| Şu An Ne Düşünüyorsun? | |
|
+11Vladimir Stepan Nieltsev Winona Bannatyne Alice E. Hammond Kaoru Ai Kira Tess Meridith Albanese Rain Destiny Gamaliel Godric Mick Appeals F. Xaviér Graimouré Anika Freyja Jørgen Janice Audorphe L'Amour Jasonth Wilson 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Anika Freyja Jørgen Admin & Vampir
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 12:07 am | |
| Ben yatıyorum artık, uykum geldi. İyi geceler ^^ *Düşünceleri okuyabilme* *Sırıtış* | |
|
| |
Janice Audorphe L'Amour Hogwarts Okul Müdürü | Boş Ders Profesörü
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 12:16 am | |
| Ben de yatıyorum. Yatmalıyım. Sabahın köründe kalkıcam. | |
|
| |
Rain Destiny Gamaliel Rahip
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 12:43 pm | |
| RP'ye başlıyorum artık X3
Edit, I-ıh, kardeşlerim geldi, RP yatmış olabilir ._. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1585 Tarafı : Tarafsız Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 24 civarları Özel Yetenek : Zihnefendar & Görücü Evcil Hayvan : Yok Kayıt tarihi : 06/08/09
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 1:27 pm | |
| Kardeşin kaç yaşındakine o.O
Sıkıldım. 3 saat sonra da akraba ziyareti.. Off.. -_- | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 117 Tarafı : Hedonizm Kan Durumu : - Rp yaşı : 22-23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 18/01/10
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 1:47 pm | |
| Büyük 16, küçük 15. Evde iki bilgisayar var ama yatılı okuduklarından onlar işgal ediyor ._. | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 2:03 pm | |
| Biri yaşıtımmış.. xD
Her yanım ağrıyo' off... N'apsam da geçse? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 2:06 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 2:08 pm | |
| Olar, yap. xD
Üstteki mesaj sebebiyle kafamda Boyd'la bi'an yaşanıyo'... Onu düşünüyorum. xD asdafasd xD | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 2:14 pm | |
| Yavaş yavaş tüysem mi O.o | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 2:20 pm | |
| Sen tüy. Boyd kalsın. *Ne düşündüğüm burdan anlaşılıyo'. Öhm.* | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 742 Tarafı : Bloodlines Kan Durumu : Saf kan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : Kuzgun, siyah bir örümcek, insanlar Kayıt tarihi : 02/07/09
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 2:58 pm | |
| Boyd da benim, ben de Boyd'unmumumumn :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Ocak 22, 2010 10:57 pm | |
| Annemlere içimden azıcık saydırıyorum şuan. O da bir düşünce değil mi? Beni bilgisayardan uzak tuttular resmen o.O | |
|
| |
Kaoru Ai Kira Chornoye Pravda Gitaristi
Mesaj Sayısı : 389 Patronus : sekteretus Tarafı : demogorgothales Kan Durumu : - Rp yaşı : 19 Özel Yetenek : Düşük bir çene, androjin görünüm. Daha ne olsun o.O Evcil Hayvan : Kedi; 8 tane kadar. Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? C.tesi Ocak 30, 2010 4:22 pm | |
| İdare edebileceğimi bilsem, Lestat'ı da karakter yapardım. River'dı, Boyd'du, Allah ne verdiyse XD | |
|
| |
Alice E. Hammond Ravenclaw V.Sınıf
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Perş. Mart 11, 2010 6:35 pm | |
| bleach izlemek istiyorum ama okuldayım (yatılı olmanın acıları) ve okulda video izlemek neredeyse imkansız... ah ah evde kotasız internetim olsa da bölümleri indirsem de okuldayken de izleyebilsemmm... çok şey mi istiyorum? | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Perş. Mart 11, 2010 7:33 pm | |
| Julyet'in iphone'unun hafızasına etmeyi .d Bugün 5 dakikada 70 küsür resim çektiysek, yarın... .d
edit: ayrıca eski en eski modelime dönmeyi ^^ | |
|
| |
Vladimir Stepan Nieltsev Chornoye Pravda Solisti/Piyanisti & Rol Oyun Akademisi Üyesi
Mesaj Sayısı : 1269 Nerden : İzmir ~ Bakü. ^^ Meslek : Ne iş olsa yaparım. Malum işsizlik var. :P Tarafı : Sağ-sol-ön-arka. Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 19 Evcil Hayvan : Kaoru. Maalesef evcil değil. Kayıt tarihi : 17/07/09
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Perş. Mart 11, 2010 8:22 pm | |
| Willa Holland'ın Gizz'e gerçekten gideceğini. ^^ | |
|
| |
Winona Bannatyne Admin|Sihir Bakanı
Mesaj Sayısı : 1059 Gerçek İsim : Gizem ~ Tarafı : - Kan Durumu : Safkan Rp yaşı : 23 Evcil Hayvan : - Kayıt tarihi : 05/08/09
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Mart 12, 2010 5:28 am | |
| Rıdd'ın seçeneklerime cevap vermesini .d
Bir de Willa'nın yanında Ellen'a kullandığım sarışın model de mavi gözleriyle bana bakmakta. Ne yapsam ki şimdi? o_O | |
|
| |
Julié Clouid O'shéliâ Manken
Mesaj Sayısı : 11 Nerden : Napcen_? Ziyarete mi gelcen? Meslek : Manken Gerçek İsim : Bu Şah.. O Şah... Bende GüLşa(ğ)h ^^ Tarafı : KaranLık.. Kan Durumu : Safkan... Rp yaşı : 19.. Asası : Gürgen. Tamamiyla Dik Kafalı ^^ Evcil Hayvan : Yılan dicem ama oDa evcil olmadığı için Yok... Kayıt tarihi : 16/02/10
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Mart 12, 2010 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 227 Nerden : Londra Meslek : Öğrenci Gerçek İsim : İdil Patronus : Vaşak Tarafı : Belirsiz, tarafsız takılıyor şimdilik... Kan Durumu : Melez Rp yaşı : 17,5 Asası : Gül ağacı, 91/2, inatçı, veela saçı Evcil Hayvan : Baykuşu Opal Kayıt tarihi : 24/01/10
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Cuma Mart 12, 2010 9:14 pm | |
| Bir türlü film izleyemiyorum, ah şu salak bilgisayar!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? C.tesi Mart 13, 2010 7:24 pm | |
| Çok fazla yorulduğumu düşünüyorum, ancak hala RE5 oynayabilirim ve Annabel ile çene de çalabilirim. Mutluyum ya bu gün. Hem de epey bir. Teşekkürler Allah'ım, O'nu mükemmel yaratmışsın.
En son Anika Freyja Jørgen tarafından Paz Mart 14, 2010 4:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Paz Mart 14, 2010 12:27 pm | |
| Placebo dinlemek beni geçen seneki saçmalık ve klasik ama gözyaşı dolu günlere götürüyor... O zaman niye hala manyak gibi bu grubu dinliyorum ki canım?! Nostalji arayışına girdim herhalde... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Paz Mart 14, 2010 5:41 pm | |
| Lestat'ın PM kutusunu hep kızlar doldurmuş. Keşke dünyaya erkek olarak mı gelseydim diye düşünüyorum bazen :P | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Paz Mart 14, 2010 10:30 pm | |
| Gecenin bir vaktinde TOK ödevi yapmak, Marx'ın sanat hakkındaki düşüncelerini araştırmak zorunda olmak kadar büyük bir eziyet var mı şu dünyada? | |
|
| |
Aphrodite Laneivera Dırdırcı Editörü
Mesaj Sayısı : 139 Nerden : Bordeaux-Fransa Patronus : nymphe Tarafı : Darkness Kan Durumu : safkan Rp yaşı : 20 Evcil Hayvan : nephthys Kayıt tarihi : 31/01/10
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Ptsi Mart 15, 2010 6:39 pm | |
| Biri beni öldürsün! Bir insan bu kadar saatte Marilyn'e uygun bir soyad bulamaz mı?! | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu An Ne Düşünüyorsun? Ptsi Mart 15, 2010 7:51 pm | |
| Solfej gibi gereksiz bir dersin neden sınavı olur ki? Hadi iyi geçti de zaman kaybı yani... | |
|
| |
| Şu An Ne Düşünüyorsun? | |
|