| YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! | |
|
+6Winona Bannatyne Janice Audorphe L'Amour Elijah J. Mc'Reid Vladimir Stepan Nieltsev Nymph Appeals Jasonth Wilson 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jasonth Wilson Büyüceşura Hakimi
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Cuma Eyl. 25, 2009 11:56 am | |
| ARKDAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE BAZI ARKADAŞLAR SBS VE ÖSS NEDENİ İLE 1 YIL RP YAPMAYA ARA VERDİLER BVE GÜNDEN GÜNE SİTENİN AKTİFLİĞİD ÜŞMEKTEDİR BU NEDENL YÖNETİM OALRAK KARAR ADIK SİTEYİ YAZ KADAR KAPATACAKTIK AMA RP YAPMAK İSTERSİNİZ DİYE AÇIK BIRAKACAĞIZ ANCAK HOGWARTS CADILIK VE BÜYÜCÜLÜK OKULU YAZ DÖNEMİNE AKDA RKAPALI OLACAKTIR BU NEDNEDEN DOLAYI DİĞER HERKES SİTEMİZİN DİĞER BÖLÜMLERİNDE RP YAPABİLİRLER. AYRICA ADMİN OLARAKT ASİHİR BAKANI ARTIK SİTENİN TÜM İŞLEVİNİ ALMIŞ BULUNMAKTADIR. BU NEDNELE PROFESÖR RÜTBESİNE SAHİP OLANLAR VE ÖĞRENCİLER KENDİLERİNİ TATİLDE FARZ EDEREK YANİ KURGULAYARAK RP YAPABİLİRLER. YAZA KADAR BEKLEYİN YENİ SİSTMELRLE HW-RPG GERİ DÖNECEKTİR. İYİ RPLER.... | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 308 Gerçek İsim : Uğur Patronus : Anka Kuşu Tarafı : Z.A.Y Eski Lideri Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 28+ Asası : Gül ağacı,91/2 , inatçı , veela saçı Özel Yetenek : Zihinbend & Zihinfendarlık Evcil Hayvan : Anka Kuşu (Bily) Kayıt tarihi : 13/06/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Cuma Eyl. 25, 2009 12:03 pm | |
| ayrıca okul bölümde sadece ortak salonlar açık bırakılmıştır diğer tüm bölümler kilitlenmiştir. | |
|
| |
Nymph Appeals Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 83 Patronus : At Tarafı : Aydınlık ' Z.A.Y. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Asası : Eşsiz İkilem Özel Yetenek : Metamorphmagus Evcil Hayvan : Köpek Kayıt tarihi : 27/07/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Cuma Eyl. 25, 2009 12:16 pm | |
| Kötü oldu ): Teşekkürler her şey için... | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Cuma Eyl. 25, 2009 2:57 pm | |
| Öğrenci olmadığım için benim açımdan pek bir şey değişmese de özellikle Melo'nun ders rp'lerini merak ediyordum. :D Neyse, iyi tarafından bakayım: Daha çok kişiyle rp yapabileceğiz. (: | |
|
| |
Elijah J. Mc'Reid Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| |
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Cuma Eyl. 25, 2009 10:30 pm | |
| Uğur, görüşümü önemsediğin için teşekkürler. Oy birliği alsan daha iyi olur gibiydi aslında ama.. Siteyi açık bırakman, bence gerçekten iyi oldu. | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Paz Eyl. 27, 2009 6:42 am | |
| Böyle bir sistemi zaten beklediğimden fazla şaşırmadım. Neyse, Rıdvan'a katılıyorum daha çok rp yapabileceğiz biz xD | |
|
| |
Jack William Black Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 2738 Nerden : Transilvanya Patronus : ^^2 Yıl sonraya inşallah^^ Tarafı : Karanlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Kontrolsüz Çağrı: En iyi büyü Expelliarmus. - 22 cm. Özel Yetenek : Yaşamak :D Evcil Hayvan : Baykuş Wood Kayıt tarihi : 08/07/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Paz Eyl. 27, 2009 6:08 pm | |
| Bence süper oldu çok teşekkürler. (: | |
|
| |
Maggie Eva Adams Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 168 Nerden : İstanbul Meslek : Aritmansi Profesörü Gerçek İsim : Melo Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 08/09/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Cuma Ekim 30, 2009 3:04 pm | |
| İyi olmuş bu. Teşekkürler. Yoksa sınıfta kalırdık böyle hepberaberce xD | |
|
| |
Mellysa Jessica Andié Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 145 Nerden : KocaeLi Meslek : Öğrenci xD Gerçek İsim : İdiL Patronus : 15 yaşında değiLim ;) Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 13 Asası : Başlanan Kelimeler[Avada Kadavra'yı en ii bn ypio olucam çünkü en iyi büyüm. :D Ayrıca sahibinden başkasında çlışmio ;) Özel Yetenek : Yetişkin ya da Slytherin öğrencisi değilim Evcil Hayvan : yok Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Cuma Ekim 30, 2009 5:23 pm | |
| Bence de iyi oldu. Yoksa kesin sınıfta kalırdım. :/ Annem arada bir izin veriyor da. :/ | |
|
| |
Victoria Lynn Hogan Muggle* Lütfen bir mesleğe ya da seçmen şapkaya başvuru yapın.
Mesaj Sayısı : 764 Gerçek İsim : Nino Tarafı : Aydınlık Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 21 Özel Yetenek : Şimdilik yok xDxD Evcil Hayvan : pingui Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Paz Ara. 20, 2009 2:15 pm | |
| Evet şahsen ben kendimi yıllardır siteye girmiyorum gibi hissettim xD Okulun tatile girmesi cok hoş da bir sorum var. En son 2.sınıftım. Değişicek mii? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Salı Ara. 22, 2009 7:24 pm | |
| Güzel soru... Onu adminlerce toplaşıp karar veririz. Bir ayarlama ve ortak nokta getirilecektir. | |
|
| |
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Salı Ara. 22, 2009 9:00 pm | |
| - Penelope M. L'Amour demiş ki:
- Güzel soru... Onu adminlerce toplaşıp karar veririz. Bir ayarlama ve ortak nokta getirilecektir.
| |
|
| |
Mesaj Sayısı : 326 Meslek : Profesör! Gerçek İsim : Arda Patronus : Boa Yılanı Tarafı : Dark Side Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 26 Asası : Karaağaç : Karaağaç, 17cm, sert, ejderha kalbinin tüm güçlü duyguları Özel Yetenek : Çatal Dil- Animagus(Boa Yılanı) Evcil Hayvan : Boa Yılanı- Roswell Kayıt tarihi : 07/07/09
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Perş. Ara. 24, 2009 11:11 am | |
| Bence artık üyeleri meraklandırmasanız ben şahsen çok heyecanlandım fakat keşke sitenin yapısı alıntı olmasaydı :S Site yılbaşından önce açılırsa harika olur rp konusuda hazır epeyi rp yapılır şu sıralar... :D | |
|
| |
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Perş. Ara. 24, 2009 7:06 pm | |
| Tema henüz tamamlanmadı. Düzenlenecek (= Bu bitmemiş halidir. | |
|
| |
| Konu: Geri: YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! Cuma Ara. 25, 2009 11:18 am | |
| Evet düzenlenirse erkenden hazırlanır ve daha önce söylediğiniz gibi galiba Şubat Tatilinde açılır... | |
|
| |
| YÖNETİMDEN MEKTUP [HERKES OKUSUN]!!! | |
|