles Spanieli Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Ekim 30, 2009 6:58 pm | |
| İtiraf ediyorum, okulumdaki neredeyse herkes gerizekalı! Tanrım! % zartı zurtu salak olanların arasına düştüm. İMDAAAAATTTTT!!! | |
|
| |
Cleone Crystal Majarotte Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 149 Nerden : Elinin köründen bebeğim. Meslek : Tılsım Profesörü Gerçek İsim : Maya... Tarafı : Aydınlık... Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 22 Özel Yetenek : Veela. Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Ekim 30, 2009 7:59 pm | |
| İtiraf ediyorum geçen gün lokulda düşen çocuk kendi kendine düşmemişti xP | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Ekim 30, 2009 8:05 pm | |
| itiraf ediyorum bu gün dışarı çıktığımda arkadaşımla konuşurken bizi azarlayan yaşlı kadına moruk dedim =( Ama çok kızmıştım kadın cahilin teki ya. Yok saç baş açık dolaşılır mıymış? xD xD xD | |
|
| |
Nora Clark Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 17 Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Duygusal Deprem Evcil Hayvan : Cavalier King Charles Spanieli Kayıt tarihi : 14/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Ekim 31, 2009 6:58 pm | |
| İtiraf ediyorum az bir şey tipsiz olduğumu bile bile aşık oluyorum!! | |
|
| |
F. Xaviér Graimouré Admin | Müdür Yardımcısı | SYB Profesörü
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 7:35 pm | |
| İtiraf ediyorum. Bu ingilizce yüzünden Çabuk Cevap yazısını Çabuk Sevap okudum :P | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 7:45 pm | |
| itiraf ediyorum daha demin omlet kafasını kardeşime geçiridm xD | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 447 Nerden : Yalova Meslek : Müdür Yardımcısı | Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü Gerçek İsim : Umut. Tarafı : Dark Side. Kan Durumu : Kanıbozuk Rp yaşı : 26 Asası : Çoban Püskülü Özel Yetenek : Saçmalayabilitesi var. Evcil Hayvan : HuB isimli bir köpek. Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 7:59 pm | |
| İtiraf ediyorum. Telefonumun tuşlarına fazla sert basarak kırdım ve şu anda mesaj çekerken GHI yerine PQRS basıyorm :P | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 8:15 pm | |
| itiraf ediyorum üstteki üyenin itirafına çok güldüm ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 8:30 pm | |
| İtiraf ediyorum. Komik biri değilim. Fakat öyle düşünenler var :P | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 8:34 pm | |
| itiraf ediyorum komik olmayan şeylere hayvanca gülerim ama komik olanlarda yerimde duramam xD | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 8:36 pm | |
| İtiraf ediyorum, ablam geliyor, ve gelmesini istemiyorum ( Because my enişte :P) | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 8:38 pm | |
| itiraf ediyorum annemi merak etmeye başladım. 10'a kadar gelmezse karakola gixdeceğim xD | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Kas. 06, 2009 8:40 pm | |
| İtiraf ediyorum. Dünyadaki tüm geometri ile ilgilenenler toplaşıp bana ders anlatsa yine de Üçgende açıortay ve benzerlik konusunu anlayamam :P | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Kas. 07, 2009 1:59 am | |
| İtiraf ediyorum; Vladimir rüyama girdi o.o *toz olur* | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Kas. 07, 2009 12:32 pm | |
| İtiraf ediyorum bugün hocaya yalan söyledm. Kavga konusunda :P | |
|
| |
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Kas. 07, 2009 12:41 pm | |
| itiraf ediyorum fizikten kesin çakıcamm ^^ | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum C.tesi Ara. 19, 2009 8:26 pm | |
| - Alıntı :
- İtiraf ediyorum; Vladimir rüyama girdi o.o *toz olur*
İtiraf ediyorum, bu cidden hoşuma gitti. x.x | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: İtiraf ediyorum Cuma Ocak 01, 2010 3:19 pm | |
| İtiraf ediyorum; Vladimir'i ve Penelope'u özlemişim O_o Anika'yı ve Kaoru'yu forum tamamen açıldığında yine eski kimlikle sahalarda görebilirsiniz. Tabi biri Jess'imi kapmazsa T.T | |
|
| |
| İtiraf ediyorum | |
|